Kartais galima rasti neblogų daiktų, bet man nelabai patinka jų kainos ir kokybės santykis. Aš geriau renkuosi kitas pardoutuves
Parduotuve gal ir nebloga, vaikuciu drabuzeliai isties grazus, suaugusiems ir neblogi...
bet neseniai teko labai nusivilti, nupirkom vyriska srtiuke, tai kokybe baisiau nei tragiska striuke pukine, baisiai lenda pukai, ne tik apatiniai drabuziai nuolat plunksnom aplipe, bet pilna masinos sedyne puku ir pliksnu prilindo o ir personalas ne pats maloniausias
bet neseniai teko labai nusivilti, nupirkom vyriska srtiuke, tai kokybe baisiau nei tragiska striuke pukine, baisiai lenda pukai, ne tik apatiniai drabuziai nuolat plunksnom aplipe, bet pilna masinos sedyne puku ir pliksnu prilindo o ir personalas ne pats maloniausias
Sveikos merginos, gal kas galite pakomentuoti stai si zaros sijona:
Man patinka zara, bet kaip jau rase kainos ir kokybes atzvilgiu truputi neatitinka, tad perku dazniausiai tik per ispardavimus Kai maziau sumoki tai ir kokybe tinka Man batai labai grazus, bet nelabai patogus
QUOTE(ixFLY @ 2012 05 06, 16:33)
Sveikos merginos, gal kas galite pakomentuoti stai si zaros sijona:
O ką reik pakomentuoti? matavausi jį daug kartų, bet taip nenusipirkau, nes kaina neatitinka medžiagos kokybės jei nupigins - jamsiu, nes modelis man labai gražus (bet va medžiaga tkrai labai prasta )
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 05 07, 10:38)
O ką reik pakomentuoti? matavausi jį daug kartų, bet taip nenusipirkau, nes kaina neatitinka medžiagos kokybės jei nupigins - jamsiu, nes modelis man labai gražus (bet va medžiaga tkrai labai prasta )
Oi, dekui. As galvojau jau griebti Is nuotraukos toks fainuolishkas... O ji su guma virsuje? dydi atitinka?
QUOTE(ixFLY @ 2012 05 07, 15:38)
Oi, dekui. As galvojau jau griebti Is nuotraukos toks fainuolishkas... O ji su guma virsuje? dydi atitinka?
su guma, dydį sakyčiau atitinka.
Nera megstamiausia parduotuve, bet apsilankau gan daznai,nes neturiu daugiau is ko rinktis, kai aplink vien tik Zaros Rubai grazus, bet kaip dauguma minejo, prastokai laiko ir nera patogus
QUOTE(Akvilija @ 2012 05 07, 12:04)
Mačiau tokius Gedimino pr. "Zaroj"