QUOTE(Paliukas @ 2009 06 09, 09:20)
Prie to EVOY niekas nekibtu jei jis pats nusiramintu...
... Kai rasoma nuomone - viena, kai ta nuomone irodinejama su akiplesiskais asmeniskumais...
... ne su manim vienu jis pjaunas...
... Ne as vienas pastebejau kad tevukui vidutinio amziaus krize tai ir kabinejas prie kitu...
... Nelisiu as daugiau i sia tema,jei tevukas aprims...
Dergsime vis dėlto Jūsų personalinę e-parduotuvę
.
Kuo Jūs save laikote- teisėju? Ne Jūsų reikalas, ramus aš ar ne. Tuo labiau, kad Jus tai paliečia, tik kai kvailai kabinėjatės (o tai darote reguliariai). Čia kaip suprasti šį sakinį- grasinate
?
Esu minėjęs: man asmeniškai- Jūsų asmenybė stipriai nepatinka. Tai būtų tik mano neviešinamas asmeninis reikalas, jei pastoviai nesikabinėtumėte. Ką Jūs iš viso to konflikto išlošėte? Jei tai darote be pinigais išreikštos naudos sau (gal net su nuostoliais)- tai kuriam iš mūsų netvarkoje su neuronų jungtimis?
Ką turite omenyje, tvirtindamas "ne su manim vienu jis pjaunas"- tuos porą besikartojančių nikų. Žiūrėkite savęs- Jūsų "indėlis" nepalyginamai didesnis, nei visų kitų kartu sudėjus.
Diagnozes nustatinėti- Jūsų arkliukas (kaip kitaip argumentuotumėte savo keistus teiginius, jei "į temą" esate skystokas). Jau geriau "vidutinio amziaus krize", nei nuo gimimo ... Ko Jūs kaip papūga įsikandęs, kad aš prie Jūsų kabinėjuosi-
tai Jūs kiekvieną kartą išlendate kaip grybas. Manote, kad reguliarus kabinėjimasis prie manęs, pagerins Jūsų pardavimus, ar pridės kokių tai bonusų? Tikrai esate bent jau keistuolis
.
Dar sąlygas statote
! Jau minėjau, kad "nevaikštau šalikele, kad užleisti durniui kelią" (liaudies išmintis- žodžio neišmesi).