Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

Ačiū InesaS. 4u.gif
Atsakyti
Vienu zodziu.. nelemta man matau cia nuotraukas sukelt smile.gif db mano online albumas nemazina nuotrauku smile.gif nusisausiu... o tiek stengiaus lotuliukas.gif nu visvien nulausiu as ta PS kada nors... worde paprasciau ir greiciau sudeliot viska user posted image lotuliukas.gif Duoma grazu 4u.gif
Atsakyti
Zitlali,

Sveika prisijungus 4u.gif Perskaičiau tavo blogą nuo pradžios iki šios dienos įrašo vienu įkvėpimu - su garsiu juoku momentais smile.gif Šaunuolė. Labai gražiai mintis dėlioji thumbup.gif O tavo darbų foto srityje, tikiuosi, išvysime čia daugiau smile.gif Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 22, 14:30)
Madmuazel, sveika prisijungus, paskaityk pirmajame psl info ir pirmyn 4u.gif

Aha, aciukas 4u.gif

Dar sio bei to pasieskosiu... kol kas stebesiu jus akylai 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 22, 15:53)
Lengva pamisimo forma  blink.gif antras reikalas po sunaus dabar  doh.gif labai erzina kad zinau ko noriu bet nemoku isgaut  doh.gif tai sakiau zut but reikia ateit pas jus mokytis  bigsmile.gif

Jei labai nesigaus, man atmesk...isgausim su fotoshopu... blush2.gif biggrin.gif

O siaip as va del to ir noriu grizti atgal prie foto, nes fotosopas - visagalis... Bet kartais taip gera, kai dedi spaudai foto ir va nu...tieisog nereikia nieko, ale nieko koreguoti, nes ji ideali! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madmuazel: 22 kovo 2009 - 21:54
Zitlali, ačiū. 4u.gif

Žiūriu aš jį tą portretą ir supratau, kad bišk per daug to mėlyno-žalio atspalvio.
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 22, 22:00)
Zitlali, ačiū.  4u.gif

Žiūriu aš jį tą portretą ir supratau, kad bišk per daug to mėlyno-žalio atspalvio.

As patebejau,bet galvoju,kad cia taip spicealiai,kaip ir su saliku kazka dariai ax.gif
Atsakyti
Man lb patiko vienos is sicia bendraujanciu merginos tokia foto kudroj.. lengvai vadinasi ar pan... tokia gulinti mergina... einu paieskot... man idomu kaip tokias spalvas isgauna, cia tikriausiai su PS? Tokias tobulas...

Kai ateina tinginys, ne lengvai... doh.gif
http://fotokudra.lt/...8&nav=aut&page=

Baccardi smagu, kad nuotaika pakelia thumbup.gif ir dekui 4u.gif o del foto tai cia atejus ten nebesireiksiu lotuliukas.gif geda peleda man doh.gif nu einu paskuti karta pabandysiu su PS pakariaut cool.gif

O as kol ND neikelus neturiu teises sicia komentavimui nuotrauku kelti ane? per izulu butu tikriausiai doh.gif Aj, gi i remelius irgi reik ikelt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 kovo 2009 - 22:14
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 22, 23:06)
Man lb patiko vienos is sicia bendraujanciu merginos tokia foto kudroj.. lengvai vadinasi ar pan... tokia gulinti mergina... einu paieskot... man idomu kaip tokias spalvas isgauna, cia tikriausiai su PS? Tokias tobulas...

Kai ateina tinginys, ne lengvai...  doh.gif
http://fotokudra.lt/...8&nav=aut&page=

man atrodo jos budas blog'e, kur pirmam puslapy aprasyta yra smile.gif.. na cia mano spejimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 03 22, 23:37)
man atrodo jos budas blog'e, kur pirmam puslapy aprasyta yra smile.gif.. na cia mano spejimas smile.gif

bigsmile.gif eisiu skaityti ryt... jau luztu doh.gif tiek informacijos cia... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 22, 23:00)
Zitlali, ačiū.  4u.gif

aš ir nužiūrėjau tą žalsvumą.. bet galvoju, kaip naujokė susilaikysiu 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Vat, čia tik biški palikau to žalsvumo. Man per šaltos spalvos. schmoll.gif
Ir tamsus.

(yes, vėl kelia nuotraukas biggrin.gif )

Vugi, niekad nesusilaikyk. Sakyk savo nuomonę. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Maciau jau nemazai ND su koliazais ideta, o man kazkaip nelabai graziai deliojasi tas koliazas verysad.gif
Gal galetumet kuri nors permesti man ta pamokele apie koliaza su PS wub.gif ax.gif jurate.bal@gmail.com
buciau labai dekinga rolleyes.gif
Atsakyti