Gordijonas, Oktavijonas yra romenu kaiseriu vardai. Man jie vardai kaip vardai ir netgi grazus - tik ne lietuviskoj aplinkoj. O vardas Fabijonas (Fabian) man net labai labai patinka. Dabar gailiuosi, kad savo vaiko taip nepavadinau...
labai nedaug is tiesu yra vardu kurie man patinka...logiska - tu kurie nepatinka neduociau savo vaikui. pvz. visu karaliu ir kunigaiksciu vardai,lietuviu ir pagoniu dvisakniai, visokie - zydrunai, deimantai ir pan. ir dar neduociau dazno vardo...
Labas vakaras. Aš niekada nepavadinčiau savo vaiką Pijumi ar pvz. Ąžuolu
o as savo vaiko nepavadinciau tomu, marium, mindaugu, mantu, rasa, lina, agne. tikrai nieko pries tuos vardus neturiu! tiesiog jie labai dazni...
Yra nemažai keistų vardų. Norisi tikėti, kad tėvai ne iš blogos valios renka savo atžalai vardą. Savo vaikui tikrai niekada neduočiau vardo Visgirtas. Man kažkaip asociacijos: vis girtas.
QUOTE(Ramunita @ 2005 11 12, 17:59)
šian parduoduvėj sutikau mergaitę vardu Rūkė...tokia draugiška-priėjo prie manes ir sako-būkit gera,teta, paduokit man skardine su šunų ėdalu aš jai pavaviau o ji man sako, ačiū teta- aš esu Rūkė, o šitą čiapi perku savo šuniui Maksui...nu ir vardas mergaitės
Shiaip nuo vardo reiksmes kazkiek ir vaiko charakterelis gali priklausyti. O Rūkė ir bus kaip rūkelis, arba...
Zinau vieni menininkai tusovscikai apsirukeliai - vaika norejo Rūkeliu pavadinti (o gal ir pavadino)
as pazinojau viena TELESFORA
o siaip nepatina visokie mingaudai, rimgaudai, jogailes, mingailes.. daug man vardu nepatinka
ieva as irgi pazistu JEFROSINIJA, gal ta pati? bet ja visi vadina zina
o siaip nepatina visokie mingaudai, rimgaudai, jogailes, mingailes.. daug man vardu nepatinka
ieva as irgi pazistu JEFROSINIJA, gal ta pati? bet ja visi vadina zina
QUOTE(bumerangas @ 2005 09 06, 09:05)
Aš tai savo vaikui duočiau labai retą, gražų ir prasmingą vardą - Albinas. Kodėl niekur niekur niekur jokiame kieme mieste ar kaime negirdėjau kviečiant šiuo vardu?
Oi, nepyk, bet kad prisijuokiau.... As maniau, kad niekas niekada nebevadins savo vaikų Albinais..... As turiu klientą Aloyzą, tai ir tai nuolat turiu susikaupti, kad prunkšt nepradėčiau:)
Papildyta:
Dar buvo klientai Celestinas ir Taranas.....ui:)
Matot kokie žmonės skirtingi ir jų skoniai ir supratimas. Mano sūnus Albinas, jam 8 metai. Daviau jam šį vardą senelio garbei, žmogaus, kurio gyvenimą norėčiau, kad ir mano sūnus pakartotų.
Kai krikštijau Albinuką buvo pats tas pikas su Radioshow, bet juk nekreipsim dėmesio į laikinus komercinius stereotipus. Būtų tikrai juokinga. Albinas-reiškia baltas, šviesus, tyras. Mano blondinui sūneliui vardelis labai tinka.
Kai krikštijau Albinuką buvo pats tas pikas su Radioshow, bet juk nekreipsim dėmesio į laikinus komercinius stereotipus. Būtų tikrai juokinga. Albinas-reiškia baltas, šviesus, tyras. Mano blondinui sūneliui vardelis labai tinka.
mano giminaičiai vaiką pavadino Anupru senelio garbei. ir vaikas gražus, ir visi vardą giria, o man, kai noriu jį pakviesti, lyg koks guzas gerklėje įstringa.