Įkraunama...
Įkraunama...

Zara

QUOTE(Perfect @ 2014 09 12, 11:39)
Na, jei jau neturit lygintuvo su lyginimu garais, tai tikrai nepatariu rizikuot.  unsure.gif

Bet...parašykit, kaip sekėsi eksperimentas.  4u.gif

Ne, nu lygintuvą su garais tai turiu tikrai lotuliukas.gif Aš galvojau, kad kalba eina apie spec. tokį, kur lygina rūbus mačiau parduotuvėse.

O šiaip tai bijojau skalbt, nes jis toks net kaip megztas trikotažas. Nu ir puikiai pavyko. 30 laipsnių ir apsukas 800 padariau, patiesiau ant rankšluosčių, kad sugertų ir ant pakabos vėliau. Viskas ok thumbup.gif Šį kartą rizika atsipirko smile.gif
Atsakyti
Kaip jums nesiojasi Zaros lietpalciai? Panesiojau pora sykiu, jau kaip tepasi, nezinia is kur ir kada atsirade bruksniukai, demeles, viskas mygom matosi doh.gif skalbiat ar nesat valyt, kaip priziurit?
Atsakyti
Sveiki, kur galima nusipirkti ZARA prekę, kurios nėra mūsų parduotuvėse? (Internete naujoj kolekcijoj yra, ebay ir pan nėra).
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 11 04, 14:41)
Sveiki, kur galima nusipirkti ZARA prekę, kurios nėra mūsų parduotuvėse? (Internete naujoj kolekcijoj yra, ebay ir pan nėra).

tai gal dar atves,jei internete lietuviskam psl yra
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2014 11 06, 19:48)
tai gal dar atves,jei internete lietuviskam psl yra

nebutinai. pries metus striukes, nuziuretos internetiniam puslapy, taip ir neatveze smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 11 06, 20:32)
nebutinai. pries metus striukes, nuziuretos internetiniam puslapy, taip ir neatveze  smile.gif

O pavyko kur nors gauti?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 11 06, 21:50)
O pavyko kur nors gauti?

tai ir neieskojau kitur smile.gif norejau matuotis. daviau nr parduotuvese, kad jei atsirastu, paskambintu, bet skambucio nesulaukiau smile.gif skambinau ir i kitus miestus, niekur nebuvo uzvezta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 07 lapkričio 2014 - 10:35
Kaip Zara rankinių kokybė ? Svarstau pirkti šitą: http://www.zara.com/...00p2156153.html
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2014 09 19, 22:56)
Kaip jums nesiojasi Zaros lietpalciai? Panesiojau pora sykiu, jau kaip tepasi, nezinia is kur ir kada atsirade bruksniukai, demeles, viskas mygom matosi doh.gif skalbiat ar nesat valyt, kaip priziurit?

Esu turėjusi lietpaltį - viskas su juo buvo puiku, tik paskui morališkai pabodo, nors ir dailus, stilingas. cool.gif. Jau kelerius metus turiu viršutinį švarkelį - taip pat skųstis negaliu smile.gif. Skalbiau 30 laipsnių temperatūroje rankomis - kaip ir nurodyta etiketėje.
QUOTE(~SunDew~ @ 2014 11 07, 16:06)
Kaip Zara rankinių kokybė ? Svarstau pirkti šitą: http://www.zara.com/...00p2156153.html

Viena nuolat rankose nešiojama rankinė gana greit apsitrynė, ėmė plyšti - išmečiau. Kitą jau daug metų turiu ir retai ištraukiu - atrodo tikrai neblogai.
Dabar laabai gerai pagalvočiau, ar pirkti "Zaros" rAnkinę... Nebent ji būtų odinė su odinėmis detalėmis ir gera kaina. Ir į "masinius" modelius nesidairyčiau.
Atsakyti
Žinau, kad moderatoriai ištrins, bet jei ką domina - parduodu du šių metų, rudens-žiemos kolekcijos drabužius, naujus su etiketėm, pigesnėm kainom nei Zaroje. T.y. du sijonai, M dydis, tinka ir S ir M. Rašykite PM 4u.gif

Yra skelbimukas mano skelbimų lentoj.

Ačiū už dėmesį 4u.gif
Atsakyti
As turiu tris talpias rankines is zaros (neodines)ir man jos visai neblogai nesiojasi, aisku pasikeiciu as jas kas kazkiek laiko netrinu be sustojimo...
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2014 11 09, 04:16)
As turiu tris talpias rankines is zaros (neodines)ir man jos visai neblogai nesiojasi, aisku pasikeiciu as jas kas kazkiek laiko netrinu be sustojimo...

Man būna, kad daiktas tiesiog "prilimpa" ir tinka prie kasdienio garderobo. Turimos odinė "Kate Spade" ir neodinė "Mexx" atrodo kaip naujos, nors tikrai mėgiamos ir dažnai nešiojamos. smile.gif
Atsakyti