Įkraunama...
Įkraunama...

Pačių užauginti prieskoniai ir dar kai kas

QUOTE(OwReLee @ 2009 04 23, 15:06)
Rozmarinas, tai tikrai daugiametis, auginau pernai kvapųjį rozmariną, tai užaugo vos kelis cm, po to išgyveno šaltą žiemą pas mane, nes nesudžiūvo, tai ir neišmečiau, o db pamatytumėt, jau dvigubai tiek užaugo kiek buvo, o kaip kvepia smile.gif

O namie ziemojo ar lauke? Nes kiek zinau levandos tai lauke perziemoja, o kaip rozmarinai?
Atsakyti
sveikos,supermamos! Gal kas patars, kur Vilniuje nupirkti daugiagalvių svogunų. Noriu laiškams pasodinti.
Ačiū!
Atsakyti
Sveikutės , aš užsiauginau pipirinę ir dabar nežinau kur galėčiau ją panaudoti 4u.gif Esu girdėjusi , kad ją naudoja kaip prieskonį , o kokiuose patiekaluose ją galima naudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasutele @ 2009 04 26, 08:35)
Sveikutės , aš užsiauginau pipirinę ir dabar nežinau kur galėčiau ją panaudoti  4u.gif Esu girdėjusi , kad ją naudoja kaip prieskonį , o kokiuose patiekaluose ją galima naudoti  g.gif

Pipirnė labai gerai nukirpus dėti ant sumuštinių, į kiaušinienę ir t.t.
Atsakyti
Vakar prisodinau rukolos, spinatu, spinatu, kur ir uogytes buna, kalendros, baziliku, mairuno, raudoneliu ir stevijos... Niekada ju nesodinus, nezinau, kas isaugs g.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 04 26, 22:54)
Vakar prisodinau rukolos, spinatu, spinatu, kur ir uogytes buna, kalendros, baziliku, mairuno, raudoneliu ir stevijos... Niekada ju nesodinus, nezinau, kas isaugs g.gif

O sodinto i zeme ar i vazoncikus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2009 04 27, 07:18)
O sodinto i zeme ar i vazoncikus? blush2.gif

As tai i zeme sukisau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 04 27, 21:26)
As tai i zeme sukisau g.gif

kazin ar ne per anksti viska i darza susodint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Just_girl @ 2009 04 27, 23:56)
kazin ar ne per anksti viska i darza susodint  blush2.gif

Dar ankstoka, šeštadienį -1 praneša. Palaukim kol alyvos sužydės smile.gif
Atsakyti
Savaitgalį pagaliau uždengėm šiltnamį - dengėm agro plėvele ir ant viršaus paprasta plėvele, žiūrėsim ar labai jau čia gerai bus. Bet koks sodas išdžiūvęs, siaubas, raktažolės anr saulės jau baigia nuvysti, net lapai ir tie apvytę. O vendens dar vis nėra pajungto g.gif , kapinėse vanduo jau kokios dvi savaitės kaip yra, o sode nėr. Šiek tie pasėjau šiltnamy, bet jeigu nebus vandens, kaip aš liesiu? Niekas nedygs. Jau ir žirniams žemę paruošiau, nors jau galėjau ir anksčiau tuos žirnius sėti, bet vis nebuvo laiko doh.gif .
Atsakyti
As savo prieskoniu vazonus isnesiau i terasa ax.gif Jei salnos naktimis bus, nesiu i namus. Man ju taip gaila, kai namuose "dusta" lotuliukas.gif Norisi ir augaliukams gryno oro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 04 26, 22:54)
spinatu, kur ir uogytes buna,

Žemuoginiai špinatai.Paskui jų nebereikia sėti,patys prisisėja visur.Ir šiemet ravėjau gėlių darželį,mačiau jau yra pridygųsių.Labai gerai širdžiai ,turi daug kalio ir uogos ir lapeliai.
Pagaliau gavau pankolio sėklų.Sekmadienį pasėjau tiesiai į dirvą,nebebuvo laiko žaisti.Ant pokelio rašo,kad galima ir tiesiai į dirvą sėti.Dar tiesiai į dirvą pasisėjau medetkų,kad būtų arbatai pagardinti.Pasėjau tokių prieskonių grybų kvapo ir skonio,pardavėja įsiūlė,bet ne gelsvė.Net sėklos kvepėjo grybais.Pasodinau eksperimentui tris rozmarinus jau.Labai gražiai po žiemos žaliuoja valerijonas,man jis kaip gėlė-gražus. mirksiukas.gif wub.gif Melisa jau sužaliąvųsi jau ir arbatos atsigėrėme sodyboje.Mačiau ir čiobrelis nenušąlo,raudonėlis atsigauna. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 28 balandžio 2009 - 09:17