Įkraunama...
Įkraunama...

Zara

QUOTE(shopingas @ 2012 12 21, 03:44)
As gavau email'a, kad nuo vidurnakcio prasideda, tai turbut ir LT tas pats  g.gif

Pas mus lyg vėliau būna šiek tiek g.gif
Atsakyti
lauksiu kol dar nukainuos smile.gif ko norejau, dingo labai greit, nespejau nusipirkt, tai apipirkau tik vaika.
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2012 12 20, 20:27)
Gal žinot, kada zaroj nuolaidos  bus?

Vienais metais buvo is kart po Kaledu, kitais - po Naujako.
Atsakyti
Nes mane domina šie du dalykai
user posted image
user posted image
tai įdomu ar jiems bus nuolaidą blush2.gif
Atsakyti
Gražesniem, kokybiškesniem nuolaidų nebūna... o jei ir būna, labai jau simboliškos...
Atsakyti
Atsakau i temos klausima :

Mano nuomone del ZAROS yra itin kontraversiska.Viena vertus,as dievinu ju stiliu,ypac tai,kaip jie kreipia demesi i detailes.Budama moteris karta vos neapsiverkiau is susizavejimo parduotuveje,kai siaip jau paprastuciams baltiems marskinukams(bet vistiek tobulo sukirpimo) buvo isiutos miniatiunes sagutes kaukolytes su akytemis.(turbut apgailetinai nuskambejo.xD)

Antra vertus beveik visas ZAROS dizainas yra kopijos.Kopijos uz kurias jie moka nemazas baudas,gauna milijonus autoriniu teisiu pazeidimo ieskiniu ir t.t.

Trumpai tariant ZARA yra kiekvienos moters galimybe isigyti kokio zymaus dizainerio kopija.Beveik kaip kinieciai,tik,vidutine grandis.

O nekenciu del kokybes..Turbut neverta ne aiskinti.Vieninteliai dalykai kurie tarnauja ilgiau nei sezona yra paltai,ir tai,kas kart juos tenka valyti chemiskai,prasyti kad nukarputy burbuliukus,uzsiutu pamusala ir pan.

Apie kitu gaminiu siules tyliu-po vieno nesiojimo prayra.
Ispardavimo metu drabuziai buna jau parduotuveje virte tokiais skudurais,kad geda ziureti.

Antras dalykas - ar pastebejote,kad kainos paskutiniais metais soktelejo kone dvigubai?
Anksciau tas pats paltas kainuodavo 200-300,dabar jau 300,700,ir daugiau.

doh.gif

Ir vistiek akys raibsta pro sali einant. doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš iš Zaros turiu vilnonį paltą, jau 5 metai, ir jis kaip naujas atrodo, nei karto jo valyti nereikėjo, dėvėjimo ženklų net nebūta. Užsisakiau dabar per šituos išpardavimus džinsus juodus, ir per pirmą plovimą dažai nusiplovė, ypatingai per siūles tai matosi, baltuoja doh.gif O tokia faina medžiaga, stilius doh.gif Dabar bijau daugiau kelnių sau ir bepirkti, o tiek nusižiūrėjusi buvau verysad.gif
Bet va vaikui drabužėliai tai superiniai, jau kiek kartų skalbti, o kokybė labai gera.
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2012 12 22, 16:15)
Atsakau i temos klausima :

Mano nuomone del ZAROS yra itin kontraversiska.Viena vertus,as dievinu ju stiliu,ypac tai,kaip jie kreipia demesi i detailes.Budama moteris karta vos neapsiverkiau is susizavejimo parduotuveje,kai siaip jau paprastuciams baltiems marskinukams(bet vistiek tobulo sukirpimo) buvo isiutos miniatiunes sagutes kaukolytes su akytemis.(turbut apgailetinai nuskambejo.xD)

Antra vertus beveik visas ZAROS dizainas yra kopijos.Kopijos uz kurias jie moka nemazas baudas,gauna milijonus autoriniu teisiu pazeidimo ieskiniu ir t.t.

Trumpai tariant ZARA yra kiekvienos moters galimybe isigyti kokio zymaus dizainerio kopija.Beveik kaip kinieciai,tik,vidutine grandis.
O nekenciu del kokybes..Turbut neverta ne aiskinti.Vieninteliai dalykai kurie tarnauja ilgiau nei sezona yra paltai,ir tai,kas kart juos tenka valyti chemiskai,prasyti kad nukarputy burbuliukus,uzsiutu pamusala ir pan.

Apie kitu gaminiu siules tyliu-po vieno nesiojimo prayra.
Ispardavimo metu drabuziai buna jau parduotuveje virte tokiais skudurais,kad geda ziureti.

Antras dalykas - ar pastebejote,kad kainos paskutiniais metais soktelejo kone dvigubai?
Anksciau tas pats paltas kainuodavo 200-300,dabar jau 300,700,ir daugiau.
doh.gif
Ir vistiek akys raibsta pro sali einant. doh.gif

Idomu kiek ten tu baudu moka g.gif
teisma su Louboutin gi laimejo g.gif
o beto visos high street parduotuves kopijuoja nuo dizaineriu
Atsakyti
http://www.zara.com/.....0SKIN SHOPPER

Ar yra Kauno akropolio zaroj si rankine? Gal kuri uzmate mirksiukas.gif
Atsakyti
ir mane kokybe atbaido. eini is tolo pamatai ka nors grazaus, prieini arciau - oj! tik del vaizdo patinka, o kai pradedi ciupinet, tai noras pirkt taip ir praeina...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 03 01, 02:17)
ir mane kokybe atbaido. eini is tolo pamatai ka nors grazaus, prieini arciau - oj! tik del vaizdo patinka, o kai pradedi ciupinet, tai noras pirkt taip ir praeina...

drinks_cheers.gif
Daug sintetikos, kokybe tragiska, o kainos didokos.
Atsakyti
merginos, turiu kls: pirkau svarkeli vakar is ispardavimo (parduotuveje), bet siandien ziuriu, kad nepatinka, ar galiu grazinti ispardavimine preke? kazkaip anksciau pamenu buvo pas juos ir MNG uzrsas, kad ispardaviminiu prekiu nepriima atgal g.gif
Atsakyti