Is Zaros mes perkam vyrui trikotazines su likra glaustinukes. Kainuoja jos ten po 40-50 lt. Kitur niekur nerandam tai ir perkam. Po kokiu 10 plovimu siules pradeda irti, bet neissitampo jos. Ir nesioja jau kelinti metai.
Paltas is ten pirktas ir mano ir jo... Jis trina jau kelis metus 2-3 berods, matos kad jau padevetas, bet kasdienai trinti kaip tik O as savo pirma sezona nesioju... Kol kas patenkinta, nenusivyliau. Bet tikrai pritariu, kainos sukeltos per daug. Kartais uz grazesne glaustinuke kainos kai papraso 200 Lt, tai nesuprantu net uz ka. Nei medziaga ypatinga, nei dizaineris koks super.
labai patinka viska galyma rasti super bet tik usenio parduotuvei
As dazniausiai apsiperku zaroje. Kartais buna tikrai graziu drabuziu, o kartais isviso nera i ka ziureti Bet kokybe deja tikrai prasta, tai drabuziai greitai susidevi..Pirkausi bliuskute tai sagos vos laikosi, pilna siuliuku isirusiu, svarkelis klasikinis ties pazastimis pradejo veltis, ploni marskineliai is permatomos medziagos ties siulemis pradejo irti..
kai tik atsidare, Zara drabuziu kokybe buvo tikrai nebloga. pritrauke klientu, o tada pradejo nekokybiskus drabuzius vezti. anksciau tik is ten pirkdavausi, o dabar karts nuo karto uzeinu. kaina visiskai neatitinka kokybes. pries pora savaiciu matavausi tokias pustas bliuzeles. pasiutos tragiskai. net uz dyka neimciau... zara jau isbraukta is mano megstamu parduotuviu saraso
Modeliai tai cia labai faini, tik kokybe tai prasta
Gal kas žinote, ar galima grąžinti vienoje Zaros parduotuvėje pirktą prekę į kitą parduotuvę, pvz., buvo pirkta Gedimino 9, o grąžint būtų patogiau Ozo g. Zaroje? Etiketė nenuimta. Ar galima taip?
Suaugusiųjų linijoje visko pasitaiko-ir kokybiškų,ir ne.Vaikiškiems pretenzijų neturiu .
Man asmeniškai,tai Zara patinka
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 11 23, 12:46)
Gal kas žinote, ar galima grąžinti vienoje Zaros parduotuvėje pirktą prekę į kitą parduotuvę, pvz., buvo pirkta Gedimino 9, o grąžint būtų patogiau Ozo g. Zaroje? Etiketė nenuimta. Ar galima taip?
koks čekyje parašytas adresas, ten reikia ir gražinti.
Iš tiesų Lietuvoje nėra stilingesnės ir su mada koja kojon einančios parduotuvės nei Zara, turbūt esu labai sena šios parduotuvės gerbėja, bet kuo toliau tuo man dažniau tenka nusivilti, manau, kad šiai dienai kainos yra per aukštos, ir drabužio kokybė labai nukentėjo. Galiu palyginti 2009 metais pirkau šilkinę palaidinę, mokėjau 109lt, šiandien panašiai kainuoja gryno polieterio arba kitaip sintetinė palaidinė, kuri nebėra tokia kokybiška ir nebėra tokia maloni ant kūno, bet užtat išskirtinis ir intriguojantis modelis. Kartais negaliu susilaikyti, bet kai išskalbiu, tada ant savęs pykstu, kad žinojau, jog per brangu mokėti už tokį nekokybišką daiktą. Galiu labai pagirti Zara paltus, kurie man asmeniškai yra nesunešiojami, batai ir rankinės, kurie pakankamai gerai nešiojasi ir prisižiūri. Švarkai ypatingų modelių man yra labai prie širdies, tik dažniausia plyšta pamušalai ir t.t. Manau, kad tai yra pakankamai gera parduotuvė, bet reikia žiūrėti gaminio sudėtį, nes tiek sintetinė tiek šilkinė palaidinė, tiek sintetinis tiek vilnonis paltas kainuoja panašiai arba vienodai. Reikia būti atidžiai.