Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio vardo neduotumėt savo vaikui?

QUOTE(zuvedra21 @ 2007 08 26, 18:35)
man klaikus vardas EMILIJA nu jau toks nuvalkiotas, kas  antra mergytai pavadinta, net slykstu  schmoll.gif

ax.gif gal nereikia taip šlykštintis.. tavo sūnelio vardas lygiai taip pat dažnas ir kaip pati sakai "nuvalkiotas" ax.gif nors man asmeniškai jis gražus, ir Emilija gražus, nepavadinčiau nuvalkiotu... gi kiekvienas vaikas individualybė...
Atsakyti
QUOTE(zuvedra21 @ 2007 08 26, 19:35)
man klaikus vardas EMILIJA nu jau toks nuvalkiotas, kas  antra mergytai pavadinta, net slykstu  schmoll.gif

Užtat istorija dėl ko tėvai davė tokį vardą gali būti vienintelė ir nepakartojama, mano vaikų vardai įprasti, bet paaiškint kodėl išrinkau tokius kokius išrinkau turėsiu daugiau nei kad "rinkau, kad tik būtų retas".
O Emilijos vardas man labai gražus, o kad jis daugeliui gražus nuo to jis kitokiu nepasidaro. Vienas kvailiausių argumentų "nuvalkiotas". Tarkim išrenkam vaikui reto gražumo ir retų rečiausią vardą, visi iš to gražumo aikčioja, o po poros metų tas vardas pasidaro toks dažnas dažnas ir visai neberetas. Tai ką jums jūsų vaiko vardas nebegražus pasidarys vien dėl to kad sudažnėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukuruku: 02 kovo 2008 - 23:48
emilija labai grazus vardas thumbup.gif nepatinka berniuku tokie vardai kai azuolas,vakaris,uosis,klevas schmoll.gif nors as pati egle esu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gyvenime savo vaikus neduociau vardo Danute, Ona, Petras, Kazys, antanas, Jonas, azuolas, Klevas ir pan.... Ir siaip man nepatinkai tokie trumpi vardai Lina, Rita, Asta, Ruta, Egle, Inga ir pan... unsure.gif
Atsakyti
Man Emilija irgi nepatinka,tevai uzdeta varda Emilija o poto vadina Ema,tai senoviskas vardas vel naujai atgimes ir lb daznai dedamas vaikams... doh.gif Nedeciau vaikui vardo Marijonas,Raminta,Rimante,Aldona,Gustas,Justas,Svajune,Mingaile... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 03 03, 16:19)
Nedeciau vaikui vardo Gustas,Justas,Svajune,Mingaile... doh.gif

ax.gif kodėl? tiesiog negražiai skamba ar kas?

man tai tiesą pasakius tavo dukrytės vardas keistas blush2.gif su west cigaretėmis asociacija iš kart blush2.gif tai tokio tikrai neduočiau schmoll.gif
Atsakyti
o man nepatinka kai ateina vardu mada..ir visi is eiles vadina , g.gif va dabar jai eina mergyte 2-4metu arba GABRIELE,arba KAMILE, schmoll.gif O berniukai visi MANTAI,MATAI,DOMINIKAI. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Julite @ 2008 03 04, 01:59)
o man nepatinka kai ateina vardu mada..ir visi is eiles vadina , g.gif va dabar jai eina mergyte 2-4metu arba GABRIELE,arba KAMILE, schmoll.gif O berniukai visi MANTAI,MATAI,DOMINIKAI. doh.gif

o man labai nepatinka Ilona,gitana ir Brigita,net nazinau kodel,negrazu ir tiek.o maniskio vaiko Astijus ir kaip jums?p.s darzeli tik vienas : biggrin.gif
Atsakyti
neduočiau vardų:

Izabelė (jau taip "kvepia" serialais...)
Bartas(žinau 3 šunis tokiu vardu,na man tikrai ne žmogiškas vardas schmoll.gif )
Jeronimas (seniena baisi)
Atsakyti
QUOTE(gordi @ 2008 03 04, 12:05)
o man labai nepatinka Ilona,Astijus ir kaip jums?p.s darzeli tik vienas  :  biggrin.gif

o man Ilona normalus vardas matyt ipratau per tiek metu smile.gif . O Astijus tai nelabai man berniukui, na toks mergaitiskas man vardas, gal del Astos, nors man patinka reti vardai. O niekada neduociau tokiu senoviniu vardu kaip Stanislava Aleksandra Danute ir pan. ir dar neduociau labai populiariu kur daug tokiu vardu pvz. kaip Gabija Mantas, Tomas Gabriele na ju ir daugiau yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iloniux: 04 kovo 2008 - 19:16
o as neduociau vaikui nei savo vardo, nei vyro, nei seneliu is abieju pusiu. kazkaip norisi, kad vaikas gautu tikraji SAVO varda, kokio giminej nera.
Atsakyti
QUOTE(Uga_ @ 2008 03 04, 19:21)
o as neduociau vaikui nei savo vardo, nei vyro, nei seneliu is abieju pusiu. kazkaip norisi, kad vaikas gautu tikraji SAVO varda, kokio giminej nera.

Visiškai tau pritariu drinks_cheers.gif

Kaip jums vardas Oktavijus unsure.gif
Atsakyti