Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

Na neiskenciau ir vel uzsisakiau savo mylimuka Cover Girl smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginariukas: 23 kovo 2009 - 16:04
QUOTE(ginariukas @ 2009 03 23, 17:04)
user posted image

o uz kiek perkate , as pigiausiai radau uz 27 su siuntimu ? gal ein kur dar pigiau ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 03 23, 17:33)
o uz kiek perkate , as pigiausiai radau uz 27 su siuntimu ? gal ein kur dar pigiau ?  blush2.gif

dar nezinau kiek kainuos, teta siuncia, tai kai gausiu tik tada zinosiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 03 23, 12:51)
merginos, pastebejau jog labai daug kas parduoda ta False Lash Effect Mascara
nejau jis nelb vykes? ax.gif
pati galvoju isigyti,bet kai masiskai visos parduoda sakydamos man netiko..hmz,WTF ? blush2.gif

O man sis tusas labai labai...seniau dazydavau Lorealiu dvieju galu,megstu 'riebiai" padazyti,tai sis man visiskai nesulipina ir isriecia blakstienas,esu be galo patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Na man MF False Lash Effect ne tušas o tikras nesusipratimas doh.gif visai neilgino blakstienų, tik tankino stipriai suklijuodamas, greitai byrėti pradėjo doh.gif ir šepetėlis labai nepatogus nors aš mėgstu didelius, žodžiu pinigai į balą.
Atsakyti

user posted image
[/quote]

turiu jau N-aji toki tik, zydra, jis man geriausias is visu nebrangiu: loreal, nivea, manhattan ir t.t. thumbup.gif
Atsakyti
Pirma kart toki matau , net isvaizda mane pakerejo, koks jis? rieciamasis? tankinamasis? kokia kaina? blush2.gif ir nesu macius sarmoje nei kur kitur
QUOTE(ginariukas @ 2009 03 23, 18:04)
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Linara21 @ 2009 03 23, 20:12)
Pirma kart toki matau , net isvaizda mane pakerejo, koks jis? rieciamasis? tankinamasis? kokia kaina?  blush2.gif  ir nesu macius sarmoje nei kur kitur

cover girl ir nepamatysi sarmoj, nes jo lt isvis nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 03 23, 14:22)
atejau isgirti sita tusa thumbup.gif  nu perfect, labai juodas, sepetelis tobulas, laikosi visa diena nenutrupa, islasilaike man super, galima naudoti dvejopai, nes tinka ir toms kurios megsta natural blakstienas padazytas ir barbisku akiu megejoms ( man  smile.gif ) kaina wub.gif 

user posted image

Man absolučia visi Maybelline tušai trupa verysad.gif . Dažo tai gražiai, bet kai pradeda trupėt norisi iš karto į šiukšlių dėžę išmest... jau ko ko, bet šito dalyko pakęst negaliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minx: 23 kovo 2009 - 20:33
man is maybelline asmeniskai sitas patiko, labai gerai uzriesdavo blakstienas smile.gif

user posted image

Atsakyti
Na parasysiu ir as atsiliepimus apie paskutiniu metu naudotus tusus:

1.L'oreal telescopic sidabrinis - labai patogu buvo dazytis,netepe blakstienu,labiau ilgino nei tankino, butent tai man netiko, kita karta bandysiu auksini tankinanti

2.Pupa Diva lashes - buvo labai skystas ir baisiai tepliojosi ismeciau supykusi po keliu kartu naudojimo, gerai kad dovana buvo pati tikrai nepirksiu schmoll.gif

3. Artdeco all in one - kadangi pasitaike pasenes,tai trupejo ir daze baisiai ismeciau taip ir neissiaiskinus atitinka jis mano reikalavimus ar ne,reikes ateity vel pirkti bet jau gerai patikrinus lens.gif

4.Isa dora extra volume - siuo metu naudoju,nors yra tankinantis, bet man jis labiau ilgina ir kazkaip nelabai man jis patinka padaro muses kojeles, be to tepa paakius, daugiau nepirksiu schmoll.gif

Kolkas man geriausi tusai Max factor 2000 ir Max factor Lash lift - tankina, storina, ilgina, lengvai ir greitai su jais pasidazau,gerai nusivalo ir kaina thumbup.gif dar bandysiu cia taip liaupsinama Masterpiece max ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 23 kovo 2009 - 22:41
QUOTE(Rasucci @ 2009 03 23, 14:45)
Sveikos merginos, turiu toki klausima, kurios is jusu esat naudojusios ir likusios labai patenkintos tusais, su gimniais sepeteliais?

Taip pripratau dažytis guminukais, kad šepetėliai paprastais šereliais nebepatinka. Bent man su guminiu pasidažo daug gražiau, geriau blakstienas atsiria smile.gif

QUOTE(ginariukas @ 2009 03 23, 16:04)
user posted image

Gal kas žinot iš kur būtų geriausia užsisakyt Cover girl tušų? Norėčiau ir aš pabandyt, bet reikia surast iš kur pigiausia ir kas apskritai siunčia į Lietuvą, nes jokių dėdžių ir tetų užsieny neturiu smile.gif
Atsakyti