Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

QUOTE(Granta @ 2009 05 27, 19:31)
vakar nusipirkau tokį patį , tikrai neblogas, bet turiu geresnį galėčiau perleist  blush2.gif

O kaip vadinas tas geresnis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 26, 16:08)
Jo, peace paneles smile.gif  geriau papasakokit gal jau kas isbandet naujaji Telescopic su tuo kosminiu apvaliu sepeteliu smile.gif

Naudoju jį kažkur savaitę, tai smagus toks daikčiukas...neblogai ilgina, nelabai sulipina, bet dienos bėgyje truputi paakiai pajuodoja, tai daugiau nepirksiu. Dar vienas pliusas, kad man labai lengvai nusivalo
Atsakyti
QUOTE(Granta @ 2009 05 27, 19:31)
vakar nusipirkau tokį patį , tikrai neblogas, bet turiu geresnį galėčiau perleist  blush2.gif

oho, rimtai, kas dar gali buti geriau? nes jau sita isigijusi "isluzau" - is mano trumpu sviesiu blakstieniukiu tikras meno kurinys isejo ax.gif gal koks labai brangus? verysad.gif
Atsakyti
As db naudoju YSL Fauc Cills, bet noriu pabandyti Helena Rubinstein tusa. Kokie atsiliepimai apie ji? Ar neprastesnis uz YSL? Nes YSL tai man lb patinka, bet norisi koki nauja isbandyt bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2009 05 28, 09:52)
As db naudoju YSL Fauc Cills, bet noriu pabandyti Helena Rubinstein tusa. Kokie atsiliepimai apie ji? Ar neprastesnis uz YSL? Nes YSL tai man lb patinka, bet norisi koki nauja isbandyt  bigsmile.gif  ax.gif

as naudoju HR leopardini-man labai patinka thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2009 05 28, 08:52)
As db naudoju YSL Fauc Cills, bet noriu pabandyti Helena Rubinstein tusa. Kokie atsiliepimai apie ji? Ar neprastesnis uz YSL? Nes YSL tai man lb patinka, bet norisi koki nauja isbandyt  bigsmile.gif  ax.gif

Šiaip tai tikrai apie jį yra prirašyta labai daug atsiliepimų. Netingėkit pasinaudoti paieška ir pasiskaityt mirksiukas.gif

QUOTE(radulia @ 2009 05 28, 08:53)
as naudoju HR leopardini-man labai patinka thumbup.gif  thumbup.gif

Aš turėjau leopardinį ir man jis nepatiko, nevertas savo tokios kainos. Dažo neįspūdingai, tokį patį efektą galima išgauti ir su per pusę pigesniu tušu schmoll.gif Buvau pirkus ir savo mamai jį, tai jai irgi nepatiko, plačiau neklausiau kodėl, tik žinau, kad po to ji pirko MF 2000 Calorie, tai sakė, kad pastarasis daug geresnis. Man vienintelis HR tigrinio išskirtinumas ir pliusas buvo labai graži pakuotė, bet vien dėl pakuotės gi nepirksiu biggrin.gif
Atsakyti
Finna, kiekvienam savo. Tada patark, koks tusas tures toki pat sepeteli? nemegstu guminiu sepeteliu, jie nelabai gerai issukuoja (gal del to, kad minksti?)
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 28, 11:40)

Aš turėjau leopardinį ir man jis nepatiko, nevertas savo tokios kainos. Dažo neįspūdingai, tokį patį efektą galima išgauti ir su per pusę pigesniu tušu schmoll.gif

man HR Quen Lash labai patiko, gaila dbr piniginė neneša dry.gif
vietoj jo Maybelline Volume express nusipirkau. Šepetėliai panašūs, rezultatas irgi, bet Maybelline padaro muses kojas, jei padauginu, o man patinka leliškos blakstienos. Todėl man tai didelis minusas.
Kiek esu bandžius brangesnių tušų, nei vienas nedarydavo musių kojų schmoll.gif

koks tas perpus pigesnis ir geresnis? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2009 05 28, 08:52)

Nezinau apiekuri HR tusa klausiat, nes ju yra ne vienas, taciau man labai labai patiko HR Glorious, turbut vienas geriausiu mano bandytu tusu thumbup.gif Pirksiu kazkada antra toki pati ax.gif Jis ir pailgina, ir pastorina, ir patankina, netepa paakiu, nebyra, zodziu, puikus tusas. To paties apie Lash queen pasakyt negaleciau. Su Lash queen efektas ant mano blakstienu gerokai prastesnis.
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 05 28, 09:53)
as naudoju HR leopardini-man labai patinka thumbup.gif  thumbup.gif

man jis nepatiko. efektas - eilinis, maybelline padaro ta pati (zydroje pakuoteje), kaina 1/2 mazesne, o siaip dabar myliu mf masterpiece max wub.gif
Atsakyti
Gal yra koks tusas efektu panasus i Lancome Hypnose?
Noriu prailgint blakstienas wub.gif
Atsakyti
O Jums Masterpiece Max nuo pat naudojimo pradzios gerai ir graziai dazo? Nusipirkau, bet kazkaip nieko ispudingo jis man nedaro, kaip rase kitos rolleyes.gif Maybelline Volume express ir tai graziau nudazo rolleyes.gif
Atsakyti