Įkraunama...
Įkraunama...

Zara

gerai cia biggrin.gif
Atsakyti
Gal matėte ar jau Akropolyje prasidėjo išpardavimai? ax.gif
Atsakyti
Kiek žinau, rytoj turėtų prasidėti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip jums si striuke? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 12 28, 01:26)
Sveikos, kaip jums si striuke?  4u.gif

user posted image

man tai ne
Atsakyti
Ar kas turit sia striuke M dydzio? Idomu ar labai didele? Nesioju 36 dydi ir Zara striuke, kad ir ta kur virsuj kazkada buvau imetus M man jau gerokai per didele. Idomu kaip si? Turiu galimybe nusipirkti internetu ja, bet tik M dydi ir nezinau ka daryti... Gal kas turit ja arba numanot, koki dydi modelis nesioja?

user posted image
Atsakyti
Labai Zaros kokybe suprastejo
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Gal man jau paranoja, bet esu girdėjusi, kad atsirado gudročių, gaminančių Zaros padirbinius, a la drabužių kopijos siuvamos Korėjoje už centus, bet po to persiuvamos Zaros etiketės, ir parduodama rinkos kainomis.

NOrėčiau pirkti šią suknytę http://www.manodrabu...1116109-suknele

bet internete niekur nerandu jos paveikslėlio... Kaip manot (o gal kuri turit tokią), ar čia tikrai Zaros, ar koks neaiškus padirbinys su persiūta etikete?

Būčiau dėkinga už nuomones.
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2014 05 17, 13:44)
Sveiki  4u.gif

Gal man jau paranoja, bet esu girdėjusi, kad atsirado gudročių, gaminančių Zaros padirbinius, a la drabužių kopijos siuvamos Korėjoje už centus, bet po to persiuvamos Zaros etiketės, ir parduodama rinkos kainomis.

NOrėčiau pirkti šią suknytę http://www.manodrabu...1116109-suknele

bet internete niekur nerandu jos paveikslėlio... Kaip manot (o gal kuri turit tokią), ar čia tikrai Zaros, ar koks neaiškus padirbinys su persiūta etikete?

Būčiau dėkinga už nuomones.

abejoju kad dar kazkas padirbinetu Zara smile.gif
jei etikete sako zara, tai ir bus zara biggrin.gif
Atsakyti
Esu maciusi Zaros padirbinius. kazkas ir tame mato gera nisa uzsidirbti.
Atsakyti
QUOTE(rock muse @ 2014 05 17, 21:18)
Esu maciusi Zaros padirbinius. kazkas ir tame mato gera nisa uzsidirbti.

o kaip reikia atskirti Zaros padirbini? ax.gif
Atsakyti
Mano subjektyvia nuomone, tai bandyti ieškoti internete nuotraukų su baltosiomis, standartinių bruožų manekenėmis, o ne kokiom korėjietėm ar kinietėm. Be to, Zaros braižas yra pakankamai atpažįstamas. Už tai šios suknelės foto ieškojau internete ir niekur neradau.
Atsakyti