Įkraunama...
Įkraunama...

Zara

Merginos, o į Zarą daiktus nedėvėtus lyg galima per 30 d grąžinti? tai galioja kažin ir akcijinėms prekėms? papirkau palaidinę, bet įtariu nereik man jos, bet jau praėjęs 14 d grąžinimo terminas.. tačiau lyg pe miglą pamenu, kad pas juos prie kasų kabo užrašas, jog per 30d galima grąžinti g.gif ar sapnuoju?
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 08 05, 12:02)
Merginos, o į Zarą daiktus nedėvėtus lyg galima per 30 d grąžinti? tai galioja kažin ir akcijinėms prekėms? papirkau palaidinę, bet įtariu nereik man jos, bet jau praėjęs 14 d grąžinimo terminas.. tačiau lyg pe miglą pamenu, kad pas juos prie kasų kabo užrašas, jog per 30d galima grąžinti g.gif ar sapnuoju?

Taip, zaroj 30 dienu grazinimo garantija..smile.gif
Atsakyti
gal kas čiupinėjot panašią kokią striukytę? http://www.zara.com/.....UILTED JACKET žiūrim žiemai, paaugliui, ar tiktų mūsų žiemoms? ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas matet, ar LT yra siu batuku?
http://www.zara.com/...v...DED CAP TOE
arba siu?
http://www.zara.com/...v...ITH TOE CAP
Atsakyti
Uzmaciau internete Zaros paltuka, gal kas realiai ji matet? Tiktu ziemai? Kaip siaip atrodo "gyvai"? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2012 12 04, 11:22)
Uzmaciau internete Zaros paltuka, gal kas realiai ji matet? Tiktu ziemai? Kaip siaip atrodo "gyvai"? 4u.gif

Maciau sviesios spalvos, tai man labai negrazus pasirode. del juodo nezinau.
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2012 12 04, 12:22)

maciau,ziemai tikrai ne, plonytis jis,ziemai reikia pukiniu striukiu arb kailiniu biggrin.gif o siiap man jis nesimpatiskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2012 12 04, 11:22)

Mačiau, matavausi jį kai tik atsirado. Žiemai netinkamas, tik rudeniui. Internete geriau atrodo, realiai kokybė nelabai - nevertas kainos. Šiaip gražiai žiūrėjosi ant manęs modelis, bet pats paltukas tai toks poprastis smile.gif jei 100lt kainuotų, galima ir rizikuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 12 04, 18:53)
Mačiau, matavausi jį kai tik atsirado. Žiemai netinkamas, tik rudeniui. Internete geriau atrodo, realiai kokybė nelabai - nevertas kainos. Šiaip gražiai žiūrėjosi ant manęs modelis, bet pats paltukas tai toks poprastis smile.gif jei 100lt kainuotų, galima ir rizikuoti smile.gif

drinks_cheers.gif kai pamačiau gyvai, tai net nepatikėjau kad tas pats, labai jau pavargęs
Atsakyti
Aciu, merginos, uz komentarus 4u.gif. Pas mus mieste nera Zaros parduotuves, bet nuvaziavau iki Klaipedos pasiziuret ir labai nusivyliau jo kokybe - aptriuses, siulai visur lenda doh.gif. Modeliuku likau patenkinta, ale vistiek nepirksiu, nors ir radau uz 115lt schmoll.gif .
Atsakyti
Gal žinot, kada zaroj nuolaidos bus?
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2012 12 20, 21:27)
Gal žinot, kada zaroj nuolaidos  bus?

As gavau email'a, kad nuo vidurnakcio prasideda, tai turbut ir LT tas pats g.gif
Atsakyti