Įkraunama...
Įkraunama...

Zara

o kaip odinės striukytės, kokia jų kokybė? mačiau neblogos nuolaidos, bet niekad nesu iš zaros pirkus striukų g.gif
Atsakyti
Aš buvau pirkus odinukę gal prieš kokius keturis metus..dar ir dabar normaliai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 07 02, 23:48)
Bandau mest nuoroda - man viskas kuo puikiausiai veikia. ZARA

per sia veikia bigsmile.gif Vadinas kazka ne taip spaudziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2012 07 05, 21:28)
o kaip odinės striukytės, kokia jų kokybė? mačiau neblogos nuolaidos, bet niekad nesu iš zaros pirkus striukų  g.gif

Turiu viena odinuke is Zaros. Tikrai geros kokybes.

QUOTE(sagutte @ 2012 07 05, 21:48)
Aš buvau pirkus odinukę gal prieš kokius keturis metus..dar ir dabar normaliai atrodo  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

Maniske striukyte irgi senokai pirkta, bet dar labai gerai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taina: 08 liepos 2012 - 08:03
Sveiki 4u.gif bijau, kad sugadinau savo Zara silkinius marskinukus. Sudetis mulberry silk ir skalbiau rankomis, bet tikrai marskinukai pasitrauke... rankoves man pasidare gan smarkiai per trumpos doh.gif net nezinau kodel taip atsitiko ir ar yra kazkoks budas pataisyti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 07 14, 15:52)
Sveiki 4u.gif bijau, kad sugadinau savo Zara silkinius marskinukus. Sudetis mulberry silk ir skalbiau rankomis, bet tikrai marskinukai pasitrauke... rankoves man pasidare gan smarkiai per trumpos doh.gif net nezinau kodel taip atsitiko ir ar yra kazkoks budas pataisyti? unsure.gif

keista kad rankom plovet ir susitraukt galejo unsure.gif tai kaip tada bereikia plauti g.gif nemanau kad pasitaisys
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 07 14, 15:52)

oho, as irgi pirmadieni turiu gauti marskinius su mulberry silk, baisu ir plauti bus dabar.
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2012 07 14, 17:09)
oho, as irgi pirmadieni turiu gauti marskinius su mulberry silk, baisu ir plauti bus dabar.

As irgi pirkau marskinius tokios sudeties ax.gif Kazkodel galvoju, kad gal per karstas vanduo buvo pasirinktas g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 07 14, 16:12)
As irgi pirkau marskinius tokios sudeties ax.gif Kazkodel galvoju, kad gal per karstas vanduo buvo pasirinktas g.gif

Turbut reikejo is vis saltame plauti g.gif Na nera kad butu smarkiai susitrauke marskiniai, tik siek tiek. Bet kadangi esu auksta ir ilgaranke, tai is karto pasimate, kad rankoves patrumpejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 07 14, 17:12)

norejau ir as rasyti, kad gal per karstas vanduo buvo, bet paskui pagalvojau, kad gal zino toki dalyka.

as niekad silkiniu rubu nesu plovus dar, vis nesu valyt, bet atsibodo is tikro.
Atsakyti
Gailiute, tai jei vis dar mieli ir nešiotini, pasidarykite rankoves 3/4 ar trumpas.

O plauti reikėjo ne aukštesnėj kaip 30 laipsnių temp. bet ir ne lediniam vandeny.
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2012 07 14, 16:39)
as niekad silkiniu rubu nesu plovus dar, vis nesu valyt, bet atsibodo is tikro.

Cia buvo mano pirmas silkinis rubas, tai is karto sugebejau sugadinti doh.gif
Atsakyti