Įkraunama...
Įkraunama...

Zara

Kartais galima rasti neblogų daiktų, bet man nelabai patinka jų kainos ir kokybės santykis. Aš geriau renkuosi kitas pardoutuves smile.gif
Atsakyti
Parduotuve gal ir nebloga, vaikuciu drabuzeliai isties grazus, suaugusiems ir neblogi...
bet neseniai teko labai nusivilti, nupirkom vyriska srtiuke, tai kokybe baisiau nei tragiska doh.gif striuke pukine, baisiai lenda pukai, ne tik apatiniai drabuziai nuolat plunksnom aplipe, bet pilna masinos sedyne puku ir pliksnu prilindo doh.gif o ir personalas ne pats maloniausias unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas galite pakomentuoti stai si zaros sijona:

user posted image
Atsakyti

Man patinka zara, bet kaip jau rase kainos ir kokybes atzvilgiu truputi neatitinka, tad perku dazniausiai tik per ispardavimus biggrin.gif Kai maziau sumoki tai ir kokybe tinka biggrin.gif Man batai labai grazus, bet nelabai patogus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ixFLY @ 2012 05 06, 16:33)
Sveikos merginos, gal kas galite pakomentuoti stai si zaros sijona:

O ką reik pakomentuoti? biggrin.gif matavausi jį daug kartų, bet taip nenusipirkau, nes kaina neatitinka medžiagos kokybės smile.gif jei nupigins - jamsiu, nes modelis man labai gražus (bet va medžiaga tkrai labai prasta doh.gif )
Atsakyti
Gal užmatėt ar Vln Zaroj yra šie bateliai?
http://www.zara.com/.....BBASIC+SANDAL

Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 05 07, 10:38)
O ką reik pakomentuoti? biggrin.gif  matavausi jį daug kartų, bet taip nenusipirkau, nes kaina neatitinka medžiagos kokybės smile.gif  jei nupigins - jamsiu, nes modelis man labai gražus (bet va medžiaga tkrai labai prasta doh.gif )

Oi, dekui. As galvojau jau griebti unsure.gif Is nuotraukos toks fainuolishkas... O ji su guma virsuje? dydi atitinka? 4u.gif
Atsakyti
drabuziai grazus, bet kokybe prastoka schmoll.gif o ir kainos sukeltos, todel dazniausiai perku per ispardavimus..
Atsakyti
QUOTE(ixFLY @ 2012 05 07, 15:38)
Oi, dekui. As galvojau jau griebti  unsure.gif Is nuotraukos toks fainuolishkas...  O ji su guma virsuje? dydi atitinka?  4u.gif

su guma, dydį sakyčiau atitinka.
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 05 07, 16:56)
su guma, dydį sakyčiau atitinka.

Aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Nera megstamiausia parduotuve, bet apsilankau gan daznai,nes neturiu daugiau is ko rinktis, kai aplink vien tik Zaros biggrin.gif Rubai grazus, bet kaip dauguma minejo, prastokai laiko ir nera patogus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilija @ 2012 05 07, 12:04)
Gal užmatėt ar Vln Zaroj yra šie bateliai?
http://www.zara.com/.....BBASIC+SANDAL

Mačiau tokius Gedimino pr. "Zaroj" smile.gif
Atsakyti