Nei mergaitei nei berniukui neikada neduočiau vardo Egidija:)
Del tam tikrų priežasčių Egidijos, neisizeiskit... Tai liečia tik vieną žmogų...
niekad neduočiau vardo Simas. tegu tai ir visai įprastas, normalus vardas, bet man kažkaip man gyvenime "sekasi" sutikti tokiu vardu itin nemalonius žmones.
na senovisku tokiu vardu neduociau savo vaikui....ten Ona,birut ar petrute kokia...anksciau tai neblogi vardai buvo dabar laikai pasikeite manau reiketu kokio madingesnio....siuolaikiskesnio...poto kai vaikas uzaugs tai kad nereiketu kankintis del tokio vardo....serialiniai aktoriu vardai irgi netinka-nesamone.....man patinka pwz- evelina,linute,liepa labai grazus.... na aiskq daug yra neblogu vardu
Pažįstu vieną berniuką, kurio vardas Džiaugsmas, labiau sutraumuoti vaiko tėvai tikriausiai nesugebėjo! Dabar vaikui 10 metų ir jam reikia rimtos psichologinės pagalbos, paklausus vardo - sako pavardę, reikia parašyti ant lapelio- uždengia ranka ir turi dar daug kitokių psichologinių problemų. Siaubas!
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2006 11 23, 13:51)
Pažįstu vieną berniuką, kurio vardas Džiaugsmas
Galėjo ir Džiugu pavadinti, vis geriau
Vieną kart daugiabučio kieme girdėjau mamą šaukiant: "Palestrinai, ateik valgyt...". Nu brač, kas per vardas... Nei pleistras, nei plastelinas
QUOTE(tasa_01 @ 2006 11 18, 18:10)
o as niekada nedociau savo vaikui tokius vardus kaip : Jonas, Juozas, Afonsas, Kazys,Adolfas, Azuolas, Jaunis,Vakaris, Svajone, Ona, Vore ar Malvina ir t.t.
o as noreciau paklausti, kas blogo su vardu Jonas?
QUOTE(-Lauryte- @ 2006 11 24, 00:15)
Vieną kart daugiabučio kieme girdėjau mamą šaukiant: "Palestrinai, ateik valgyt...". Nu brač, kas per vardas... Nei pleistras, nei plastelinas
ar gerai išgirdai?
QUOTE(Raskyte @ 2006 11 24, 01:30)
o as noreciau paklausti, kas blogo su vardu Jonas?
Matyt, blogai nes ne koks Džonas ar Džonis. Juk dabar, kaip surantu, ne lygis savo vaikus lietuviškais vardais vadint
QUOTE(-Lauryte- @ 2006 11 24, 01:15)
gal tėvai muzikantai? buvo toks renesanso muzikos veikėjas, man regis septynlinijinę natų sistemą sugalvojo?
QUOTE(Isila @ 2006 11 24, 18:39)
ar gerai išgirdai?
Išgirdau gerai , ir ne aš viena tada jį girdėjau Be to aš net kažkokiam labai "šūstram" vardyne esu mačiusi šį vardą