Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio vardo neduotumėt savo vaikui?

Neduociau vardo Pranas ir Upe. biggrin.gif
Atsakyti
neduočiau populiaraus, topinio vardo (ir saviems rinkdama domėjausi vardo dažnumu),
neduočiau bet kokio gražiai skambančio raidžių kratinio (ne šuo, kad vardas skambėtų), nesančio vardyne,
neduočiau tokio, kuris siejamas su kažkokiomis žmogaus būdo savybėmis (o jei Drąsutė užaugs drovi...),
neduočiau svetimų, man nieko nereiškiančių kultūrų vardų.
Atsakyti
isivaizduokit, buvom pas daktare- kalbejom apie vardus - tai sake vieni "teveliai" vaikuciui dave varda GĖJUS !!!!!! kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 12 18, 17:09)
isivaizduokit, buvom pas daktare- kalbejom apie vardus - tai sake vieni "teveliai" vaikuciui dave varda GĖJUS !!!!!! kaip jums?

O Dieve doh.gif Tėvai vaikui ateitį patys sukūrė su tokiu vardu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 12 18, 18:05)
O Dieve  doh.gif Tėvai vaikui ateitį patys sukūrė su tokiu vardu  doh.gif

bet cia ziauriumas nesvietnas..... ka jie sau galvoja....vargsas vaikas
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 12 18, 15:09)

Nebent ne Lietuvoje gyventi ruosiasi.
Kuo toliau, tuo graziau.
Vargsas vaikas.
Atsakyti
smile.gif neduočiau savo vaikui vardo prasidedančiu biggrin.gifž(Džeinarų)..,serialų vardų(Perlų),ypač populiarių dabar(Godų),visiškai senovinių(Grasildų) ir visokių naujadarų(Abadonų).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajivlis: 21 gruodžio 2010 - 23:01
QUOTE(ajivlis @ 2010 12 22, 00:00)
smile.gif neduočiau savo vaikui vardo prasidedančiu biggrin.gifž(Džeinarų)..,serialų vardų(Perlų),ypač populiarių dabar(Godų),visiškai senovinių(Grasildų) ir visokių naujadarų(Abadonų).

Džeinaros schmoll.gif , drinks_cheers.gif ; Perla buvo mano bendradarbė, jei ne klastinga liga, po mėnesio jai būtų šešiasdešimt; Grasilda buvo mano promočiutė, tikrai senoviškas, bet man labai gražus, kituose forumuose naudoju kaip slapyvardį, be t SM jau užimtas, neleido net antra pasivadint; Abadonas - nesąmonė, o Abdonas - buvo dainininkas, tai visai normaliai skamba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luki @ 2010 12 16, 13:17)
Aš irgi ne.
Ko tada ne Džiazas, Popsas....  blush2.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Neduociau vardu tokiu kaip Nautika, Fekalija. man cia nesuvokiama kai tevai tokius vardus pasirenka doh.gif
Atsakyti
as neduociau vardo Gejus blink.gif blink.gif blink.gif lotuliukas.gif kas cia per tevai ji sugalvojo g.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 08 sausio 2011 - 14:09
Gal kokie iš provincijos ir nežino tikros vardo reikšmės?.. g.gif
Atsakyti