Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

QUOTE(apvalutė @ 2009 03 26, 09:20)
Ačiū, bet ten galima registruotis tik su pakvietimais  doh.gif

neziurejau, bet gali paieskot mininovoj ir pan

paziurejau- tikrai daug, tik kuo skiriasi PS for designers ir for photographers
http://www.mininova....photoshop+cs3/7 (cia 3)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 26 kovo 2009 - 10:43
Sukuriau Nauja Tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2009 03 25, 22:08)
wub.gif
Keičiamės katinais biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 25, 23:53)
Lamella, tavo katinas wub.gif labai ryski foto wub.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 03 26, 00:51)
lamella Sweet dreams... man labai net  thumbup.gif ir spalvos ir ryškumas kaip jau sakė. Ir man labai raminančiai veikia tos įstrižos linijos - knyga, katinukas, pagalvė. Labai liuks  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 25, 21:34)
Zitlali, apšvietimas man labai gražus, tik nelabai fokuso randu smile.gif Nors aš aštrumo liga ir nesergu, pačiai kažkaip nebepavyksta fokusuoti (bet kaltinu tai objektyvą, negi save)... smile.gif

biggrin.gif jau tik nereikia.... irnesakyk.gif viska mes zinom biggrin.gif viskas su tavo foto yra super thumbup.gif

QUOTE(apvalutė @ 2009 03 26, 09:38)
Niu man su picasa nelabai, noreciau kažko daugiau  blush2.gif  ax.gif

As darius esu su Gimp kazkada... ax.gif

-------------

Sauniai darbuojates thumbup.gif gaila, kad net iki Velyku negalesiu kartu su jumis tai daryt... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 25, 21:14)
Na, paskutinis sian... idomu kaip jum sicia atrodo apsvietimas  g.gif irgi nieko gero?

labai grazi foto wub.gif graziai apsviesta, bet ryskumo noretusi daugiau mirksiukas.gif

Peperoni, darbuojiesi smarkiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 03 26, 11:05)
labai grazi foto  wub.gif graziai apsviesta, bet ryskumo noretusi daugiau  mirksiukas.gif

Peperoni, darbuojiesi smarkiai  unsure.gif

Kompas mano uzlinkes... verysad.gif vos vos galiu su juo dirbt - apie puslapiu vartyma, taig eriau nepasakosiu... verysad.gif 15 min viena atidarineja... tas pat ir su foto programom- tik atsidarau - iskart pakimba...

o sitas, kuriuo dabar naudojuos greitas, bet monitorius labai prastai rodo... apie foto ziurejima ir komentavima net kalbos negali but... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 26, 09:45)
o kaip su PS vien akis paryskint? blush2.gif
apsvietimas tai butu nuostabus, jei ryskumo netruktu blush2.gif

savo knygoj skaičiau būdą. paryškini visą foto kiek tau reik, paskui History lange grįžti vienu žingsniu atgal (nuėmi tą sharpą), bet histori lange ant tos sharp eilutės užsidedi history brush varnelę. Tada pasiimi teptuką history brush ir ryškini tik tas vietas kur tau reik.
user posted image

Dar yra kažkokie burn tool ir dodge tool, kiek supratau vienas ryškina, kitas bluriną g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 26, 11:10)
savo knygoj skaičiau būdą. paryškini visą foto kiek tau reik, paskui History lange grįžti vienu žingsniu atgal (nuėmi tą sharpą), bet histori lange ant tos sharp eilutės užsidedi history brush varnelę. Tada pasiimi teptuką history brush ir ryškini tik tas vietas kur tau reik.
user posted image
Dar yra kažkokie burn tool ir dodge tool, kiek supratau vienas ryškina, kitas bluriną g.gif

oho biggrin.gif

as pazymiu akis pvz ir dar karta sharpo uzdedu blush2.gif bet labai retai taip darau, nes geriau nufotkint dar karta gerai, negu persharpinta foto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 26, 10:10)

truputi patikslinsiu - vienas tamsina, kitas sviesina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 26, 11:10)

Geras foto pavadinimas history kortelej hihihi.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti