Įkraunama...
Įkraunama...

Zara

Gal zinote kada prasides akcijos Zaroje?
Atsakyti
Šiaip Zarą tikrai mėgstu, rūbai man labai patinka, bet na kainos užkeltos tikrai nelabai sąmoningai kai kurių rūbų......
Atsakyti
Man Zaros tai labai patinka kūdikių ir vaikų rūbai, o moteriški tai skudurai, net nesuprantu kodėl toks skirtumas, matyt gerus dizainerius vaikiškai linijai turi cool.gif
Atsakyti
95% Zaros rūbų mano manymu tikri skudurai ir dar sintetiniai. Kiekvieną kartą užėjus į Zara ir pamačius rūbų sudėties etiketes prisimenu reklamą, kuri skambejo panašiai į: Rušiuokit, nes iš 5 plastiko buteliukų perdirbus galima pagaminti XXL dydžio maikutę. Tai va kiek ten man tie 95% rūbų verti - 5-kių plastiko buteliukų. schmoll.gif

Kolkas mano spintoje iš Zaros yra 3 rubai. Nat. odos juodas sijonas; kardiganas su kutais (80% naturaus) ir medvilninė vasarinė maikute.

Kiek ėjau daugiau nieko gero ten nesu radusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal zinot kada prasides ispardavimas? Usa ziuriu jau yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2015 12 27, 16:26)
Gal zinot kada prasides ispardavimas? Usa ziuriu jau yra smile.gif

Nuo vakar Zarose išpardavimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2015 12 29, 11:56)
Nuo vakar Zarose išpardavimai  smile.gif

Vakar jau moteriskes tiesiog griebe viska is eiles,toooks chaosas doh.gif
As irgi griebiau,bet vaikams biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kuri turit tokius zaros dzinsus? Labai ieskau,bet reikia koduko ar etiketes sonines,kad galetu paziureti sistemoje ar dar ju yra sad.gif
user posted image
parasykit i az, aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
heii, gal uzmatet kur dar butu galima isigyti sia zara kuprine?o gal kuri turite parduoti? labai labai noriu!!!

user posted image
Atsakyti
Gal zinot ar nusimato ispardavimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2016 06 05, 18:09)
Gal zinot ar nusimato ispardavimai? smile.gif

Matyt kaip visada 2oje bizelio puseje . 16-18dienomis visada prasidedavo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(meteora_1 @ 2016 03 04, 17:58)
heii, gal uzmatet kur dar butu galima isigyti sia zara kuprine?o gal kuri turite parduoti? labai labai noriu!!!

user posted image

Tokią pat arba labai panašią (blogai matosi foto) mačiau parduodamą Aldo parduotuvėj, pabandykit paieškoti tenais.
Atsakyti