Merginos,
labainoriu pasisodinti kokio baziliko, oregamo dar kokiu zoliu ant palanges...
Nusipirkt man zemes Maximoj? Ne per velu sodinti?
QUOTE(visai kitokia @ 2009 03 28, 12:04)
Merginos,
Na as manau tikrai dar nevelu
As asmeniskai pirkau zeme ir maximoje ir senukuose...
Papildyta:
O vakar vakare atidegiau zvilgtelti kaip gi mano sodinukai ir ziuriu kad islindo saloteles ir ridikeliai. Kaip smagu pasidare taip miela.... Laukiu dabar kada kiti grazuoliai prasimus....
Vakar pagaliau radau rucolos sėklų Viskas Sodininkams parduotuvėje Vilniuje, tai nusipirkau du pakelius - ant vieno parašyta Rucola, ant kito Sėjamoji Gražgarstė, ųiaip čia turėtų būti tas pats, bet lapų forma ant pakelio skiriasi, ir sėklos nevienodos. Rucola jau pasėjau į vazonėlį, 5 sėklytes įmečiau, kai paaugs žiūrėsiu ar reikia pikiuoti, nes kaip suprantu, jos labai plačiai išsikeroja
Aš manau, kad ant palangės ištisus metus galima auginti.
QUOTE(visai kitokia @ 2009 03 28, 13:04)
Merginos,
Aš manau, kad ant palangės ištisus metus galima auginti.
QUOTE(wiwi @ 2009 03 26, 17:59)
as net vazonelius speceliai kiekvienam prieskoniui nusipirkau, tokie nedidukai, moliniai balti ir pavaizduotas tas prieskonis ir jo pavadinimas uzrasytas
Kur tokius gražius vazonėlius pirkot?
QUOTE(kambliukas @ 2009 03 28, 13:25)
Kur tokius gražius vazonėlius pirkot?
Vokietijoje,jau praeitais metais pirkau.
QUOTE(wiwi @ 2009 03 28, 13:43)
Vokietijoje,jau praeitais metais pirkau.
Geriau jau bučiau neklausus
QUOTE(kambliukas @ 2009 03 28, 13:30)
Geriau jau bučiau neklausus
Šiaip, esant dideliam norui, tokius vazonėlius gailma pasidaryti ir namų sąlygomis tereikia paprasto keramikinio vazonėlio, teptukų, dažų ir fantazijos
Pasisėjau šiandien krapų ir salotų MB jau slankioja aplink ir laukia, kada jau šviežių žalumynų bus
QUOTE(dlambliukas @ 2009 03 28, 16:41)
Šiaip, esant dideliam norui, tokius vazonėlius gailma pasidaryti ir namų sąlygomis tereikia paprasto keramikinio vazonėlio, teptukų, dažų ir fantazijos
ir butu tikrai orginalus ir nepakartojami. Siandien pasizvalgiau rangdarbiu temose , nemazai ideju pasisemiau
Uoj merginos, siandien pasejau petrusku, krapu, baziliku, ciobreli, o prie ju dar ziedini kopusta ir brokoli Jauciu, kad bus "total koshmar"
Instrukciju kaip seti daug.. Tik nesuprantu, jeigu uzdengi plevele, tai kaip tos seklytes kvepuoja?? Ar as per botanikos pamokas kazka praleidau
Instrukciju kaip seti daug.. Tik nesuprantu, jeigu uzdengi plevele, tai kaip tos seklytes kvepuoja?? Ar as per botanikos pamokas kazka praleidau
QUOTE(Jura_j @ 2009 03 28, 22:20)
Uoj merginos, siandien pasejau petrusku, krapu, baziliku, ciobreli, o prie ju dar ziedini kopusta ir brokoli Jauciu, kad bus "total koshmar"
Tai tu planuoji kopūstą ant palangės užsiauginti ? Jei pavyks, tai tikrai bus dėl ko pavydėti
Aš dar špinatų šiandien į vazoną pasėjau, tikiuosi tiks jiems toks "daržas"
QUOTE(Jura_j @ 2009 03 28, 21:20)
Uoj merginos, siandien pasejau petrusku, krapu, baziliku, ciobreli, o prie ju dar ziedini kopusta ir brokoli
Aš galvojau gal kokį Briuselio kopūstą į kokį kibirą įsodint Gražus augalas. Nu bet gal tiek to...