QUOTE(kliopa @ 2005 08 23, 21:51)
Vilnietis
Jei pameni, papasakok, gal ir aš suprasiu, kaip savo vaiką galima taip pavadinti
To (arba kito) berniuko tėvas buvo vienas iš "Vaivos" "zavsegdataju", na ir šiaip trynėsi "Piliovkėj", tuo metu "Gorkinėj". Na toks "senas geras" pankas, hipis ir šiaip tūseklis plačiąja prasme. Žmona - iš tos pačios kompanijos. Jie susitarė, kad jeigu bus mergaitė, tai žmona išrinks vardą, o berniukui - tėtis. Va, ir išrinko, jeigu ką, tokį pankovą vardelį. Kokį mergaitei būtų rinkusi žmona, nepamenu, bet irgi kažkokį netikėtą. Tam vaikui turėtų būti kokie 14 (+ - 2) metai, nes istoriją girdėjau labai laaaabai seniai.
Įtariu, dabar to vaikelio tėvai jau seniai išaugę iš "pilies gatvės kompanijų" ir yra kuo normaliausi buržuazijos atstovai
.
Man šitą istoriją pasakojo draugelė (reikėtų jos klausti pasitikslinimui) Kai pasakojo, tai jai net sna..liai tiško iš juoko.
Tarp kitko, mano berniuko vardas Rokas. Taip taip, žinau ir reikšmes ir kilmę ir visus kitus bla-bla-bla. Bet "raz pošla takaja pjanka" - kuo gi jis geresnis už Džiazą?
Серьёзное лицо-это ещё не признак ума. Все самые большие глупости в мире делались именно с этим выражением лица...