o as niekada savo vaiku negaleciau pavdinti senobiniai vardais p.s.nieko nenoriu izeisti, bet man arba mergytes PASAKA
QUOTE(Erina @ 2006 02 01, 15:28)
Skaitau dabar vienam internet. puslapyje atsiliepimus apie gydytojus ir randu gydytoją kurios vardas Elektra. kas čia dabar per nesamonė
Gal tėvai yra dideli O'Nyl'o gerbėjai ("Elektrai skirta gedėti"). Elektra - antikinis vardas.QUOTE(*gabyte* @ 2006 03 19, 19:59)
o as niekada savo vaiku negaleciau pavdinti senobiniai vardais p.s.nieko nenoriu izeisti, bet man
.man irgi,pvz juozas,petras ar pan
man pats baisiausias vardas kazys, o moteriai kazyte
nežinau kodėl, bet ma patys negražiausi vardai yra Lukas ir Ugnė. Aš jų savo vaikams niekada neduočiau.
Papildyta:
Visokios Jefrosinijos, Jevstachijai, Jeliferijai ir t.t. ir sentikių vardai
Papildyta:
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 14, 11:50)
JEFROSINIJA žinau vieną tokią
Visokios Jefrosinijos, Jevstachijai, Jeliferijai ir t.t. ir sentikių vardai
Nepatinka visokie gustė bartė...Man kažkodėl atrodo, kad tie vardai lyg iš plastmasės...
Kažkada su mano vyresnėliu vienoje darželio grupėje buvo pasakiško grožio berniukas. Na tikrai nepaprastai simpatiškas, toks miniatiūrinis, mielas. Ir vardas jo buvo Broniukas. Tėvai turbūt davė tą vardą kokio senelio garbei. Bet aš visada pagaudavau save galvojant: "toks gražus vaikas - ir toks ne..... vardas"
Kažkada su mano vyresnėliu vienoje darželio grupėje buvo pasakiško grožio berniukas. Na tikrai nepaprastai simpatiškas, toks miniatiūrinis, mielas. Ir vardas jo buvo Broniukas. Tėvai turbūt davė tą vardą kokio senelio garbei. Bet aš visada pagaudavau save galvojant: "toks gražus vaikas - ir toks ne..... vardas"
O kaip jums vardas Ubaldas. man tai kažkas tarp pelėdas ūbavimo ir [FONT=Arial]iduoklio-naminuko. o vardadienį jis švenčia, berods, gegužės 16 d.
nevadinciau serialiniais vardais,pompastiskais(ir del to juokingais) ,visokiais brangakmeniu(aukses,perlos,deimantes ir tt) siaip man negrazus vardai yra jolanta,sandra,sarune,visi dazni(rasos,agnes,andriai ir tt)...kai kurie senoviniai grazus pvz elena,jonas(nu toks amzinas vardas neiseina is mados )o broniai,stases,julijonos
o dabar man patinkantys
berniukui: herkus,aras,bartas,nojus,kajus,pijus,gustas
mergaitei:elzė,gustė(bet atkrenta nes jau labai gusciu daug)adele,milė,gritė
o dabar man patinkantys
berniukui: herkus,aras,bartas,nojus,kajus,pijus,gustas
mergaitei:elzė,gustė(bet atkrenta nes jau labai gusciu daug)adele,milė,gritė
Man pats bjauriausias vardas yra Esterija, savo dukrai aš tokio vardo niekada neduočiau . Kodėl? Ogi todėl, kad jis man asocijuojasi su žodžiu ,,isterija". Be to tokiu vardu pažįstu vieną toookią moteriškaitę, kuri yra tikra isterikė .