Įkraunama...
Įkraunama...

Zara

Man kokybe visai nieko, sprendžiant iš to, ką turėjau smile.gif Bet kainos užkeltos, tas akivaizdu. Tad mėgstu per išpardavimus apsilankyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fashion2Get @ 2012 05 19, 21:11)
Zara yra puiki parduotuvė. Kainos nėra per aukštos, o ir drabužių kokybė neprasta smile.gif

Dėl kainų ir kokybės santykio, tai galima dar pasiginčyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 05 20, 12:11)
Dėl kainų ir kokybės santykio, tai galima dar pasiginčyti doh.gif

pritariu, kuo toliau, tuo reciau ten apsilankau nes labai suprastejo produktu kokybe, pratiskai perki ir tas pacias siules turi persiuti nes siulai kybo ir yra siules... o ir siaip kazkaip anksciau zara patiko sukirpimais, modeliais, dabar labai daug 'maishiniu' siluetu, o as megstu toki labiau prigludusi, feminine stiliu pabreziant liemeni... ten tokiu jau sunkiau rasti, na dar is kelniu pasirinkimo yra taciau velgi siuliu zingneliai vos ne kas antras praleidzia ir taip siule buna skyleta tarpais... fui nemegstu pirkti ruba ir persiuvinet, kam tuomet tokios kainos?..
Atsakyti
QUOTE(inesse @ 2012 05 20, 13:23)
pritariu, kuo toliau, tuo reciau ten apsilankau nes labai suprastejo produktu kokybe, pratiskai perki ir tas pacias siules turi persiuti nes siulai kybo ir yra siules... o ir siaip kazkaip anksciau zara patiko sukirpimais, modeliais, dabar labai daug 'maishiniu' siluetu, o as megstu toki labiau prigludusi, feminine stiliu pabreziant liemeni... ten tokiu jau sunkiau rasti, na dar is kelniu pasirinkimo yra taciau velgi siuliu zingneliai vos ne kas antras praleidzia ir taip siule buna skyleta tarpais... fui nemegstu pirkti ruba ir persiuvinet, kam tuomet tokios kainos?..

Visiškai pritariu. Seniau dar šį tą išsirinkdavau, bet paskutinius kartus ką matavau, viską padėdavau atgal dėl kokybės blink.gif Kito karto turbūt nebebus rolleyes.gif
Atsakyti
Neseniai buvau, tai labai patiko dvisluoksnė palaidinė. Na, graži tokia, lengvute, beeet 100lt už ją buvo, tai ką žinau.. Už medžiagos gabalą tokia kaina, tai gal tiek to smile.gif
Atsakyti
Nesu Zaros gerbeja, visu pirma del to man ten visos kelnes ir rankoves per ilgos, aukstaugems labiau ju rubai tinka.
Per ispardavimus nieko gero nerandu, na tik maikute pirkau, kokybe neispudinga. Dar turejau is ten klasikines kelnes, irgi nelikau patenkinta, nes visokius pukus labai trauke. Tiesa Zaros paltukas labai patiko, devejau ilgai smile.gif
Batu nepirkau is ten ir nepirksiu, nes atrodo ziauriai nepatogus ir nekokybiski, kaip tik vakar ziurejau batelius - visai "popieriniai" atrodo, padas labai plonas, tikrai nebus patogus.
Del kainu tai nezinau, kartais atrodo normalios, kai pvz koks paltas 300 Lt kainuoja. Bet uz palaidine 200 Lt nemokeciau tikrai kad ir kaip patiktu, nes ir kokybe matosi nekokia...
Atsakyti
Man tai tik zara geras kelnes pasiuva, bet siandien vat, nesu atiduoti atgal,jei priims, nes nuo keliu iki kitos kojos keliu isspuro medziaga, bet taip isspuro,kad siaubeli tu mano doh.gif jei taip viesoje vietoje, doh.gif lygioj vietoj suplyso, kokybe sakyciau bloga is blogiausiu, pries sviesa pakelus matosi kad siuta per stora adata tokia plona medziaga
nors spalvos labai grazios visu rubu, ypac si sezona wub.gif
Atsakyti
Priims, tik netingėk pasiginčyt smile.gif Iš manęs džinsus priėmė kur irgi skylutė atsirado wink.gif
O šiaip tai turiu daug drabužių iš šitos parduotuvės, kokybė neįspūdinga, bet tik čia randu savo stiliaus drabužių ir džinsų kurie man tinkamo ilgio smile.gif Nes kitose parduotuvėse ilgis tinka, bet būna siaubingai per dideli doh.gif Be to, visi zaros džinsai, išskyrus tuos grąžintuosius, laikė daug ilgiau nei kokie nors only, nors jie gerokai brangesni smile.gif
Atsakyti
ne daznai ten randu sau kazko tinkamo g.gif
Atsakyti
As Zaroj irgi karts nuo karto apsilankau. Rubai man ten grazus, turiu keleta, taciau, kad kainos didokos, tai faktas ax.gif Jei pavyksta ka padoraus rasti per ispardavimus, tai griebiu bigsmile.gif Paskutinis pirkinys-dzinsai, neilgai dar turiu,ale ziuriu, kad jau apsitryne gerokai, o dar ne neskalbti doh.gif
Atsakyti
tik per is pardavimus perku...

ir tikrai yra pigiu neispardaviminiu dzinsiuku (butent ju). Arba as pataikiau uz 80 LT tobulus siaurukus nusipirkti thumbup.gif kas svarbiausia - neatsitraukineja uztrauktukas. Nes man kazkokia beda su jais. Net esant laisviems atsitraukineja lotuliukas.gif
Atsakyti
grazus,kokybiski drabuziai, rankines,bet kainos dideles pagal mane ax.gif
Atsakyti