Įkraunama...
Įkraunama...

Feng Shui - 2

Ką reiškia, pagal Feng Shui vėžlys, drakonas ir žiurkė - kurioje vietoje juos geriau laikyti ir kaip suaktyvinti? g.gif
Atsakyti
Sveiki, norėčiau ir as prisijungi prie besidominčiu Feng snui.
Pagal Feng shui Juodasis vėžlys, Žaliasis drakonas, Baltasis tigras ir Raudonasis tigras yra palaikančios struktūros namo aplinkoje. smile.gif
Atsakyti
O kaip su varle? Ji ne su pinigais susijusi? ax.gif
Atsakyti
Varlytė susijusi ir labai gerai veikia kaip ritualas, nes kasdien reikia dirbti su ja, bendrauti. Viskas veikia pasamonės lygyje.
Atsakyti
varles, ziurkes, tarakonai...suda malat ir tiek.
Fengshui- tai mokslas kaip palaidot uosviene 6 a. sklype taip , kad jos kapas negadintu apetito chebrai, atvariusiai kepti saslyko...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.198 @ 2009 12 22, 21:34)
varles, ziurkes, tarakonai...suda malat ir tiek.
Fengshui- tai mokslas kaip palaidot uosviene 6 a. sklype taip , kad jos kapas negadintu apetito chebrai, atvariusiai kepti saslyko...

Kai ka dar ir menulis veikia ax.gif
Atsakyti
zmones, laikantys visokius drakonus, varles, vezlius ir klausiantys, ka vienas ar kitas daiktas atnesa, yra ziopliai. Nes is tikruju jokios naudos is situ daiktu jie netures.
Kodel?
Todel, kad reikia laikyti tokius daiktus, kurie tau paciam asocijuotusi su pinigais, laime, sveikata.
O ne kazkokiam siauraakiui, gyvenanciam uz milijono kilometru ir valganciam varles, ziogus ir kirminus.
Aisku, kad vezliai ir varles kinieciui nes turtus, nes tai yra jo maistas.
Kas tinka jam, tas netinka lietuviui..
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.198 @ 2009 12 22, 22:06)
zmones, laikantys visokius drakonus, varles, vezlius ir klausiantys, ka vienas ar kitas daiktas atnesa, yra ziopliai. Nes is tikruju jokios naudos is situ daiktu jie netures.
Kodel?
Todel, kad reikia laikyti tokius daiktus, kurie tau paciam asocijuotusi su pinigais, laime, sveikata.
O ne kazkokiam siauraakiui, gyvenanciam uz milijono kilometru ir valganciam varles, ziogus ir kirminus.
Aisku, kad vezliai ir varles kinieciui nes turtus, nes tai yra jo maistas.
Kas tinka jam, tas netinka lietuviui..

Drįsčiau paprieštarauti. Man ta varlė irgi kartais neša pinigus, nes ji yra taupyklė, į kurią metam vietos nerandančius metalinius, tai kartais kai labai reikia, aš ją prisimenu ir iškrapštau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 12 22, 22:40)
Drįsčiau paprieštarauti. Man ta varlė irgi kartais neša pinigus, nes ji yra taupyklė,

taupykle neatnesa pinigu, ji juos sutraukia.
Zmones, kurie laiko taupykles, niekada neturi pinigu.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.198 @ 2009 12 23, 10:02)

Gerai kai sutraukia, o paskui galima is jos isimti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.198 @ 2009 12 23, 10:02)

Pas mane namie trys taupyklės: 1 - taupymas šventėm, 2 - taupymas daiktui, 3 - taupymas ir nešami pinigai kas 3 mėn. į sąskaitą. Tad aš negalėčiau apie save pasakyt, kad neturiu pinigų. Žmogus, kuris netaupo, tas jų ir neturi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2009 12 26, 14:35)
Pas mane namie trys taupyklės: 1 - taupymas šventėm, 2 - taupymas daiktui, 3 - taupymas ir nešami pinigai kas 3 mėn. į sąskaitą. Tad aš negalėčiau apie save pasakyt, kad neturiu pinigų. Žmogus, kuris netaupo, tas jų ir neturi  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti