QUOTE(Vitulka @ 2009 05 28, 11:24)
Už jį man geriau dažė ir yra mažiausiai per pusę pigesni: MF Masterpiece Max, MF 2000 Calorie, Maybelline Lash Stylist, L'oreal Lash Architect, L'oreal dvipusis (nors ir labai nemėgstu dvipusių), Maybelline Colossal Volume, Bourjois Volume Clubbing (kalbant tik apie efektą, būtų visai geras tušas, tik nusivalydavo labai sunkiai, beveik su blakstienom)

QUOTE(F_A @ 2009 05 30, 21:43)
Nezinau apiekuri HR tusa klausiat, nes ju yra ne vienas, taciau man labai labai patiko HR Glorious, turbut vienas geriausiu mano bandytu tusu
Pirksiu kazkada antra toki pati
Jis ir pailgina, ir pastorina, ir patankina, netepa paakiu, nebyra, zodziu, puikus tusas. To paties apie Lash queen pasakyt negaleciau. Su Lash queen efektas ant mano blakstienu gerokai prastesnis.

Aš kalbėjau apie Lash Queen.
QUOTE(Kelsey @ 2009 06 01, 13:34)
O Jums Masterpiece Max nuo pat naudojimo pradzios gerai ir graziai dazo? Nusipirkau, bet kazkaip nieko ispudingo jis man nedaro, kaip rase kitos
Maybelline Volume express ir tai graziau nudazo 

Pradžioj dažo ne taip gražiai, kelias dienas jis dar būna truputį skystokas. Po kokios savaitės pradeda dažyti nepriekaištingai ir tada jau gerai dažo iki kol sudžiūsta

Pasiskaičius daugelio pagyrų, nusipirkau ir aš pabandyt Maybelline Volume Express, ir tiesa pasakius, nesupratau už ką jis taip giriamas, su bet kuriuo tušu efektas gautųsi tas pats. Arba gal jį irgi reikėjo panaudoti ilgiau nei kelias dienas