Įkraunama...
Įkraunama...

Pačių užauginti prieskoniai ir dar kai kas

QUOTE(Rozarka @ 2009 05 24, 11:20)
Balsiuose,o stevijos auga šiltnamyje, taip kad teks atvažiuoti i svečius smile.gif

Niekada nebunu toj pusej unsure.gif Iki kokiu Baltupiu/Jaruzales neatkanki retsykiais? O baziliku daigu, jau paaugusiu, siandien Kalvariju turguj po 60 cnt (cia jeigu nesusitiksim...)
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 05 24, 15:33)
Niekada nebunu toj pusej unsure.gif Iki kokiu Baltupiu/Jaruzales neatkanki retsykiais? O baziliku daigu, jau paaugusiu, siandien Kalvariju turguj po 60 cnt (cia jeigu nesusitiksim...)

Jeruzalėje būnu beveik kasdien, nes dukra lanko mokyklą ten ,parašyk i a.ž. duosiu telefoną
Atsakyti
Pas mane lysvėje tik ramunėlės sudygę, dar špinatai, o nei raudonėlio, nei, mairūno, nei čiobrelio nemetau dygstančio, o pasėta tai jau tikrai kokia prieš 15. Sakiau, jeigu nesudigs, pirksiu Maximoj vazonėlius ir persodinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2009 05 27, 08:11)
Pas mane lysvėje tik ramunėlės sudygę, dar špinatai, o nei raudonėlio, nei, mairūno, nei čiobrelio nemetau dygstančio, o pasėta tai jau tikrai kokia prieš 15. Sakiau, jeigu nesudigs, pirksiu Maximoj vazonėlius ir persodinsiu.

gal dar sudygs smile.gif o dėl maximinių indelių ir man kilo mintis persodint, pvz melisa.. tikriausiai auga, ko neaugt... g.gif

aš savo augalų negaliu patikrint, vis nėra progos iki kaimo palėkt ax.gif
Atsakyti

Dekui uz stevija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 05 27, 20:17)

Dekui uz stevija 4u.gif 4u.gif 4u.gif

tegul vešliai auga smile.gif
Atsakyti
Pas mane nesudygo rozmarinas, zemuoginiai spinatai ir dar kazkas g.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2009 05 27, 09:55)
o dėl maximinių indelių ir man kilo mintis persodint, pvz melisa.. tikriausiai auga, ko neaugt...  g.gif

Kažkurią vasarą buvau maximinę melisą pasisodinus. Va tokia, smulkiais lapukais:
user posted image
Augo. Bet po žiemos nebeišdygo g.gif Taip ir nesupratau, ar jos ten vienmetės ar šiaip iššalo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 05 27, 20:32)
Kažkurią vasarą buvau maximinę melisą pasisodinus. Va tokia, smulkiais lapukais:
Augo. Bet po žiemos nebeišdygo g.gif Taip ir nesupratau, ar jos ten vienmetės ar šiaip iššalo g.gif

Gal vienmetes g.gif Pas mus bujoja jau daugybe metu ir jokios salnos joms nebaisios...
Atsakyti
o aš sodinau eziuole ,bet irgi neišdygo doh.gif Sėklas pirkau MAXIMOJ,girdejau pletkus,kad ten nekokybiškos seklos,gal taip ir yra,kad ten per akcija prisipirkau ir visokiu geliu,ir tos nesudygo g.gif Gal geriau i indelius sodintis,o ne tiesiai i zeme blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 27, 20:56)
Pas mane nesudygo rozmarinas, zemuoginiai spinatai ir dar kazkas  g.gif

Žemuoginiai špinatai,kai jau užsisėja,vos ne kaip piktžole tampa.Jau keli metai randu visur darže pridygųsių.Kaip ir melisos,vakar šiek tike ravėjau prieskonius,tai galvojau iš kur čia tiek dilgėlių pridygę,pauoščiau-pasirodo melisos pridygę. doh.gif
Ežiuolė ir pas men nesudygo,bet dar laukiu. g.gif
Rozmarinas susodintas darže,kažko irgi stovi vietoje?Kaip ir rausvas bazilikas. g.gif
Atsakyti
Mano rozmarinai seti pries gera savaite, pradejo rodyti gyvybes zenklus thumbup.gif na tikiuosi kad ten ne piktzoles kalasi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapute33: 28 gegužės 2009 - 17:24