[quote=Piliete,2009 04 10, 15:07]
su levandom ir valerijonais is tiesu patys didziausi vargai sejant is seklu.
Nu jo, manau,kad ir man bus liudna su tuo sudygimu . Valerijono indelyje lyg ir isdygo vienas daigas, bet va cia klausimas , ar ten valerijonas , gal kokia siaip zole zemese buvo . Na gal nors kelis daigus isauginsiu, baisiausia, kad tik belaukiant sudygstanciu tos seklos nesuputu . Rozmarinai taip pat tokie jau nupiepia ,bet jau baziliku,ciobreliu, raudoneliu, salaviju ir spinatu ,tai turesiu sociai
Va merginos, kokie mano ciobreliai Kaip Jus manote, gal jau laikas juos perkelti i vazoneli?
[attachmentid=174809]
[attachmentid=174809]
Zivivi, kokie čiobreliai
Aš šiandien petražoles persodinau į didesnius namičius
Aš šiandien petražoles persodinau į didesnius namičius
QUOTE(dlambliukas @ 2009 04 13, 21:44)
As petruskas jau praejusia savaite persodinau, jau ir skabyt pradejau
Mano bujojantis bazilikas
Ugniux, kokia plantacija
Koks bazilikas
Aš vakar persodinau savo vargšes petražoles į didesnį vazoniką tikiuosi, kad nenudaigojau
QUOTE(lapute33 @ 2009 04 14, 09:16)
Mano bujojantis bazilikas
Koks bazilikas
Aš vakar persodinau savo vargšes petražoles į didesnį vazoniką tikiuosi, kad nenudaigojau
Labukas, su šv. Velykomis visas!!!!!!!
gal galiu pasmalsaut, ką turi iš egzotikos????
QUOTE(žostautė @ 2009 04 05, 13:08)
Mano ir nei krapai, nei petražolės nejuda. O va tie "egzotiškesni" sau auga ir vargo nemato.
gal galiu pasmalsaut, ką turi iš egzotikos????
QUOTE(Zivivi @ 2009 04 13, 21:12)
As petruskas jau praejusia savaite persodinau, jau ir skabyt pradejau
Aš jau laukiu, kol galėsiu šviežius prieskokius naudoti
Prieskoniukų mėgėjos,patarkite,kaip užsiauginti lavandą,aš,dievinu jos kvapą,bet man nepavyksta josios išsidaiginti.
Girdėjau kad sėklas reikia palaikyti šaldytuve,bet tam nesiryžau.
Pasidalikite ,patarimais.
Girdėjau kad sėklas reikia palaikyti šaldytuve,bet tam nesiryžau.
Pasidalikite ,patarimais.
Sveikos,
as siemet irgi galvoju pasisodinti prieskoniniu darzoviu. Tik beda, kad neradau seklu pirkti.. nusipirkau tik spinatu (na ne prieksoniai cia, ale vistiek as ju uzsimaniau ) krapu. Noriu baziliko, raudoneliu, kokie ten dar tokie reikalingesni dar reiks vienoj parduotuvej paziureti, tikiuosi rasiu
Tik juos galima seti skart i dirva, ar pirmiausiai vazoneliuose?
Papildyta:
Ir dar klausimelis: o bazilikai vienmeciai ar daugiameciai..? kad nepriseciau bile kur jei rasiu ju pirkti. Kokios dar buna daugiametes?
as siemet irgi galvoju pasisodinti prieskoniniu darzoviu. Tik beda, kad neradau seklu pirkti.. nusipirkau tik spinatu (na ne prieksoniai cia, ale vistiek as ju uzsimaniau ) krapu. Noriu baziliko, raudoneliu, kokie ten dar tokie reikalingesni dar reiks vienoj parduotuvej paziureti, tikiuosi rasiu
Tik juos galima seti skart i dirva, ar pirmiausiai vazoneliuose?
Papildyta:
Ir dar klausimelis: o bazilikai vienmeciai ar daugiameciai..? kad nepriseciau bile kur jei rasiu ju pirkti. Kokios dar buna daugiametes?