sveikutes zaros gerbejos, gal zinote kaip su zara batu dydziais, atitinka jie? noriu uzsisakyti internetu, o nuvaziuot iki parduotuves nera kada
QUOTE(Ugvilė @ 2013 05 16, 18:00)
sveikutes zaros gerbejos, gal zinote kaip su zara batu dydziais, atitinka jie? noriu uzsisakyti internetu, o nuvaziuot iki parduotuves nera kada
kiek esu pirkus visad atitiko...nesioju 37 toki dydi visad ir imu
QUOTE(sauleleee_ @ 2013 03 17, 20:39)
as kelnes vienas turiu,tai irgi kokybe apgailetina
Turejau zaros kelnes is vilnos, tai po pirmo skalbimo patrumpejo 20 cm Nors skalbiau saltam vandeny, ir rankom
QUOTE(Ugvilė @ 2013 05 16, 20:00)
Man tai atrodo, kad jie dydziu pamazinti, kaip ir beveik visa ispanu avalyne Bent jau as paprastai nesioju 36, o zaroj man tinka 37.
QUOTE(AMARILIS @ 2013 05 17, 02:58)
Man tai atrodo, kad jie dydziu pamazinti, kaip ir beveik visa ispanu avalyne Bent jau as paprastai nesioju 36, o zaroj man tinka 37.
nepastebejau kad batai butu pamazinti - nesioju 37 - ar zaroj perku ar kitose batu parduotuvese
ar matet zaroj zara city bag with chain
QUOTE(AMARILIS @ 2013 05 17, 00:58)
sutinku. as nesioju 37, o zaroj 38, 37 - spaudzia
Merginos, labai prašau, pasakykit ar kokybiškos zara pūkinės striukės? nelenda plunksnos?
Turėjau Zaros pūkinį paltuką, bet kokybė nuvylė. Plunksnos lįsdavo per pamušalą, tad atėjus į darbą nuo darbinio kostimėlio reikėdavo 5 minutes valytis visus pūkus, labai aplipdavo. Labai erzindavo, kai kas kart nusivilkus pūkais aplipęs. Teko atsisveikint, nors ir labai gaila buvo nes modeliukas labai patiko, o ir kaina nemaža buvo .
Aš irgi turiu Zara pūkinę striukę, pluksnos išlenda iš pamušalo
QUOTE(Ibero @ 2013 10 29, 16:15)
Aš irgi turiu Zara pūkinę striukę, pluksnos išlenda iš pamušalo
Man rodos cia galioja praktiskai visoms pukinems striukems - lenda pukai daugiau ar maziau. Nors tarkim turiu trumpa striukyte ir ilga striuke-paltuka su slidziu pamusalu (ne Zaros), tai kazkiek islenda plunksnu, bet labai nedaug. O vat kiek teke turet su paprastesniu pamusalu (neslidziu, tokiu daugiau bliuzonisku (ar kaip issireikst)), tai visas vidus nuolat nusipukaves nepriklausomai skalbta ar ne, nurinkta ar ne - ir nesvarbu visai kokios firmos rubelis.