Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

Labas rytas 4u.gif

Namu darbelius deti pabaigsiu kiek vėliau, nes dabar darbelyje sėdžiu ir tais džiaugsmais užsiimti negaliu. rrrr... pavydžiu tom mamytėm, kurios dabar su leliais laika leidžia smile.gif.

QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 23, 09:46)
Aš tokioj nevilty su savo fotografavimu kad kartais toks pyktis apima ir net norisi trenkti fotiką kur į kampą ir pamiršti visiems laikams bash.gif.
1. Niekaip nesigauna nei viena normalaus ryškumu foto cry.gif, kiek visokių  nustatymų badau- šššš.... , na jeigu dieną šviesi, tai dar pusę velnio gaunasi, bet dažniausiai ne  schmoll.gif .
2. Mano WB, galėčiau net pervadinti BB (blue balance)  doh.gif , nesuprantu, ar aš ką pridirbau ar kas, bet niekaip nepadarau baltos spalvos, va žiūrėkit kas darosi:

[Pagal antrą variantą turėčiau pasirinkti tašką, kuris yra tikriausios baltos spalvos, bet kad ten baltos nei su žiburiu nerasi :cry. Kaip gaila, kad tik aš viena su tuo Pentaxu kankinuos  doh.gif .

3. Kai pažiūriu auto albumą  blink.gif swoon.gif lieka tik slėptis po pernykščiais lapais  verysad.gif .

Ir šiaip šiandien tokia durna nuotaika (vežu dičkę pas onkodermatologą, tai prisigalvojau visko ir labai bijau  verysad.gif )

Sorry kad taip išsiplėčiau iš pat ryto  4u.gif .

O šiaip aš norėčiau fotografuoti gamtą  wub.gif , nu  kaip man gražu tai neturiu žodžių  wub.gif .

O tu pabandyk nufotografuoti ta "balta" lapa, kad jis ir nebaltas ir nustatyti ji, matai dabar tavo fotikui atrodo viskas mesla, o kai tu jam "paaiskinis" kad ta meslva yra balta, manau viskas turetu issispresti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2009 03 23, 01:25)
Sveikutės  4u.gif Įsigijau fotiką gražiom foto, bet nemoku fotografuoti vi siš kai  blush2.gif Pradžioj pasiskaitinėsiu pas jus, nes čia tieeeek info  doh.gif  Gaila laiko ne per daugiausiai laisvo turiu, nes auginu leliuką  ax.gif Taigi, kiek turėsiu laiko, tiek. Jei priimsit tokią žaaalią žaliąąą į kompany būsiu lb dėkinga  4u.gif

Labukas bigsmile.gif užmačiau, kad netgi du mopsiukus turit bigsmile.gif kviečiu į mopsų temą wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 23 kovo 2009 - 09:19
sveikos 4u.gif

naujokems po baliona 4u.gif kelkit ND ir ziuresim kas ir kaip rolleyes.gif

mano kompas vel lenkinejas, tai turbut teks pas meistra vest gun_bandana.gif ir be Jusu but verysad.gif

i albuma net nelendu unsure.gif

Atsakyti
Ne viskas taip paprasta doh.gif , jeigu pasirenku kad ta mėlyna būtų balta tai ir gaunu viską mėlyną doh.gif bash.gif.

user posted image

Tai dabar renkuosi auto wb arba kokį kitą panašiasią doh.gif . Kai dariau ND su WB tai viskas puikia pavyko, o dabar verysad.gif .

Kažin, Vilbroj yra kokių specų kurie galėtų patarti man dėl šito dalyko? g.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 23 kovo 2009 - 09:26
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 23, 09:24)
Kažin, Vilbroj yra kokių specų kurie galėtų patarti man dėl šito dalyko?  g.gif

o kur fotika pirkai? gal ten patartu?
Atsakyti
Kalėdų senis Vilbroj pirko biggrin.gif. Na reiks dar patyrinėti, paskaityti atidžiai istrukciją, gal pati kaip nors susitvarkysiu (nors abejoju unsure.gif ).
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 23, 09:37)
Kalėdų senis Vilbroj pirko biggrin.gif. Na reiks dar patyrinėti, paskaityti atidžiai istrukciją, gal pati kaip nors susitvarkysiu (nors abejoju  unsure.gif ).

aaa, tai jei Vilbroj, tai tikrai patars biggrin.gif mes ten objektyva pirkom, tai jau ju vos ne vip klientai skaitomes lotuliukas.gif lotuliukas.gif sake, ateikit, patarsim, padesim, nuolaidu padarysim smile.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

Naujokėms po balioną 4u.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 03 22, 22:44)
Vat, čia tik biški palikau to žalsvumo. Man per šaltos spalvos.  schmoll.gif
Ir tamsus. 

(yes, vėl kelia nuotraukas  biggrin.gif  )

Vugi, niekad nesusilaikyk. Sakyk savo nuomonę.  4u.gif

O man patinka spalvos, ir pats portretas liuks wub.gif

Spanguole, man WB irgi ne visada gerai nusistato, bet kadangi paskutiniu metu fotkinu su Raw, tai WB nusistatau Auto WB, o paskui, jeigu kas nors netinka, tai nusireguliuoju kompe ax.gif . (P.S. Sėkmės jums darant tyrimus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 23 kovo 2009 - 09:50
ilindau i albuma doh.gif o gal nebalsuojam Auto ND blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 23 kovo 2009 - 10:18
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 23, 10:24)
Ne viskas taip paprasta  doh.gif , jeigu pasirenku kad ta mėlyna būtų balta  tai ir gaunu viską mėlyną  doh.gif bash.gif.

Tai dabar renkuosi auto wb arba kokį kitą panašiasią doh.gif . Kai dariau ND su WB tai viskas puikia pavyko, o dabar  verysad.gif .

Kažin, Vilbroj yra kokių specų kurie galėtų patarti man dėl šito dalyko?  g.gif.

O nebandei lįsti ten kur spalvų nustatymai, gal ten ką pakeitei?

Aš tai ir gi tokia krizinė turputi su fotografamivu.. menų manau kažkokių dabar tikrai nelaušiu, tiesiog gal atidirbti fotografavima portretų noreūsi.. nors visokių aišku nuotaikų užplaukia... o žaviuosi tai kaip ir jūs dauguma tais pačiais kudriečiais.. tiesa dar labai pradėjo patikti http://fotokudra.lt/aut.php?aut=1566.. na bent jau paskutinis modelis tai.. labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 03 23, 10:55)
tiesa dar labai pradėjo patikti http://fotokudra.lt/aut.php?aut=1566.. na bent jau paskutinis modelis tai.. labai smile.gif

Man ir, tos dvi paskutinės foto labai patinka, spalvos tokios gražios. wub.gif
Atsakyti
Ačiū Puke už pamokėlę 4u.gif (beje, kokio dydžio lapą renktės, į kurį dedat nuotraukas?)
reikia paskubėt su tais ND, nes tik savaitėlė beliko blink.gif

Sveikos naujokės 4u.gif
Atsakyti