Labai megstu parduotuve Zara. labai graziu drabuziu galima rasti. o jau vaikisku drabuziu grazumas.... Ir nebrangiai....
Daznai uzsuku pasidairyt kas grazesnio, itraukt tam tikrus rubus i sarasa ka pirksiu per ispardavima Aisku grozybiu dideliu per ispardavimus ir nelieka
Perku ten tik tada kai kaina daugmaz atitinka kokybe, taigi gana retai
Perku ten tik tada kai kaina daugmaz atitinka kokybe, taigi gana retai
Man patiko iki paskutinio apsipirkimo Kai nusipirkau kelnes ir kelis kartus uzsidejus medziaga istyzo Tai kad tikrai kokybe nekokia Bet aptarnavimu skustis negaliu, nes prieme atgal, nors ir cekio neturejau o tik patvirtinima kad mokejau Zaroj kortele
QUOTE(ingeborge @ 2009 05 20, 13:14)
Man patiko iki paskutinio apsipirkimo Kai nusipirkau kelnes ir kelis kartus uzsidejus medziaga istyzo Tai kad tikrai kokybe nekokia Bet aptarnavimu skustis negaliu, nes prieme atgal, nors ir cekio neturejau o tik patvirtinima kad mokejau Zaroj kortele
niu kad priėmė atgal tai tikrai
QUOTE(ingeborge @ 2009 05 20, 13:14)
pasiseke kad priėmė
Man labai patinka vaikiski drabuzeliai Kokybe labai gera! Visada perku tik per ispardavimus, tai ir kaina ir kokybe tada buna Karta teko grazinti, tai be problemu prieme.
Ir as pati turiu kelis drabuzelius. Kokybe taip pat esu patenkinta!
Aptarnavimas be priekaistu!
Ir as pati turiu kelis drabuzelius. Kokybe taip pat esu patenkinta!
Aptarnavimas be priekaistu!
As is Zaros tik dzinsus perku ir sijonus
Perku vaikiškus drabužius, bet ir tik kai išpardavimai būna...
mano viena megstamiausiu parduotuviu lietuvoje
QUOTE(Vilikė @ 2009 06 07, 11:42)
Perku vaikiškus drabužius, bet ir tik kai išpardavimai būna...
as irgi,nes brangoka