Nuvaziavau savaitgali pas savo sodinukus: ogi mairuno ir raudonelio neradau . Ar dar kita savaitgali atsodinti nevelu?
Bet spinatai subujoje - didziausia maisa parsiveziau. Ir rukolos
QUOTE(tormika @ 2009 06 12, 12:24)
Man nesudygo... Nors buvau sudaiginus, bet matyt "pradingo".
Bazilikus matyt per anksti irgi išnešiau - nei vieno neradau.
Dabar išnešiau jau antrą sykį sudaigintus Belieka tikėti, kad šikart pavysk, nes ir žaliuosius ir raudonuosius
QUOTE(ADA @ 2009 06 15, 09:38)
Man nesudygo... Nors buvau sudaiginus, bet matyt "pradingo".
Dabar išnešiau jau antrą sykį sudaigintus Belieka tikėti, kad šikart pavysk, nes ir žaliuosius ir raudonuosius
Atvaziuosi i svecius, zaliu baziliku as tau duosiu
QUOTE(vakare-tyla @ 2009 06 15, 10:25)
Atvaziuosi i svecius, zaliu baziliku as tau duosiu
Šią savaitę planuoju
Bet kodėl manieji tokie įnoringi
Labas rytas
Pademostruosiu savo mmažąjį daržą
Pimasis mano bandymas kažką auginti taigi, auginu svogūnus, morkas, ridikėlius, petražoles, krapus, rūgštynes, dviejų rūšių salotas, pipirnę ir mėtas melisos, levandos ir bazilikas taip ir neparodė gyvybės ženklų
Pademostruosiu savo mmažąjį daržą
Pimasis mano bandymas kažką auginti taigi, auginu svogūnus, morkas, ridikėlius, petražoles, krapus, rūgštynes, dviejų rūšių salotas, pipirnę ir mėtas melisos, levandos ir bazilikas taip ir neparodė gyvybės ženklų
Jie lepus ir man pasirode O ka jus darot ir kur naudojat levanda? Turiu, bet dar nepanaudojau. Man siule i gelyna ja sodint, bet as pakolkas ja vazoncike laikau
Papildyta:
drambliuk, labai jau siltas darzelis
Papildyta:
QUOTE(vakare-tyla @ 2009 06 15, 11:15)
Apžėlė jau mano daržas per tą lietingąjį sezoną reik jau eiti ridikėlių pasirauti, kad neperaugtų
Aš pabandžiau pusę svogūnų lysvės apmulčiuoti padžiūvusia nupjauta žole, o kitą palikau taip - pažiūrėsim koks efektas bus
gal kas sėkmingai auginate lauramedį? Pagalvojau, kad būtų visai įdomu šviežią lapelį kartas nuo karto mesti į sriubą ir troškinius
as bazilika auginu:)
QUOTE(ADA @ 2009 06 15, 12:28)
Aš pabandžiau pusę svogūnų lysvės apmulčiuoti padžiūvusia nupjauta žole, o kitą palikau taip - pažiūrėsim koks efektas bus
Pamenu, kad mama sode nupjauta zole mulciuodavo viska. Siais metais pabandziau ir as kelias tujas eksperimentines tokiu budu mulciuot. paziuresim Beje, ADA, del vejos, susitike pasikalbesim...TB labai gerai, daro, kad ja aeruoja, nes taio veja nekvepuoja
QUOTE(vakare-tyla @ 2009 06 15, 14:23)
Pamenu, kad mama sode nupjauta zole mulciuodavo viska. Siais metais pabandziau ir as kelias tujas eksperimentines tokiu budu mulciuot. paziuresim Beje, ADA, del vejos, susitike pasikalbesim...TB labai gerai, daro, kad ja aeruoja, nes taio veja nekvepuoja
Ačiū už palaikymą Nuo to gerumo - aš šiandien ištiesti negaliu. MB kaip tvirtas vyriškis - tai ėmė tą naują vejos grėblį, o aš ant kelių - nes susilenkus per sudėtinga dėl nugaros, su paprastu grėbliu... Kaimynė sako - aš nežinau ar vejos noriu , dar nevėlu trinkeles iškloti
Sorry už