Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

Mano paskutinis naudotas:

user posted image
Galiu pasakyti gražiai labai dažo, bet tepa. Ir negausiai.
Sudėtyje proteinas, kuris apsaugo, maitina. Tušas minkština, suteikia lankstumo.Spec. Šepetėlis palengvina dažymą, nudažo net ir labai smulkias blakstienas, nuo šaknų iki galiukų.

Antrą kartą nepirkčiau. Kaina galėtų būti mažesnė, tai gal dar tada ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(ramintyte @ 2009 06 20, 15:55)
Mano paskutinis naudotas:

user posted image
Galiu pasakyti gražiai labai dažo, bet tepa. Ir negausiai.
Sudėtyje proteinas, kuris apsaugo, maitina. Tušas minkština, suteikia lankstumo.Spec. Šepetėlis palengvina dažymą, nudažo net ir labai smulkias blakstienas, nuo šaknų iki galiukų.

Antrą kartą nepirkčiau. Kaina galėtų būti mažesnė, tai gal dar tada ax.gif .

lens.gif
o jei dar suzinotume kas tai per tusas.... biggrin.gif
Atsakyti
Ar jums pavyksta pasidažyti su lancome fatale gun_bandana.gif smile.gif

Man kol kas geriausi loreal telescopic. Norėčiau išbandyti tą patį naujausią g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbyte: 20 birželio 2009 - 15:44
kuom ipatingas tas Dior show iconic g.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 06 20, 15:39)
o va del to man sie tusai visiskai nepatiko  schmoll.gif man asmeniskai tikrai nebuvo lengva dazytis man tuso sepetelis pernelyg 'liaunas' ty lankstus,dedi ji prie blakstienu o anas issiriecia ir prastai prglunda  doh.gif  doh.gif rangosi i visas puses  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
man tas pats. nors didelis pliusas bent jau zaliajam(rozinio nebandziau) kad labai ilgai neuzdziuna ir netrupa- buvau numetus butent del to jo lansktumo susinervinus, issitraukiau po gero pusmecio- o jis kaip vakar atidarytas sviezutelis, ir tikrai nesigumuliuoja, pailgina blakstienas, pabaigsiu matyt as ji, visai nieko pasidare, bet del to lankstumo tikrai antra kart nepirksiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 06 21, 10:51)
kuom ipatingas tas Dior show iconic g.gif

Na padazo graziai, gal ikelsiu fotke veliau jei netingesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nadira @ 2009 06 18, 10:03)
Kadangi man Lancome nelaiko,tai as uz Loreal  ax.gif O siaip man einamiausias maybelline naujas,geltonas. wub.gif

o geltonas atskiria normaliai?
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 06 21, 13:40)
Na padazo graziai, gal ikelsiu fotke veliau jei netingesiu smile.gif

ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 06 21, 19:10)

g.gif Man tai nelabai grazu, kai blakstienos taip apsivelusios gumuliukais..
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 06 21, 19:22)
g.gif  Man tai nelabai grazu, kai blakstienos taip apsivelusios gumuliukais..

ir sulipusios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2009 06 20, 14:06)
Ziurekit cia ana diena internete radau kazkoki nauja Maybelline vibruojanti tusa:
user posted image
ka esat girdeja apie ji? g.gif

Esu girdėjus, kad geras, bet tiems kurie nemėgsta vibruojančio tušo - nerekomenduojamas. Esu dažiusis su juo, man patiko, bet Lietuvoje dar nemačiau. Dabar kaip tik vienai moteriškei užsakiau iš SM. Pabandys, pakomentuos gal ir čia... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2009 06 20, 16:42)
Ar jums pavyksta pasidažyti su lancome fatale gun_bandana.gif  smile.gif

Man kol kas geriausi loreal telescopic. Norėčiau išbandyti tą patį naujausią g.gif

Isbandziau siandien naujausia-super labai patiko, taip graziai isilgino, patogu toks maziukas sepetelis-likau patenkinta wub.gif Pats geriausias is visu Telescopic. thumbup.gif
Atsakyti