Įkraunama...
Įkraunama...

Zara

Priims smile.gif
Nepriima paprastai pirmom išpardavimo dienom, kai būna didelis bumas pirkėjų - nėra kada gaišti su grąžinimais.
Atsakyti
uoj, tuomet gerai smile.gif
Atsakyti
Kazkuria diena Zaroj pakraupau toki vaizda pamaciusi. Jau buvo sneketa,kad kartais kokybe nepasizymi, bet kad taip blink.gif tai bent `dailus` susiuvimas ,vieno megztuko ties pazasciu is nugaros..
blink.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
randat ką žiūrinėt - akrilaninį šlamštą user posted image

man, tiesą sakant, jau seniai Zara tik vaikų drabužiams įsigyt skirta hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2013 03 17, 16:38)

akrilinis, ne akrilinis, nei as ji pirkau nei ka, ziurek i susiuvimo grozi bigsmile.gif ...
Atsakyti
matau tą "grožį" dėl to ir sakau, kad Zara man jau seniai tik vaikų drabužių parduotuvė laugh.gif (nes bent jų kokybe kol kas nenusivyliau) smile.gif joje sau nieko net nečiupinėju, jau ką bekalbėt apie pirkimą ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as tai perku kartais,nes modeliai patinka, bet nusivilt tikrai ne karta teko. Bet ne visi rubai ten prastos kokybes, buna ir visai pakenciamu, bet kad kainos uzkeltos nelogiskai tai seniai aisku. Turiu viena vilnoni palta,tai super,svarkeliai buna kai kurie neblogi.

Uzvakar nusipirkau pukini palta juoda,pradine kaina gal 420lt buvo,paemiau uz 80,tai kad ir nuvils nesijaudinu,kai uz tiek ax.gif nes pukinio uz tiek niekur nenupirksi, net ir turguj kokiam biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Jooo blink.gif va čia tai grožis unsure.gif

Šiaip pritariu sauleleee drinks_cheers.gif Modelių matau daug gražių, tik būna, kad kokybė apgailėtina... Tiesa, paltukais, švarkeliais ar vyriško tipo marškiniais dar neteko nusivilt. O va megztukais, kelnėm - taip... Todėl šių stengiuosi nepirkt, nebent pažiūriu, kad gera sudėtis, nedidelė kaina (išpardavimo metu) ir nusiteikiu, kad ne ilgam biggrin.gif Neseniai surizikavau ir pirkau žiemines kelnes (išpardavimo kaina 65 Lt), tai po savaitės su trupučiu pradilo medžiaga, nors net ne kasdien nešiojau blink.gif
Pinigus grąžino. Dabar tikrai kelnių nebepirksiu biggrin.gif
Atsakyti
Tai aš dėl kokybės ir nebesižvalgau, ne dėl modelių mirksiukas.gif

Vaikiškų kokybė na nei karto nenuvylė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 03 17, 17:27)

as kelnes vienas turiu,tai irgi kokybe apgailetina, keliai ir uzpakalis per pusdieni issitampo,bet seniai pirktos,pries kokius 5 metus.

o toj mano foto ikeltoj,tai tikrai tragiskai susiuta, niekad nesu macius tokio baisumo, gal kaliniu darbas biggrin.gif gi siuna zarai ten kaleime kaliniai ar kas ten biggrin.gif juoda darbo jega, koks senis pavartojes gal siuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Is kur jus zinot, kad siuva kaliniai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 17 kovo 2013 - 22:55
Kadangi paviešino, kad Zarai siuva žemiausias sluoksnis vergiškomis sąlygomis, tai gal ir kaliniams duoda darbo ax.gif
Atsakyti