neduočiau populiaraus, topinio vardo (ir saviems rinkdama domėjausi vardo dažnumu),
neduočiau bet kokio gražiai skambančio raidžių kratinio (ne šuo, kad vardas skambėtų), nesančio vardyne,
neduočiau tokio, kuris siejamas su kažkokiomis žmogaus būdo savybėmis (o jei Drąsutė užaugs drovi...),
neduočiau svetimų, man nieko nereiškiančių kultūrų vardų.
neduočiau bet kokio gražiai skambančio raidžių kratinio (ne šuo, kad vardas skambėtų), nesančio vardyne,
neduočiau tokio, kuris siejamas su kažkokiomis žmogaus būdo savybėmis (o jei Drąsutė užaugs drovi...),
neduočiau svetimų, man nieko nereiškiančių kultūrų vardų.
isivaizduokit, buvom pas daktare- kalbejom apie vardus - tai sake vieni "teveliai" vaikuciui dave varda GĖJUS !!!!!! kaip jums?
QUOTE(astulka1 @ 2010 12 18, 17:09)
isivaizduokit, buvom pas daktare- kalbejom apie vardus - tai sake vieni "teveliai" vaikuciui dave varda GĖJUS !!!!!! kaip jums?
O Dieve Tėvai vaikui ateitį patys sukūrė su tokiu vardu
QUOTE(Elee @ 2010 12 18, 18:05)
O Dieve Tėvai vaikui ateitį patys sukūrė su tokiu vardu
bet cia ziauriumas nesvietnas..... ka jie sau galvoja....vargsas vaikas
QUOTE(astulka1 @ 2010 12 18, 15:09)
Nebent ne Lietuvoje gyventi ruosiasi.
Kuo toliau, tuo graziau.
Vargsas vaikas.
neduočiau savo vaikui vardo prasidedančiu ž(Džeinarų)..,serialų vardų(Perlų),ypač populiarių dabar(Godų),visiškai senovinių(Grasildų) ir visokių naujadarų(Abadonų).
QUOTE(ajivlis @ 2010 12 22, 00:00)
neduočiau savo vaikui vardo prasidedančiu ž(Džeinarų)..,serialų vardų(Perlų),ypač populiarių dabar(Godų),visiškai senovinių(Grasildų) ir visokių naujadarų(Abadonų).
Džeinaros , ; Perla buvo mano bendradarbė, jei ne klastinga liga, po mėnesio jai būtų šešiasdešimt; Grasilda buvo mano promočiutė, tikrai senoviškas, bet man labai gražus, kituose forumuose naudoju kaip slapyvardį, be t SM jau užimtas, neleido net antra pasivadint; Abadonas - nesąmonė, o Abdonas - buvo dainininkas, tai visai normaliai skamba
Neduociau vardu tokiu kaip Nautika, Fekalija. man cia nesuvokiama kai tevai tokius vardus pasirenka
as neduociau vardo Gejus kas cia per tevai ji sugalvojo
Gal kokie iš provincijos ir nežino tikros vardo reikšmės?..