o kaip odinės striukytės, kokia jų kokybė? mačiau neblogos nuolaidos, bet niekad nesu iš zaros pirkus striukų
Aš buvau pirkus odinukę gal prieš kokius keturis metus..dar ir dabar normaliai atrodo
QUOTE(shopingas @ 2012 07 02, 23:48)
per sia veikia Vadinas kazka ne taip spaudziau
QUOTE(11alpina @ 2012 07 05, 21:28)
o kaip odinės striukytės, kokia jų kokybė? mačiau neblogos nuolaidos, bet niekad nesu iš zaros pirkus striukų
Turiu viena odinuke is Zaros. Tikrai geros kokybes.
QUOTE(sagutte @ 2012 07 05, 21:48)
Aš buvau pirkus odinukę gal prieš kokius keturis metus..dar ir dabar normaliai atrodo
Maniske striukyte irgi senokai pirkta, bet dar labai gerai atrodo.
Sveiki bijau, kad sugadinau savo Zara silkinius marskinukus. Sudetis mulberry silk ir skalbiau rankomis, bet tikrai marskinukai pasitrauke... rankoves man pasidare gan smarkiai per trumpos net nezinau kodel taip atsitiko ir ar yra kazkoks budas pataisyti?
QUOTE(Gailiute @ 2012 07 14, 15:52)
Sveiki bijau, kad sugadinau savo Zara silkinius marskinukus. Sudetis mulberry silk ir skalbiau rankomis, bet tikrai marskinukai pasitrauke... rankoves man pasidare gan smarkiai per trumpos net nezinau kodel taip atsitiko ir ar yra kazkoks budas pataisyti?
keista kad rankom plovet ir susitraukt galejo tai kaip tada bereikia plauti nemanau kad pasitaisys
QUOTE(Gailiute @ 2012 07 14, 15:52)
oho, as irgi pirmadieni turiu gauti marskinius su mulberry silk, baisu ir plauti bus dabar.
QUOTE(evelinki @ 2012 07 14, 17:09)
oho, as irgi pirmadieni turiu gauti marskinius su mulberry silk, baisu ir plauti bus dabar.
As irgi pirkau marskinius tokios sudeties Kazkodel galvoju, kad gal per karstas vanduo buvo pasirinktas
QUOTE(zaRAza @ 2012 07 14, 16:12)
As irgi pirkau marskinius tokios sudeties Kazkodel galvoju, kad gal per karstas vanduo buvo pasirinktas
Turbut reikejo is vis saltame plauti Na nera kad butu smarkiai susitrauke marskiniai, tik siek tiek. Bet kadangi esu auksta ir ilgaranke, tai is karto pasimate, kad rankoves patrumpejo
QUOTE(zaRAza @ 2012 07 14, 17:12)
norejau ir as rasyti, kad gal per karstas vanduo buvo, bet paskui pagalvojau, kad gal zino toki dalyka.
as niekad silkiniu rubu nesu plovus dar, vis nesu valyt, bet atsibodo is tikro.
QUOTE(evelinki @ 2012 07 14, 16:39)
as niekad silkiniu rubu nesu plovus dar, vis nesu valyt, bet atsibodo is tikro.
Cia buvo mano pirmas silkinis rubas, tai is karto sugebejau sugadinti