Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas granulėmis 2

QUOTE(Defro @ 2009 04 28, 16:28)
nieks nieko arsiai nedaro, tiesiog uzsipuolete musu smalsu klienta. smile.gif Foruma stebiu dar nuo tada kai paliuko cia is viso dar nebuvo smile.gif tik matau , kad atejo jau laikas ir man ka nors parasyti. nes forumas darosi pakankamai kryptingas ir pateikiama tik tam tikra info.
nevisiems katilams reikalinga servopavara. katilas gali sistema valdyti cirkuliaciniu siurbliu pagalba, kurie jau ir taip sistemoje butini. katilo kaina su PVM. o siaip rytoj busiu vilniuje, tad su Paliuku galime susimatyti. smile.gif.

O ka susimate darysime? musimes? biggrin.gif
Idomu, patikslinkite kokiu budu tai daroma? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paliukas: 28 balandžio 2009 - 15:32
Zlotas krenta, kokios katilų kainos. Eko Perfekt 23 kW domina.
Atsakyti
QUOTE(Natalėja @ 2009 04 28, 17:23)
Zlotas krenta, kokios katilų kainos. Eko Perfekt  23 kW domina.

Nuo siandien vel kilo, taciau pagal siandienos kursa 8800Lt su PVM ir su visom pries tai minetom komplektacijom bei pristatymu
Atsakyti
QUOTE(Tėtušis @ 2009 04 28, 17:15)
Labas, kaip tik vakar kalbėjau su vienu žmogumi apie tai, kad grūdais išeina pigiau kūrenti. Ar esate tai išbandęs? Jei taip, gal galėtumėte smulkiau papasakoti, ar nėra kokių šalutinių efektų pačiam katilui, degikliui?

labas . pasidomek aplink Gargždus ir dovilus ,kažkada buvau užliuves internete kad ten kžkas gamina granules. jei nerasi niekur lieka mažeikiai "Baltik wood" .Ju granules kokybiškos , pats išbandžiau .
Papildyta:
QUOTE(Defro @ 2009 04 28, 17:10)
Sveiki,
Prasom nesikabineti prie Vaduko, nes geru kainu jis ko gero vistiek nezino.
Kils klausimu rasykit konkreciai man
Granulini katila galima isigyti nuo 6500 Lt su pristatymu ir paleidimu.
O servopavaros is vis nereikia.
Tetusis manau sekmingai gali kurenti ir grudus kurie kainuoja nuo 250-300 Lt /t,
bei visa kita biomase
Paliukas jei nori susipazint su kitais granuliniu katilu prekeiviais - galetu i svecius pasikviesti, atvaziuosim pasnekesim, informacija pasidalinsim smile.gif.

tai 15kw . ir 4 mm vidinu korpusu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tttzenius: 28 balandžio 2009 - 18:12
QUOTE(vadukas @ 2009 04 28, 08:18)
Taip kad į Lenkiją važiuoti neapsimoka tai tikrai smile.gif , bet Paltaja tikrai nepigiausiai pardavinėja katilus Lietuvoje yra pardavėjų kurie žymiai mažesnėmis kainomis prekiauja biggrin.gif

Kažkodėl Zoro labai jau stipriai gina ir reklamuoja Paltajos katilus, man atrodo kad čia pats Paliukas prisijungęs kitu niku žinutes rašinėja g.gif  biggrin.gif

Ponas - Jus neskaitote,bet komentuojate smile.gif Atidziau paskaicius matosi kad zmogus kalba apie SPIZINIUS KATILUS,o defro tokiu negamina mirksiukas.gif O del metaliniu - tai nemanau kad tai labai geras pasirinkimas,bet zinoma yra visokiu nuomoniu ir situo atveju, tik girdejau kad jie deginant slapia kura labai greitai pasidaro kiauri smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantike*: 28 balandžio 2009 - 18:34
QUOTE(Tėtušis @ 2009 04 28, 14:56)
Su UAB „MK Laivyba“ jau buvau susiskambines, nieko nepažadėjo, antras skelbimas jau senokai negaliojantis, telefonas išjungtas taip pat. Dabar bandysiu skambinti į "KIRDA". O dėl uosto, sunku sugaudyti, kas ką per kokį terminalą eksportuoja.  cool.gif
Papildyta:
Nu va, "KIRDA" irgi neprekiauja. Velnias, net nenutuokiau, prieš pirkdamas granulinį degiklį, kad bus problemos su pačiomis granulėmis.... frusty.gif

Paskaitinekite www.leka.lt - ten visu gamintoju puslapis. Ir dar gera zinia - siais metais pradeda dirbti ne vienas gamintojas (zinios is lekos) .Na jeigu dar kazkas nerasite granuliu - bandykite parasyti man i az, kazka sumastysiu - reikes tuom uzsiimti ,bet reikes imti didesni kieki, pvz 5 tonas ... Dar yra variantas kurenti anglies trupenom arba smulkia anglimi - del to irgi parasykite ...
Atsakyti
QUOTE(romantike* @ 2009 04 28, 19:32)
Ponas - Jus neskaitote,bet komentuojate smile.gif Atidziau paskaicius matosi kad zmogus kalba apie SPIZINIUS KATILUS,o defro tokiu negamina  mirksiukas.gif O del metaliniu - tai nemanau kad tai labai geras pasirinkimas,bet zinoma yra visokiu nuomoniu ir situo atveju, tik girdejau kad jie deginant slapia kura labai greitai pasidaro kiauri smile.gif

Ponia - tą nuorodą kurią nurodžiau paskutinį kartą atsidarius ir paskaičius pamatysite kad ten taip pat kalbama apie ŠPIŽINĮ KATILĄ Ling Combi http://www.skelbiu.l...ng-6094503.html thumbup.gif nereikia ant manęs pykti smile.gif aš tik bandau Jums visiems padėti, tikrai nebandau ko nors šmeižti ar juodinti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vadukas @ 2009 04 29, 06:31)
Ponia - tą nuorodą kurią nurodžiau paskutinį kartą atsidarius ir paskaičius pamatysite kad ten taip pat kalbama apie ŠPIŽINĮ KATILĄ Ling Combi http://www.skelbiu.l...ng-6094503.html  thumbup.gif  nereikia ant manęs pykti smile.gif  aš tik bandau Jums visiems padėti, tikrai nebandau ko nors šmeižti ar juodinti  biggrin.gif  biggrin.gif

O kam tiek emociju? smile.gif " biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif "? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vadukas @ 2009 04 29, 07:31)
Ponia - tą nuorodą kurią nurodžiau paskutinį kartą atsidarius ir paskaičius pamatysite kad ten taip pat kalbama apie ŠPIŽINĮ KATILĄ Ling Combi http://www.skelbiu.l...ng-6094503.html  thumbup.gif  nereikia ant manęs pykti smile.gif  aš tik bandau Jums visiems padėti, tikrai nebandau ko nors šmeižti ar juodinti  biggrin.gif  biggrin.gif

mirksiukas.gif Kalba buvo apie gefro unsure.gif O ling kombi spizini tikrai nenupirksi uz 6500 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tėtušis @ 2009 04 28, 16:15)
Labas, kaip tik vakar kalbėjau su vienu žmogumi apie tai, kad grūdais išeina pigiau kūrenti. Ar esate tai išbandęs? Jei taip, gal galėtumėte smulkiau papasakoti, ar nėra kokių šalutinių efektų pačiam katilui, degikliui?

mano giminaitis jau antrus metus kūrena grūdais ir labai patenkintas.pečius suomiškas kur kuras į degiklį byra iš viršaus.aišku kaloringumas mažesnis už granulių ,bet kaina prastos kokybės grūdų labai prieinama. kiek girdėjau didžiausias kaloringumas avižų.
Atsakyti
Malonu, kad Jūsų temoje tiek optimizmo. Jis jau veržiasi per kraštus, todėl atėjau su savo šaukštu deguto ax.gif .

Gal kas pagelbės- niekaip nepavyksta suvesti galų doh.gif . Pagal ne tik šioje temoje pateiktus duomenis, pabandžiau susidaryti kokį tai vaizdą, išreikštą skaičiais. Būtų malonu, jei kas, radęs skaičiavimuose neatitikimų, nurodytų juos. Kadangi vis kildavo diskusijos dėl 3 % granulių brangimo kasmet, įdėjau %, kurį išvedžiau pagal pastarųjų kelių metu brangimą- galima rinktis labiau patinkantį variantą. Kadangi vis būdavo akcentuojama, kad bet kada galima atsisakyti GK, ir pereiti prie kitos šildymo sistemos- pabandžiau paskaičiuoti ir su kokių "kraičiu" tai įvyktų po x metų eksploatacijos:
Skaičiuoklė

Pabaigai norėčiau pasakyti ką tai gero- kitoms kuro rūšims, skaičiavimai atrodo dar liūdniau 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(romantike* @ 2009 04 29, 19:27)
mirksiukas.gif  Kalba buvo apie gefro  unsure.gif O ling kombi spizini tikrai nenupirksi uz 6500  lotuliukas.gif

iš kur ištraukei tokią kainą? g.gif kad ling combi kainuoja 6500 Lt. biggrin.gif
Atsakyti