Daug yra vardu ,kuriu neduociau savo vaikui
Nevadinciau berniuko : Matas,Nojus,Nedas,Lukas,Titas,Kajus .
Mergaites:Kamile,Gabriele,Gabija,Emilija ,netodel,kad sitie vardai negrazus ar pan,o todel,kad ypatingai dazni
Apie visokias Vanesas,Estelas,Dzestinas,Naomes ner net snekos
Man asmeniškai nepatinka ką nors akivaizdžiai reiškiantys vardai, kaip Saulė, Rūta, Ąžuolas ir pan.
QUOTE(Silvy @ 2009 05 07, 13:03)
Daug yra vardu ,kuriu neduociau savo vaikui
Mergaites:Kamile,Gabriele,Gabija,Emilija ,netodel,kad sitie vardai negrazus ar pan,o todel,kad ypatingai dazni
kol kas turiu 2 sūnus, jie kiekvienas turi po vardą, tai keliais tūkstančiais vardų jų nepavadinau ir nebepavadinsiu. moteriškų vardų apskirtai nesvarsčiau nė vienam iš sūnų
Niekada nevadinciau bereiksmiu raidziu kratiniu
Eutanazijus Gracijonas (klasiokės tėtis turėjo tokį vardą, o pats buvo toks sukumpęs, paniūręs) dar kažkur užkliuvo Genitalijus
Mergaitės: Sara (kaip šuo) , Rebeka, Izaura, Estela (serialai) baisu kas darosi..
Mergaitės: Sara (kaip šuo) , Rebeka, Izaura, Estela (serialai) baisu kas darosi..
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 05 07, 13:33)
Man asmeniškai nepatinka ką nors akivaizdžiai reiškiantys vardai, kaip Saulė, Rūta, Ąžuolas ir pan.
Na, Rūta man gražu, bet medžių, upių ir pan., pavadinimai tai jau žmogui nepritinka Vargšas vaikelis bus mokykloj, šaipysis bendraamžiai Ir ką galvoja mamos
Kaip jums Merkys?
Ąžuolas -- gražus vardas, bet labai jau reikalaujantis. jeigu bus koks kūdas distrofiškas bernelis -- tai kaip juodas jumoras bus jam prisistatinėt tuo vardu
Neduociau savo vaikui vardo, kuris tuo metu labai populiarus, nes ir kieme, ir mokykloje butu n vaiku su vienodais vardais dar man nera grazu, kai vardas medziu pavadinimas, abstrakcijos ir tt.
QUOTE(Cikadelė @ 2008 03 18, 18:50)
Zosė- tarmiškas vardo trumpinys, tikras pilnas vardas- Sofija. Ir mano manymu jis labai moteriškas
Zosė yra vardo Zofija trumpinys. Mano močiutė buvo šiuo vardu, jis laaabai gražus.
Dar buvo minėtas kaip negražių asociacijų keliantis vardas Sabina. Pažįstu tik vieną Sabiną - Kauno muzikinio primadoną Sabiną Martinaitytę. Gražus vardas.
Ligita-asocijuojasi su liga ,Kunigunda-vaikas amziams pasmerktas patycioms(kunigus gundai?),Žibutė-nu man karves vardas.
Dirbant su klientais teko sutikt tokiu vardu,kaip Asterijus
Dirbant su klientais teko sutikt tokiu vardu,kaip Asterijus
Kokių tik nėra vardų.Vakar išgirdau - Kaspisija. Na čia tai virš visko