Izda?
Niekada nevadinciau savo vaiko Zydriumi, Gajumi, Klėjumi, Džekobu, Aironu,Ašmantu,Deilu ir panašiu briedu.
Dėl vardo Dievas, tai cia jau absurdas didziausias, koki teko girdeti...
Isivaizduojate, ateina zmogus i koki susitikima (jau suauges, su kostiumu) ir prisistato :
- As - Dievas Sasauskas
Mano drauge savo vaika pavadino Kovu
QUOTE(Elfuze @ 2009 08 30, 00:52)
Labai, labai gražu. Mes svarstėm tarp Vėjo ir Kovo. Sūnelis ne Kovas, tik dėl to, kad pabijojau karo šeimoje (dėl abiejų vaikų vardų reikšmės ).
Kovukas , tavo draugei.
O vaikui vardo neduočiau sunkiai tariamo. Pvz., man labai gražus vardas Herkus, bet sprendžiant pagal dukrą, iki 5 m. ji to vardo neištarė...
Mano pažįstamas turi sūnų Kovą. Man visai gražus vardas. Neįprasta, ale gražu
Ir šiaip vardas - kaip ir skonis, gali ginčytis tik dėl labai traumuojančio vardo, keliančio neigiamas asociacijas, nes dauguma išvardintų vardų kaip labai negražūs man yra visai nieko Ir su vyru visai diskutavom dėl Antanuko. Nu man labai gražu
Ir šiaip vardas - kaip ir skonis, gali ginčytis tik dėl labai traumuojančio vardo, keliančio neigiamas asociacijas, nes dauguma išvardintų vardų kaip labai negražūs man yra visai nieko Ir su vyru visai diskutavom dėl Antanuko. Nu man labai gražu
QUOTE(Juračiuks @ 2009 08 08, 17:38)
Kokių tik nėra vardų.Vakar išgirdau - Kaspisija. Na čia tai virš visko
Na čia iš Fekalijų kategorijos - oficialiuose šaltiniuose nei vieno dar neaptikau- vien tik VBS informacija
Ir aš manau,kad realiai Felijos nėra.
nusipirkau vardu žodyna prieš metus...apstulbau nuo vardų "urdubikišta",socikecalė.....kam juos dėti į knygas? ar yra nors viena teorinė galimybe kad kas nors taippavadintų savo dukrą??? visokie filipinietiški,musulmonu kraštų...manipašpukas....normaliai nia?
QUOTE(Arvena @ 2009 08 19, 22:17)
Dar nevadinčiau: Rojus , Deivė ,Fėja, Dievas, Rėja, Baladona,
O aš Vokietijoj sutikau žmones kurių anūkas JĖZUS . Kelis kart klausiau koks jo vardas. Maniau tokio vardo niekas neduoda.
Man labai nepatinka VIRGIS ir LORETA. Šiaip normalūs vardai.
Dar nepatinka visi tie Kevinai ir mergaitėms sudurtiniai su Marija ar Lukrecija ( pvz. Ūla- Marija ar Rūta-Lukrecija )
QUOTE(Elfuze @ 2009 08 30, 00:52)
a ko? man visai gražu
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 08 29, 10:56)
Isivaizduojate, ateina zmogus i koki susitikima (jau suauges, su kostiumu) ir prisistato :
- As - Dievas Sasauskas
- As - Dievas Sasauskas
siaubas
MAn uz Kova graziau Dovas