Įkraunama...
Įkraunama...

Pačių užauginti prieskoniai ir dar kai kas

QUOTE(tacia @ 2009 05 04, 14:16)
gal kas auginote raudoneli.placiau prasau apie ji parasykit

Mažiausiai reikalaujantis dėmesio.Jau šiemet krūmeliai tiesiog bujoja.Neri jo dengti reikia,nei kažkokio ypatingo dėmesio.Auga ir tiek.
Atsakyti
Gal kas esate sparagus augine? Ar labai sudetinga? Uzsimaniau...
Atsakyti
Sveikutės,

Ir aš šiemet usikrėčiau auginimu daržovių ir prieskoninių žolių... anytos daržas tolokai, tai žoleles dubliuosiu ir namie ant palangės.... kas kokias namie auginat? pasėjau šalaviją, čiobrelį, raudonėlį, krapus, petražoles, rozmariną, citrinžolę, mairūną... kaži ar viskas žaliuos g.gif

Ir darjei nesunku pasidalinkit žiniom kur naudojat lavandą g.gif skaičiau skaičiau, bet nesupratau,... ji irgi prieskonis ar kaip bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pulina: 05 gegužės 2009 - 21:42
QUOTE(rsc @ 2009 05 05, 21:38)
Gal kas esate sparagus augine? Ar labai sudetinga? Uzsimaniau...

Aš šiemet pasisėjau,nors turiu didelį seną krūmą.Bet jau jis toks senas........... doh.gif Gal žiūrėjai Oliverį,kai iš šparagų darė patiekalus?Man patiko,kad anksti pavasarį,kai trūksta vitaminų,galima panaudoti šparagų ūglius. mirksiukas.gif
Levandas galima dėti į arbatas.Ir vėlgi per Oliverį mačiau,kai jis užbarstė žiedelių ant keksiukų.Nu gi gražu ir aromatinga,tik dar neišbandžiau.Tiesa dar levandų dedu į spintas nuo kandžių. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sudygo penkios levandų sėklytės tik. Bet viena tai auga gražiai, kitos tokios smulkutės. Saugosiu tą dičkę kaip kažin ką. biggrin.gif

Ar nugnybiat bazilikui viršūnėlę. Kažkur skaičiau, kad reikia, bet pati nesu taip darius. Jau turi po 6 tikrus lapelius, gal jau gnybt g.gif Ar dar maži?

Atsakyti
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 05 04, 21:18)
Jau pasodinau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Ale koks gražus krūmelis bigsmile.gif  wub.gif ir kaip kveeeepiaaaa...... wub.gif  wub.gif  Labai labai tau ačiū oro_buckis.gif

Prašom smile.gif Šokoladas irgi buvo toks skanussss thumbup.gif
Atsakyti
Vakar sode į lysves pasėjau raudėnėlį, melisą, mairūną, čiobrelį, špinatus, laiškinius svogūnus, krapus ir šparagines pupeles. Na su pupelėm tai paskubėjau, bet gal nesušals. Taigi lauksiu kaip ten viskas dygs, nes dauguma augalų auginsiu pirmą kartą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2009 05 06, 14:43)
Vakar sode į lysves pasėjau raudėnėlį, melisą, mairūną, čiobrelį, špinatus, laiškinius svogūnus, krapus ir šparagines pupeles. Na su pupelėm tai paskubėjau, bet gal nesušals. Taigi lauksiu kaip ten viskas dygs, nes dauguma augalų auginsiu pirmą kartą ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir aš pirmą kartą auginu mirksiukas.gif
gerai, kad yra kur pasiklaust patarimo thumbup.gif

Suintrigavot su lavanda... tik dar niekur sėklų nemačiau... bigsmile.gif
Atsakyti
Buvau ir aš labai susižavėjusi levanda, tačiau nesėjau, bijau, kad nesugebėsiu panaudoti. Kad tik visas žoleles, kur pasisėjau naudočiau pagal paskirtį.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 05 06, 09:54)
Aš šiemet pasisėjau,nors turiu didelį seną krūmą.Bet jau jis toks senas........... doh.gif Gal žiūrėjai Oliverį,kai iš šparagų darė patiekalus?Man patiko,kad anksti pavasarį,kai trūksta vitaminų,galima panaudoti šparagų ūglius. mirksiukas.gif

Taip, ziurejau. Ir uzsimaniau bigsmile.gif O sejai is karto i lysve, ar is pradziu i indeli?
Atsakyti
O špinatus auginat bigsmile.gif nusipirkau pamačius... bet dorai nei ragavus nesu... tik kartą šaldytų garintų.... g.gif bigsmile.gif
vnž, ką pamatau tą perku.. rudenį atsirinksiu kas valgoma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2009 05 06, 16:46)

Suintrigavot su lavanda... tik dar niekur sėklų nemačiau...  bigsmile.gif

Pirkau seklas maximoj,bet nesudygo lavanda
Papildyta:
As pernai buvau pasisejusi bazilika.Tai visa ziema naudojau ekologika prieskoni blush2.gif Tik siemet niekur neradau seklu pirkt.Pernai gavau su dienrasciu seklyciu
Atsakyti