O mano gera pazistama grizo is indijos nusidvasinusi ir savo dukrytei dave varda VARSHA, tik aisku lietuviskai parase ... bet tam vaikui tai lietuvoj reikes gyventi ... MAn labai gaila buna tu vaiku, kurie turi kenteti us tevu fantazijas ...
visai buvau pamirsus toki Ubalda. vargsas vaikis toki vardu.
dar yra EUZEBIJUS. kai isgirdau sita varda, kvatojaus puse dienos
QUOTE(leliux @ 2006 03 29, 12:23)
visai buvau pamirsus toki Ubalda. vargsas vaikis toki vardu.
mano tetos katino vardas buvo euzebijus. vadindavo zebka Euzebijus reiskia ''pamaldusis''
Siandien isgirdau apie berniuka, kurio vardas Demanas. Gerai, kad registruojant vardo, netycia nesupainiojo ir vietoj pirmos "a" neparase "o"
QUOTE(waidoolka_ @ 2006 04 03, 17:37)
as savo dukrai niekada neduociau tokio vardo kai saule, man jis
ir Undine,Nemunas,Vėtra,Lėja,Goda,Ąžuolas,Palemonas ir tt ....o jau apie Euzebiju ,Demana ,Geruti ir Ubalda isvis tyliu
QUOTE(waidoolka_ @ 2006 04 03, 18:37)
nu tikrai kad
cia tai irgi
dabar visokiu nesamoniu prisigalvoja..man asmeniskai tai kai kurie galbut ir nieko, bet jau kiti tai as savo dukrai niekada neduociau tokio vardo kai saule, man jis
cia tai irgi
dabar visokiu nesamoniu prisigalvoja..man asmeniskai tai kai kurie galbut ir nieko, bet jau kiti tai as savo dukrai niekada neduociau tokio vardo kai saule, man jis
Mano dukters vardas Saulenė, trumpinam į Saulutę, o ji dar šviesiais ilgais plaukais ir jai tas vardelis labai tinka
Nieko blogo ir negražaus nematau varduose ,kurie lietuvių kalboje turi gražią prasmę: Eglė, Rasa, Lina, Rūta, Saulė. Vat visokios Sandros, Indrės, Jolantos ir t.t.tikrai bent jau man negražu.
Aišku čia skonio reikalas, tiesiog buvo skaudu sužinoti, kad mano vaiko vardas gali būti juokingas , tuo labiau, kad vardas tikrai nėra idiotiškas
O man Saule
Bet jau Teisutis, Gerutis, Drasutis, Jaunute, Meilute
Bet jau Teisutis, Gerutis, Drasutis, Jaunute, Meilute
Oi mamkos,na ir pasijokiau ,tokiu vardu buna Tai va,po 1917metu revoliucijos rusijoi atejo mada, savo lojaluma naujai valdžiai rodyt per vaikų vardus.Kurjozu buvo ivairiu,bet man labiausia du vardai istrygo atminti-DAZDRAPERMA ir PERSOSTAT.Atitinkamai pirmas mergytes,antras berniuko.Reiškia jie štai ka(kas rusu supranta)dazdravstvujet pervoje maja(švente tokia buvo),pervij sovetskij stratostat(skraidimo priemonė kokia tai).