Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas granulėmis 2

QUOTE(Paliukas @ 2009 03 27, 16:42)
Sveiki visi,

Kadangi planuojate mirtinai vykti i Lenkija apsipirkti, noreciau atkreipti Jusu demesi i situacija cia - Lietuvoje (kalbu apie musu imone).

Zemiau pateiksiu nuorodas i kelis lenkiskus tinklalapius kur kaina galesite lyginti su musu (t.y. siulomi katilai ir bus automat tipo, nebus skirti tik granulems arba angliai, kainos bus nurodytos brutto -su PVM)
Siuo metu vykdome akcija ir stengiames parduoti kuo daugiau katilu, todel komentarai (blogi ar geri) yra vertinami smile.gif

musu puslapis: www.paltaja.lt
Lenkijos puslapiai: http://www.piece-kot...ment.php?id=221
http://www.komarpol....c0ef5b40d8edb97

situos radau kur tikrai nurodyta kad su PVM, jei randate kitokiu irgi gerai butu pamatyti.

P.S. stengiuos kuo maziau teikti reklamos, bet noredamas Jums parodyti kad galima "pasiknisus" rasti ir Lietuvoje, galiu rodyti tik "ant saves" - nes zinau pilnas salygas

Gal galėtum paaiškinti kuo skiriasi Ling COMBI LC 4S - 23 kW nuo Eko Perfekt Automat 23 kW . Man jie atrodo beveik tokie patys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalėja @ 2009 03 27, 17:03)
Gal galėtum paaiškinti kuo skiriasi Ling COMBI LC 4S - 23 kW nuo Eko Perfekt Automat 23 kW . Man jie atrodo beveik tokie patys  g.gif

Tik spalva ir skiriasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalėja @ 2009 03 25, 18:18)
Gal galėtum parašyti kurioje konkrečiai parduotuvėje buvai? Ir gal dar lankeisi kokiose nors pečių parduotuvėse?

Suvalkuose CTG gatve lesna 15 per savaite zada atvest uz atvezima sake 1 zlotas kilometras
Atsakyti
QUOTE(zaltys @ 2009 03 27, 19:50)
Suvalkuose CTG gatve lesna 15 per savaite zada atvest uz atvezima sake 1 zlotas kilometras

Man toj firmoj irgi daug zadejo, bet e-maila atrase tik po geros savaites schmoll.gif
Nedrisom pirkti is ju... ax.gif O siaip lenkai tikri slunkiai: padarem pavedima pirmadieni, siandien neiskente perklausem ar gavo, tai tik tada atrase kad gavo ir organizuoja transporta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silainiai: 27 kovo 2009 - 20:07
QUOTE(Natalėja @ 2009 03 27, 18:03)
Gal galėtum paaiškinti kuo skiriasi Ling COMBI LC 4S - 23 kW nuo Eko Perfekt Automat 23 kW . Man jie atrodo beveik tokie patys  g.gif

Kaip rase Silainiai - spalva, viskas kitas tas pats, net valdymo kompiuteris toks pats
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2009 03 27, 21:01)
Man toj firmoj irgi daug zadejo, bet e-maila atrase tik po geros savaites  schmoll.gif
Nedrisom pirkti is ju... ax.gif O siaip lenkai tikri slunkiai: padarem pavedima pirmadieni, siandien neiskente perklausem ar gavo, tai tik tada atrase kad gavo ir organizuoja transporta  bigsmile.gif

Mes kai snekejom aisku lenkiskai nes kita kalba morda persuke ir nelabai sneka tai tipo svaite ir pecius namuose
Atsakyti
QUOTE(zaltys @ 2009 03 27, 20:33)
Mes kai snekejom aisku lenkiskai nes kita kalba morda persuke ir nelabai sneka tai tipo svaite ir pecius namuose

Nu mes lenkiskai tik pirstais lotuliukas.gif visa kita "po angelsku" arba rusiskai... Ar jau uzsaket katila (davet uzstata), ar tik domejotes?
Atsakyti
Galvoju kad neverta pirkt kolkas lauksim geresniu laiku
Atsakyti
QUOTE(zaltys @ 2009 03 27, 21:07)
Galvoju kad neverta pirkt kolkas lauksim geresniu laiku

Mes tai jau kitur uzsakem,a kokiu geresniu laiku laukiat? bigsmile.gif
Atsakyti
paskaitykit delfi kas laukia artimu laiku
Atsakyti
QUOTE(zaltys @ 2009 03 27, 22:22)
paskaitykit delfi kas laukia artimu laiku

ka skaityti? gal nuoroda galima? aciu