Sveikos Man cia toks klausimux iskilo.. Sumasciau siemet "apzeldinti" virtuves palange, prisipirkau visokiu seklu, bet kaip ten su vazonais?? Maciau pirkti tokiu vazonu is durpiu, jie be drenazo.. Ar geriau pirkti "skyletus"? Ir dar.. Jeigu ant mano palanges svoguno laiskai nenori augti, tai gal man net neverta prasidet su kitom zolem
Vakar pikavau bazilikus ir rozmarinus. Nežinau, kas čia man gausis, nes tokie jie išstypę buvo, liaunučiai, bet šaknys vajė kokios. Po kelis persodinau, gal prigis. Paskui juk dar reikės vieną kartą pikuoti prieš sodinant į vazonus.
Čiobreliai sudygo 100 procentų. Tokia pieva gavosi.
Mano krapai kazko sunkiai dygsta, pries savite sejau o tik vienas islindes, ir tai jei ne kokia zole , puikiai pradejo augti parduotuveje pirkat salota. ja nusienavau salotoms o saknis isodinau. Auga ale kaip sirdi dziugina, matos kad pavasarelis pakeliui
Mano krapai kazko sunkiai dygsta, pries savite sejau o tik vienas islindes, ir tai jei ne kokia zole , puikiai pradejo augti parduotuveje pirkat salota. ja nusienavau salotoms o saknis isodinau. Auga ale kaip sirdi dziugina, matos kad pavasarelis pakeliui
jus man paaiskinkit, didziajai agronomei , kam tas pikavimas ir dar perpikavimas, negi negalima seti tiesiai i vazonus, pridengti plevele ir fsio? Arba as jau visai nieko nebesuprantu
jus man paaiskinkit, didziajai agronomei , kam tas pikavimas ir dar perpikavimas, negi negalima seti tiesiai i vazonus, pridengti plevele ir fsio? Arba as jau visai nieko nebesuprantu
As tai isivaizduoju taip: jei pasesi tiesiai i vazonus, tada reikes praretinti, nes juk neseji po keles seklas i viena vazona. Seji is karto daug, daug ir isdygsta. O tas perpikavimas tai ka as zinau... nereikalingas man atrodo. Pikuoji is kart i normalu vazona, kur ir augs augalas visa laika, bent as taip darau visada.
As tai isivaizduoju taip: jei pasesi tiesiai i vazonus, tada reikes praretinti, nes juk neseji po keles seklas i viena vazona. Seji is karto daug, daug ir isdygsta. O tas perpikavimas tai ka as zinau... nereikalingas man atrodo. Pikuoji is kart i normalu vazona, kur ir augs augalas visa laika, bent as taip darau visada.
Bendradarbė gėlininkė taip daro. Sako tvirtesni augalai būna. Aš tai iš jos imdavau jau kai reikėdavo iškart sodinti į vazoną. Matsiu, gal irgi dar kartą neperpikuosiu. Bet vieną kartą tai reikia, nes labai smulkučiai bus ir isstypę.