Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

QUOTE(Duoma @ 2009 03 22, 22:44)
user posted image
Vat, čia tik biški palikau to žalsvumo. Man per šaltos spalvos.  schmoll.gif

pabandyk color balance pastumdyt PS mirksiukas.gif

QUOTE(Jurate77 @ 2009 03 22, 23:18)
Gal galetumet kuri nors permesti man ta pamokele apie koliaza su

issiunciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Įsigijau fotiką gražiom foto, bet nemoku fotografuoti vi siš kai blush2.gif Pradžioj pasiskaitinėsiu pas jus, nes čia tieeeek info doh.gif Gaila laiko ne per daugiausiai laisvo turiu, nes auginu leliuką ax.gif Taigi, kiek turėsiu laiko, tiek. Jei priimsit tokią žaaalią žaliąąą į kompany būsiu lb dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Kiek naujokiu 4u.gif Prasom junkites drasiai.Namu darbu uzduotys pirmam puslapi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Namų darbus nedrįstu dar daryt ir teršt eterį ax.gif Pirma dar paskaitinėsiu ir pasibandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2009 03 23, 01:22)
Ačiū  4u.gif  Namų darbus nedrįstu dar daryt ir teršt eterį ax.gif Pirma dar paskaitinėsiu ir pasibandysiu  smile.gif

Prasom nesikuklinti ir bandyti atlikti ND.Tikrai neprimusim ir nesuvalgysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Zitlali, tai kelk nuotraukas per flickr.com. Ten sumažins tau nuotraukytes... O kad pasiduodi taip greit, tai schmoll.gif negerai! :0 Patikėk, įkelti nuotraukas ne pats sudėtingiausias darbas lotuliukas.gif

Sveikos prisijungusios visos naujokės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kibkite į darbus!

Duoma, man nepatinka spalvos, bet aš ir maniau, čia tu pati taip padarius su ps. O neina PS koreguot tą žalsvumą (jei ne pati dėjus)? g.gif
Atsakyti
Aš tokioj nevilty su savo fotografavimu kad kartais toks pyktis apima ir net norisi trenkti fotiką kur į kampą ir pamiršti visiems laikams bash.gif.
1. Niekaip nesigauna nei viena normalaus ryškumu foto cry.gif, kiek visokių nustatymų badau- šššš.... , na jeigu dieną šviesi, tai dar pusę velnio gaunasi, bet dažniausiai ne schmoll.gif .
2. Mano WB, galėčiau net pervadinti BB (blue balance) doh.gif , nesuprantu, ar aš ką pridirbau ar kas, bet niekaip nepadarau baltos spalvos, va žiūrėkit kas darosi:

user posted image

user posted image

Pagal antrą variantą turėčiau pasirinkti tašką, kuris yra tikriausios baltos spalvos, bet kad ten baltos nei su žiburiu nerasi :cry. Kaip gaila, kad tik aš viena su tuo Pentaxu kankinuos doh.gif .

3. Kai pažiūriu auto albumą blink.gif swoon.gif lieka tik slėptis po pernykščiais lapais verysad.gif .

Ir šiaip šiandien tokia durna nuotaika (vežu dičkę pas onkodermatologą, tai prisigalvojau visko ir labai bijau verysad.gif )

Sorry kad taip išsiplėčiau iš pat ryto 4u.gif .

O šiaip aš norėčiau fotografuoti gamtą wub.gif , nu kaip man gražu tai neturiu žodžių wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 23 kovo 2009 - 08:47
nu bet auto gausa biggrin.gif tuoj kaip lasu bus .. lotuliukas.gif

labas rytas beja 4u.gif
Atsakyti
Spanguole, sekmes jums 4u.gif

o tu bandei pafotkint nustatcius ant tokio "baltumo"?? man tas "baltas" nufotkintas lapas irgi daznai nebuna baltas, jis ir neturi but baltas mirksiukas.gif g.gif o foto gaunas normalios smile.gif

kazkaip labai greit man bega laikas doh.gif atrodo ka tik prasidejo kompozicijos uzduotis, o jau sia savaite pabaiga doh.gif

vakar pirma karta pafotkinau lauke su savo 35-uku, kokios spalvos ryskios gaunasi wub.gif wub.gif wub.gif tik islaikymas buvo 1/8000 placiausiai atverus diafragma lotuliukas.gif doh.gif priveriau siek tiek, bet vis tiek islaikymas didokas buvo, ir isdegimu buvo g.gif turbut reik poliarizacinio filtro, kad to isvengt blush2.gif g.gif

visu naujokiu lauksim su namu darbais pasirodant biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 23 kovo 2009 - 08:59
Labas rytas,
Visoms naujokes po 4u.gif , pastebejau, gog uzeina tokios bangos ir tuo patciu metu sulaukiam ne po viena, o is kart visa buri naujokiu bigsmile.gif Lauksime Jusu nd, ekmes mergaites kuryboje mirksiukas.gif

spaNguolė, kai as nufotkinu balta lapa, man jis irgi daznai buna melsvas, kartais rozinis, kartais gelsvas mirksiukas.gif Taip ir turi buti 4u.gif
P.S. o maciau Pukė jau atsakė biggrin.gif Pukė, baltai pavydziu tau tavo 35-tuko 4u.gif

O as savaji EF 24-70 mm F2.8 pratargavojau doh.gif , net geda rasyti kaip apsizioplinau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 23 kovo 2009 - 09:07
liamuna idomu jau spejai pagalvoti apie nauju ND tema ? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Laba rytą smile.gif

Įlindau į albumą, o ten auto kiek blink.gif Sumaišė kortas, reiks išnaujo apmąstyt už ką balsuot. lotuliukas.gif
Naujokės, nebijokit ir dėkit ND juk nieks tikrai nemuš jei kas bus ne taip. mirksiukas.gif
Atsakyti