Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

QUOTE(Vitulka @ 2009 05 28, 11:24)
koks tas perpus pigesnis ir geresnis?  4u.gif

Už jį man geriau dažė ir yra mažiausiai per pusę pigesni: MF Masterpiece Max, MF 2000 Calorie, Maybelline Lash Stylist, L'oreal Lash Architect, L'oreal dvipusis (nors ir labai nemėgstu dvipusių), Maybelline Colossal Volume, Bourjois Volume Clubbing (kalbant tik apie efektą, būtų visai geras tušas, tik nusivalydavo labai sunkiai, beveik su blakstienom) doh.gif Daugiau greitai neatsimenu, kažkaip man labiau užsifiksavę tušai, kurių atsimenu, kad daugiau reikia nepirkti biggrin.gif Tokie būtų MF False Lashes, Pupa Diva's Lashes, HR Lash Queen, visi Clinique ir Nivea tušai.

QUOTE(F_A @ 2009 05 30, 21:43)
Nezinau apiekuri HR tusa klausiat, nes ju yra ne vienas, taciau man labai labai patiko HR Glorious, turbut vienas geriausiu mano bandytu tusu thumbup.gif Pirksiu kazkada antra toki pati ax.gif Jis ir pailgina, ir pastorina, ir patankina, netepa paakiu, nebyra, zodziu, puikus tusas. To paties apie Lash queen pasakyt negaleciau. Su Lash queen efektas ant mano blakstienu gerokai prastesnis.

Aš kalbėjau apie Lash Queen.

QUOTE(Kelsey @ 2009 06 01, 13:34)
O Jums Masterpiece Max nuo pat naudojimo pradzios gerai ir graziai dazo? Nusipirkau, bet kazkaip nieko ispudingo jis man nedaro, kaip rase kitos  rolleyes.gif Maybelline Volume express ir tai graziau nudazo rolleyes.gif

Pradžioj dažo ne taip gražiai, kelias dienas jis dar būna truputį skystokas. Po kokios savaitės pradeda dažyti nepriekaištingai ir tada jau gerai dažo iki kol sudžiūsta smile.gif
Pasiskaičius daugelio pagyrų, nusipirkau ir aš pabandyt Maybelline Volume Express, ir tiesa pasakius, nesupratau už ką jis taip giriamas, su bet kuriuo tušu efektas gautųsi tas pats. Arba gal jį irgi reikėjo panaudoti ilgiau nei kelias dienas g.gif Ar jums jis nuo pat pradžių taip gerai dažo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 01 birželio 2009 - 17:19
Man tusas eina i pabaiga,rekomenduokit koki ilginanti gera 4u.gif
Tik ne Maxfactor cool.gif
Atsakyti
Dabar naudoju Maybelline Volum Express, tai manes jis visiskai nesuzavejo, nes dazo gal ir neblogai, bet po ilgesnio laiko tepa paakius.
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 06 01, 18:18)
Už jį man geriau dažė ir yra mažiausiai per pusę pigesni: MF Masterpiece Max, MF 2000 Calorie, Maybelline Lash Stylist, L'oreal Lash Architect, L'oreal dvipusis (nors ir labai nemėgstu dvipusių), Maybelline Colossal Volume, Bourjois Volume Clubbing (kalbant tik apie efektą, būtų visai geras tušas, tik nusivalydavo labai sunkiai, beveik su blakstienom) :

2. Pasiskaičius daugelio pagyrų, nusipirkau ir aš pabandyt Maybelline Volume Express, Arba gal jį irgi reikėjo panaudoti ilgiau nei kelias dienas g.gif Ar jums jis nuo pat pradžių taip gerai dažo?

aš jį labai ilgai naudojau, atsibodo, o minusas jo toks pat kaip Maybelline Volume, musės kojas daro doh.gif

2. po kelių dienų/savaitės parašyk, ar patinka labiau nei dbr, ar dar blogesnis paliks biggrin.gif
QUOTE(abiga @ 2009 06 01, 21:23)
Dabar naudoju Maybelline Volum Express, tai manes jis visiskai nesuzavejo, nes dazo gal ir neblogai, bet po ilgesnio laiko tepa paakius.

o man vokus, jei padarau ilgas ilgas blakstienas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 birželio 2009 - 20:38
QUOTE(Finna @ 2009 06 01, 18:18)
Pasiskaičius daugelio pagyrų, nusipirkau ir aš pabandyt Maybelline Volume Express, ir tiesa pasakius, nesupratau už ką jis taip giriamas, su bet kuriuo tušu efektas gautųsi tas pats. Arba gal jį irgi reikėjo panaudoti ilgiau nei kelias dienas g.gif Ar jums jis nuo pat pradžių taip gerai dažo?

Ne, irgi ne nuo pat pradziu, o po kokiu 2-3 savaiciu naudojimo pradejo graziai dazyt smile.gif
Pritariu, kaip kitos rase, jog visgi i dienos gala pradeda tept paakius, bet man vis vien jis patinka, nes padaro ryskias ir tankias blakstienas smile.gif
Atsakyti
pradejo trupeti mano masterpiece max bash.gif ir jau nebe taip graziai padazo, sulipina blakstienas, neissukuoja gerai unsure.gif
Atsakyti
Vieni iš geriausių tušų man yra L'orealio, labiausiai tikę tai L'oreal telescopic clean definition (pirktas ne vieną kartą) ir Volume shocking, kadangi megstu lėliškas blakstienas.
Va prieš savaitę nusipirkau MaXfactor FALSE LASH EFFECT tai likau nepatenkinta, labai jau natūraliai dažo sakyčiau.
O va spėjau jau išbandyt sarmoj ir naująjį L'oreal Explosion, tai jis bus mano greitas pirkinys, nes labai gerai dažo tas šepetėlis ir labai patogu pasiekt visus kampucius thumbup.gif
Atsakyti
dabar turiu 2 tusus, abu is Meybelline

user posted image
kol kas kai naujas tai dazo labai naturaliai, bet blakstienas ilgina, patogus sepetelis

user posted image
labai patiko, bet kazkaip greit pasibaige g.gif

pries tai turejau Loreal Telescopic, 10 balu wub.gif dabar planuose naujas Lorealio tusas rolleyes.gif
user posted image
drauge turi, tai blakstienos 10 balu bigsmile.gif

Atsakyti
Dabar naudoju geltona Maybelline, gavau dovanu, visiskai nepatinka schmoll.gif turejau karta baltarusiska uz 7Lt, tai buvo simta kartu geresnis, rimtai sakau. O dar ir sepetelis mano mazoms akims perdidelis unsure.gif

QUOTE(Camea @ 2009 06 02, 12:08)
user posted image
drauge turi, tai blakstienos 10 balu  bigsmile.gif

ir as sito labai noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2009 06 02, 12:08)
pries tai turejau Loreal Telescopic, 10 balu  wub.gif dabar planuose naujas Lorealio tusas  rolleyes.gif
user posted image
drauge turi, tai blakstienos 10 balu  bigsmile.gif

O pas draugę kokios blakstienos natūraliai? Nes ir tai daug lemia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 06 01, 17:32)
Man tusas eina i pabaiga,rekomenduokit koki ilginanti gera 4u.gif
Tik ne Maxfactor cool.gif

EL bandziusi ka nors? Labai geri tusai wink.gif
Atsakyti
[quote=Lena.lt,2009 06 04, 00:28]
Dabar naudoju geltona Maybelline, gavau dovanu, visiskai nepatinka schmoll.gif turejau karta baltarusiska uz 7Lt, tai buvo simta kartu geresnis, rimtai sakau. O dar ir sepetelis mano mazoms akims perdidelis unsure.gif

As kai nupirkau ta geltona Maybelline, irgi nepatiko, atrode per didelis sepetukas ir sunku dazytis wink.gif
bet dabar labai patinka wink.gif
O daugelio giriami loreal telecopic man visai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 06 birželio 2009 - 22:06