Įkraunama...
Įkraunama...

Zara

Jau akropolio kauno zaroj prasidejo ispardavimai? kada prasides?
Atsakyti
QUOTE(Kap- @ 2012 06 27, 13:33)
Jau akropolio kauno zaroj prasidejo ispardavimai? kada prasides?

siandien buvau tai jau viskas sudeta taipl yg ispardavimas butu, bet dar kainos be nuolaidu tai gal ryt jau su nuolaidom. 4u.gif
Atsakyti
Siandien pas mus prasidejo Zara sale, tai turetu jau ir Lietuvoje turbut 4u.gif
Atsakyti
Aš įsivaizduoju kokios tos nuolaidos pas mus zaroj bus..Kaip visada suslėps kas geriausia, ištrauks kas sandely pūna..
Ne taip kaip užsieny, eini ir tik panešk viską, ką pirkt nori..
Atsakyti
online prasidejo vidurnakti ispardavimas, bet turetu visur jau nuo siandien buti.
Atsakyti
QUOTE(Aints @ 2012 06 28, 15:49)
Aš įsivaizduoju kokios tos nuolaidos pas mus zaroj bus..Kaip visada suslėps kas geriausia, ištrauks kas sandely pūna..
Ne taip kaip užsieny, eini ir tik panešk viską, ką pirkt nori..

Gyvenu ne lt,taip pat siandien buvau pasidairyt po seilus ,o konkreciai labai norejau vienos rankines.Kur ten,irgi daug kas atitempta is sandeliu,mano norimos rankines ne kvapo,is geresniu jokiu nuolaidu.Na rubai kiek maciau, tai parduodami jau ne is sandelio,pavasario-vasaros kolekcijos,cia jau geriau smile.gif Bet visviena labai nusivyliau.....Aisku baigsis seilai ir vel iskels visas rankines doh.gif
Atsakyti
nuejau 06-30d. i Gedimino g. Zara ir ka... tipo seilai? Man per bruuuungu... Ir tikrai nebera daaaug smutkyciu, kurios buvo pries ispardavima blink.gif blink.gif blink.gif nu tikria ju niekas neispirko per 1d. bigsmile.gif
Atsakyti
o Zara turi savo internetini psl? iejau i zara.com, tai rubu nerodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2012 07 01, 11:33)
nuejau 06-30d. i Gedimino g. Zara ir ka... tipo seilai? Man per bruuuungu... Ir tikrai nebera daaaug smutkyciu, kurios buvo pries ispardavima  blink.gif  blink.gif  blink.gif  nu tikria ju niekas neispirko per 1d.  bigsmile.gif

Būtent drinks_cheers.gif Buvau pačią pirmą išpardavimo dieną, dar prieš pietus ir nebuvo nei švarkelių, nei suknučių, kurias buvau nužiūrėjus prieš tai... Visokios baisos maikės-tysalai sumestos į krūvą po 35Lt ir pan. doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2012 07 01, 21:41)
o Zara turi savo internetini psl? iejau i zara.com, tai rubu nerodo blush2.gif

Toks ir yra ju internetinis - atidaro pagrindini, o paskui pasirenki sali. Nu ir rubai, viskas ten tvarkingai jau tada yra.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 07 02, 06:24)
Toks ir yra ju internetinis - atidaro pagrindini, o paskui pasirenki sali. Nu ir rubai, viskas ten tvarkingai jau tada yra.

man tai nerode schmoll.gif .... rodo, kad yra 0-is, o LT pasirinkau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2012 07 02, 11:35)
man tai nerode  schmoll.gif  .... rodo, kad yra 0-is, o LT pasirinkau g.gif

Bandau mest nuoroda - man viskas kuo puikiausiai veikia. ZARA
Atsakyti