Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas granulėmis 2

QUOTE(smakas @ 2009 05 22, 15:33)
Apie kokius cia stebuklingus kodus jus vapat?
Taigi gali pasiskambinti tam paciam pardavejui i Lenkija ir susakys jis tuos nustatymus telefonu.
Juk ne asemblerio kodas ten, o padavimo/degimo/prastovos nustatymai.

Visuomet patiko "zinojimas" kaip viskas bus ax.gif
Pasiskambinkit, kas trukdo? Manau is jo isgirsit ta pati ka is manes paskambine man "sorry - confidential" wink.gif
"padavimo/degimo/prastovos nustatymai" - jiems kodo nereikia jei ka, ji nustatyt gali ir vartotojas be kodu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2009 05 22, 17:03)
Visuomet patiko "zinojimas" kaip viskas bus  ax.gif
Pasiskambinkit, kas trukdo?  Manau is jo isgirsit ta pati ka is manes paskambine man "sorry - confidential" wink.gif
"padavimo/degimo/prastovos nustatymai" - jiems kodo nereikia jei ka, ji nustatyt gali ir vartotojas be kodu  mirksiukas.gif

Turbut tada geriau pirkti Lietuvoje ... unsure.gif Bent jau garantija bus ...
Atsakyti
Ponas Paliukas vis priverčia pasidomėti šildymu granulėmis. Šiek tiek užmečiau akį į ebay- galima rasti visai ne blogų variantų. Gal tai nėra super variantas (be to tektų truputi įdėti daugiau pastangų įsigyjant)- tačiau kainų skirtumas nėra mažas:
http://cgi.ebay.pl/K...-...93:1|294:50
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2009 05 16, 11:35)
kas rado apie 500 saulegrazu granules  4u.gif  bukit geri duokit zinoti, nes nerandu tokia kaina, o jau laikas pirktis  ax.gif

Jei dar domina, radau skelbimuka:

http://www.skelbiu.l...io-6200010.html

O sitos granules geresnes uz medzio pjuvenu granules? g.gif
Atsakyti

Jei tiketi leka.lt tai zymiai nera geresnes ir didesnis peleningumas
http://www.leka.lt/i...s...&page_id=31

P.S. Domejaus ir tuo vadinamu "granuliatoriumi" - kuris gamina granules, pradzioje buvau "ant bangos" siaudai, lapai, pjuvenos - zodziu granuliu nereikes pirkti, taciau geriau pasidomejus truputi noras "atsoko".
1. Reikalingas pats granuliatorius (apie 200kg svoris - taip lengvai nepaveziosi) - be to pagamina iki 200kg /h - dienai tebunie tona gausis
2. Reikalingas smulkintuvas - jei galvoji apie siaudus ar lapus suspaustus.
3. jei lapai ar sienas naudojamas reikia ir dziovintuvo - taip paprastai neissidziovinsi.
4. Aptarnavimo kastai (remontas, detaliu keitimas).

Jei toki daikta pirkti kokiam vienam fiziniam asmeniui - neapsimoka schmoll.gif
Jei perka koks ukininkas pas kuri lieka grudu, likuciu nuo ju, dar kokio sieno (galima naudoti kaip ir gyvuliu pasara kai spaudi is sieno) tai tuomet gal ir apsimoketu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2009 06 09, 09:20)
Prie to EVOY niekas nekibtu jei jis pats nusiramintu...

... Kai rasoma nuomone - viena, kai ta nuomone irodinejama su akiplesiskais asmeniskumais...

... ne su manim vienu jis pjaunas...

... Ne as vienas pastebejau kad tevukui vidutinio amziaus krize tai ir kabinejas prie kitu...

... Nelisiu as daugiau i sia tema,jei tevukas aprims...

Dergsime vis dėlto Jūsų personalinę e-parduotuvę 4u.gif .

Kuo Jūs save laikote- teisėju? Ne Jūsų reikalas, ramus aš ar ne. Tuo labiau, kad Jus tai paliečia, tik kai kvailai kabinėjatės (o tai darote reguliariai). Čia kaip suprasti šį sakinį- grasinate doh.gif ?

Esu minėjęs: man asmeniškai- Jūsų asmenybė stipriai nepatinka. Tai būtų tik mano neviešinamas asmeninis reikalas, jei pastoviai nesikabinėtumėte. Ką Jūs iš viso to konflikto išlošėte? Jei tai darote be pinigais išreikštos naudos sau (gal net su nuostoliais)- tai kuriam iš mūsų netvarkoje su neuronų jungtimis?

Ką turite omenyje, tvirtindamas "ne su manim vienu jis pjaunas"- tuos porą besikartojančių nikų. Žiūrėkite savęs- Jūsų "indėlis" nepalyginamai didesnis, nei visų kitų kartu sudėjus.

Diagnozes nustatinėti- Jūsų arkliukas (kaip kitaip argumentuotumėte savo keistus teiginius, jei "į temą" esate skystokas). Jau geriau "vidutinio amziaus krize", nei nuo gimimo ... Ko Jūs kaip papūga įsikandęs, kad aš prie Jūsų kabinėjuosi- tai Jūs kiekvieną kartą išlendate kaip grybas. Manote, kad reguliarus kabinėjimasis prie manęs, pagerins Jūsų pardavimus, ar pridės kokių tai bonusų? Tikrai esate bent jau keistuolis doh.gif .

Dar sąlygas statote doh.gif ! Jau minėjau, kad "nevaikštau šalikele, kad užleisti durniui kelią" (liaudies išmintis- žodžio neišmesi).
Atsakyti
Standartiskai - pasakykit alkoholiui ne drinks_cheers.gif
P.S. O kas cia per nuorodos i mano zinutes? na paskaiciau, reklama ten kur skelbimai, kitur klausimai ir pastebejimai... alc.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paliukas: 09 birželio 2009 - 11:34
Dar sąlygas statote doh.gif ! Jau minėjau, kad "nevaikštau šalikele, kad užleisti durniui kelią" (liaudies išmintis- žodžio neišmesi).
[/quote]

Joooo doh.gif Tikras LIETUVISKAS visu galu STATYBININKAS - visazinis, visateisis doh.gif lotuliukas.gif - alc.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZORRO: 10 birželio 2009 - 18:18
ok baigiam "pjautynes", per jas tiek vieni tiek kiti negauna tiksliu atsakymu 4u.gif
Geriau pasidalinkite informacija kaip su granuliu kainom per "nesezona" ar kas nors domejotes?
Atsakyti
Gal irenginejantys KK katilines galetu atsakyti 4u.gif
Kokius atstumus rekomenduojama palikti is granulinio katilo sonu, nes musu katilines patalpa (prijungus sandeliuka) gavosi 1,9 m x 4,3 m. Tai ar yra galimybe ~1,2 m katila montuoti prie siaurosios 1,9 m sienos. g.gif (toje sienoje yra kaminas)
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sara77 @ 2009 06 12, 09:48)
Gal irenginejantys KK katilines galetu atsakyti 4u.gif
Kokius atstumus rekomenduojama palikti is granulinio katilo sonu, nes musu katilines patalpa (prijungus sandeliuka) gavosi 1,9 m x 4,3 m. Tai ar yra galimybe ~1,2 m katila montuoti prie siaurosios 1,9 m sienos. g.gif (toje sienoje yra kaminas)
Dekui 4u.gif

Atsakau

Cia yra rekomenduojami atstumai, ivertinkite katilo ploti ir galesite sau atsaktyti i si klausima mirksiukas.gif
Sie atstumai yra rekomenduojami tokie kad butu galimybe prieiti aptarnauti katila.

Jei Jusu katline ziuret tai butu:
10cm is kaires+ 120cm katilas + 100cm iki kitos sienos=2,3m, is kazkur turite gauti dar 40cm arba meginti "kraipyti" katila smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paliukas: 12 birželio 2009 - 09:16
QUOTE(Paliukas @ 2009 06 12, 10:05)
arba meginti "kraipyti" katila smile.gif

Dekui uz parodyta demesi 4u.gif
Pripiesti 40 cm, tai jau niekaip biggrin.gif
Tada reikia statyti katila prie ilgosios sienos kuo arciau kamino, o ta granuliu talpa tikiuosi galima perkelti is kurios nori katilo puses, ar ne? g.gif
Tiesa, kad neatrodytu, jog babces biggrin.gif pradejo katilines irengineti paaiskinu:
Siuo metu murijame sienas ir turime nuspresti ar paslinkti (ir kiek) katilines langa kuris yra 1,4m aukstyje ilgojoje sienoje suprojektuotas ax.gif
Atsakyti