Namu darbelius deti pabaigsiu kiek vėliau, nes dabar darbelyje sėdžiu ir tais džiaugsmais užsiimti negaliu. rrrr... pavydžiu tom mamytėm, kurios dabar su leliais laika leidžia .
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 23, 09:46)
Aš tokioj nevilty su savo fotografavimu kad kartais toks pyktis apima ir net norisi trenkti fotiką kur į kampą ir pamiršti visiems laikams .
1. Niekaip nesigauna nei viena normalaus ryškumu foto , kiek visokių nustatymų badau- šššš.... , na jeigu dieną šviesi, tai dar pusę velnio gaunasi, bet dažniausiai ne .
2. Mano WB, galėčiau net pervadinti BB (blue balance) , nesuprantu, ar aš ką pridirbau ar kas, bet niekaip nepadarau baltos spalvos, va žiūrėkit kas darosi:
[Pagal antrą variantą turėčiau pasirinkti tašką, kuris yra tikriausios baltos spalvos, bet kad ten baltos nei su žiburiu nerasi :cry. Kaip gaila, kad tik aš viena su tuo Pentaxu kankinuos .
3. Kai pažiūriu auto albumą lieka tik slėptis po pernykščiais lapais .
Ir šiaip šiandien tokia durna nuotaika (vežu dičkę pas onkodermatologą, tai prisigalvojau visko ir labai bijau )
Sorry kad taip išsiplėčiau iš pat ryto .
O šiaip aš norėčiau fotografuoti gamtą , nu kaip man gražu tai neturiu žodžių .
1. Niekaip nesigauna nei viena normalaus ryškumu foto , kiek visokių nustatymų badau- šššš.... , na jeigu dieną šviesi, tai dar pusę velnio gaunasi, bet dažniausiai ne .
2. Mano WB, galėčiau net pervadinti BB (blue balance) , nesuprantu, ar aš ką pridirbau ar kas, bet niekaip nepadarau baltos spalvos, va žiūrėkit kas darosi:
[Pagal antrą variantą turėčiau pasirinkti tašką, kuris yra tikriausios baltos spalvos, bet kad ten baltos nei su žiburiu nerasi :cry. Kaip gaila, kad tik aš viena su tuo Pentaxu kankinuos .
3. Kai pažiūriu auto albumą lieka tik slėptis po pernykščiais lapais .
Ir šiaip šiandien tokia durna nuotaika (vežu dičkę pas onkodermatologą, tai prisigalvojau visko ir labai bijau )
Sorry kad taip išsiplėčiau iš pat ryto .
O šiaip aš norėčiau fotografuoti gamtą , nu kaip man gražu tai neturiu žodžių .
O tu pabandyk nufotografuoti ta "balta" lapa, kad jis ir nebaltas ir nustatyti ji, matai dabar tavo fotikui atrodo viskas mesla, o kai tu jam "paaiskinis" kad ta meslva yra balta, manau viskas turetu issispresti