Man labai nepatinka kai tevai sukuria vaikui varda is savo vardu trumpiniu.Pvz,poliklinikoje maciau mergaite vardu Andžvida
QUOTE(grange @ 2008 03 04, 00:28)
kodėl? tiesiog negražiai skamba ar kas?
man tai tiesą pasakius tavo dukrytės vardas keistas su west cigaretėmis asociacija iš kart tai tokio tikrai neduočiau
man tai tiesą pasakius tavo dukrytės vardas keistas su west cigaretėmis asociacija iš kart tai tokio tikrai neduočiau
Kodel keistas?Kad retas? As tuom tik dziaugiuosi,o zodis West jei nezinojote nereiskia tik cigareciu pavadinimo jis reiskia-vakarai Ir mano dukrytei jis lb tinka,dziaugiuosi,kad cia jo nereikia lementi paraidziui kai praso vaiko vardo
Papildyta:
+2008 03 05, 21:06-->
QUOTE(juna:) @ 2008 03 05, 21:06)
Man labai nepatinka kai tevai sukuria vaikui varda is savo vardu trumpiniu.Pvz,poliklinikoje maciau mergaite vardu Andžvida
O varge Cia dar nieko as girdejau Vandelinas
Daugelis iš mūsų išgirstą vardą tuojau susiejame su pažystamu žmogum. Todėl stengiamės kad tie vardai nesikartotų. Mes su vyru kai rinkom vardus irgi galvojom tokius, kurių atrodė labai mažai,bent jau neteko aplinkui girdėti. Bet pasirodo nenorom užšokom ant bangos . Netgi gimus vaikui jau matosi ar tas vardas tiks ar ne.
Man asmeniškai kažkaip negražiai skamba kai vardas ir pavardė baigiasi ta pačia galūne.
Man asmeniškai kažkaip negražiai skamba kai vardas ir pavardė baigiasi ta pačia galūne.
kai mano maziuke gime tai ir buvo sugalvoje varduka RIMASTA nu man asmeniskai kaip firmos pavadinimas!!
man tai absurdiškai skamba vardai berniukui TEISUTIS, DRĄSUTIS, SVAJŪNAS, JAUNIUS
mergaitei MEILUTĖ, SNIEGUOLĖ, SAULĖ, SKAISTĖ. atsiprašau jei ką įžeidžiau, bet kai pabandau įsivaizduot kokią vredną seną bobą tokiu vardu, tai žvengas paima
mergaitei MEILUTĖ, SNIEGUOLĖ, SAULĖ, SKAISTĖ. atsiprašau jei ką įžeidžiau, bet kai pabandau įsivaizduot kokią vredną seną bobą tokiu vardu, tai žvengas paima
QUOTE(Ivutė @ 2007 01 14, 09:36)
Lietuvisko
Tokie atgyvene
Nium... Ne visi, bet... Pasirinkimas mazas
ne pasirinkimas mažas, o jūsų akiratis ir žinios per siauros Tokie atgyvene
Nium... Ne visi, bet... Pasirinkimas mazas
QUOTE(zuvedra21 @ 2007 08 26, 18:35)
man klaikus vardas EMILIJA nu jau toks nuvalkiotas, kas antra mergytai pavadinta, net slykstu
geriau susilaikyk nuo šlykštėjimosi...tavo sūnaus vardas kažkam taip pat gali būti šlykštus ar tau malonu būtų tai išgirsti? beje, vardelis man asmeniškai tikrai negražus, bet tu tikriausiai manai, kad jis geresnis už Emiliją QUOTE(emb @ 2007 09 05, 09:40)
1. Neduociau senovisku: Irena, Jadvyga, Zose, Barbora, Nijole, Maryte, Jurgis, Kazimieras, Rapolas, Juozas.
Zosė- tarmiškas vardo trumpinys, tikras pilnas vardas- Sofija. Ir mano manymu jis labai moteriškas beje, pastebėjau, kad paskutiniuose postuose dažnai minimas Jeronimo vardas, kad tokio neduotų...o anksčiau nė nebūdavo užsiminta apie tai...čia matyt Lietuviškos atrankos į Euroviziją atgarsiai (nugalėtojo vardas Jeronimas)
QUOTE(daivoshius @ 2008 03 06, 20:32)
Daugelis iš mūsų išgirstą vardą tuojau susiejame su pažystamu žmogum. Todėl stengiamės kad tie vardai nesikartotų.
Man irgi norėjosi, kad mano vaikų vardai būtų išskirtiniai. Su vyru dar draugavom, kai vaikams vardus išrinkom. Mergaitei būtų atitekęs Lainedos vardasSutikit su manim, pirmas tikrai retas vardas, greičiau daugiau yra pavardžių tokių Juokinga būdavo, kada kokia bobutė išsijuosusi mokindavo mano vaiką tarti "R" raidę, tipo vaikas švepluoja,ale neištaria "Rimantas"...
Aš savo sūnui neduočiau vardo Klaidas (man tai tiesioginis sąskambis su klaida, o savo vaiką klaida vadinti mažų mažiausiai žiauru).
O dukrai neduočiau vardo Aira (nes viena tokia nukaršusi buldogė man pažįstama buūtent tuo vardu)
O dukrai neduočiau vardo Aira (nes viena tokia nukaršusi buldogė man pažįstama buūtent tuo vardu)
aš tai iš tokių normalesnių vardų neduočiau Agnės ir Audriaus vardų
QUOTE(zuvedra21 @ 2007 08 26, 18:35)
man klaikus vardas EMILIJA nu jau toks nuvalkiotas, kas antra mergytai pavadinta, net slykstu
Na pasiziurejus i tavo sunaus varda, tai ka as zinau....Man Emilija nepalyginamai graziau, kad ir daznas vardukas. Kamile labai labai daznas vardas, bet berniuka pavadinti Kamiliu sakyciau labai drasu
O atsakant i tema yra nemazai vardu kuriais ne uz ka nevadinciau savo vaikiuku, visi tie naujos mados klyksmai Mejos, Tejos, Fejos, Neilai, Nikai....bet is tokiu normalesniu, tai Jolita, Žydrius, Jaunutis, Drasutis, Meile, Snieguole. Nu baisus vardai man
Nežinau ar kas prieš tai rašė, tai jei kartojuosi labai nesupykit...
Neseniai teko girdėt, kad vieni tėvai savo dukrai norėjo duoti varda Fekalija , bet jiems tokio užregistruoti neleido, tai didelis skandalas buvo...
Nu atsiprašau, bet kaip į galvą toks vardas gali ateit?
Kažkaip nei šis nei tas...
Net nesugalvočiau!!!
Neseniai teko girdėt, kad vieni tėvai savo dukrai norėjo duoti varda Fekalija , bet jiems tokio užregistruoti neleido, tai didelis skandalas buvo...
Net nesugalvočiau!!!
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 06 19, 12:34)
Nežinau ar kas prieš tai rašė, tai jei kartojuosi labai nesupykit...
Net nesugalvočiau!!!
Net nesugalvočiau!!!
labai nepykstam, bet gal užeikite čia
http://www.supermama...howtopic=301177