Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 22, 08:33)
Aciu, bandysiu ieskot 4u.gif

Mano irgi PS CS, tai tiesiai RAW neatidaro arba as nemoku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 22, 16:16)
Tiesa, foto kudroj perziurejau jusu darbus visu, tai suuuuper  wub.gif saunuoles  4u.gif

O kaip tu mus ten radai ? biggrin.gif nikai tai kiti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 22, 17:44)
O kaip tu mus ten radai ? biggrin.gif nikai tai kiti...  g.gif

oj sumaisiau temas.. pamaciau tik saules puga, sea ir dar kazka ten ir cia, tai galvoje susidubliavo doh.gif pas pazengusias sarasas yra temos pradzioj ax.gif man jau nuo nemigos visai prastai... persiprasau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 kovo 2009 - 16:51
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 22, 17:43)
Mano irgi PS CS, tai tiesiai RAW neatidaro arba as nemoku 4u.gif

Atsisiunciau camera Raw plugina, pasirodo toki jau turiu doh.gif Zodz nieko nemoku as su kompais blush2.gif Bandau bandau ir nieks nesigauna verysad.gif Uzsidegiau su tuo RAW, teks grizt prie jpg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 22, 16:49)
oj sumaisiau temas.. pamaciau tik saules puga, sea ir dar kazka ten ir cia, tai galvoje susidubliavo  doh.gif pas pazengusias sarasas yra temos pradzioj  ax.gif man jau nuo nemigos visai prastai... persiprasau  4u.gif

ai - pamirsau visai ta sarasa... blush2.gif doh.gif viskas normaliai 4u.gif - cia mes truputeli persipyne per temas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 22, 17:09)
Atsisiunciau camera Raw plugina, pasirodo toki jau turiu doh.gif Zodz nieko nemoku as su kompais blush2.gif Bandau bandau ir nieks nesigauna verysad.gif Uzsidegiau su tuo RAW, teks grizt prie jpg doh.gif

Ir as dabar kazka bandau su tuo RAW,bet ziuriu,kad net nezinau kaip i kopma susikelti doh.gif
Einu jieskoti info mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 22 kovo 2009 - 17:37
О аš kurią dieną išbandžiau RAW... ir patiko... Tai ir likau prie jo (nors dar norėtųsi daugiau žinių kaip gerai sutvarkyti nuotraukas). bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 22, 18:21)
Ir as dabar kazka bandau su tuo RAW,bet ziuriu,kad net nezinau kaip i kopma susikelti doh.gif
Einu jieskoti info mirksiukas.gif

Man pavyko blink.gif smartass.gif blush2.gif

Insatliuok pradziai fotiko diska, per ten visas foto atidarys 4u.gif
Atsakyti
Vienu zodziu nieko man nepavyko su photo shopu smile.gif tai jauciu del to neprisijungsiu prie jusu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 22, 19:22)
Vienu zodziu nieko man nepavyko su photo shopu smile.gif tai jauciu del to neprisijungsiu prie jusu  doh.gif

Pavyks, kantrybes 4u.gif Dek ND po viena foto blush2.gif o PS ivaldysi veliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 22, 19:28)
Pavyks, kantrybes 4u.gif  Dek ND po viena foto blush2.gif o PS ivaldysi veliau g.gif

galima taip? bigsmile.gif as nesuprantu, man nusimazina tos nuotraukos taip, kad padidinus visa lapa kvadraciukai buna... plius man forma lapo be rysio, kaip ji nukirpti? g.gif oj nemegstu tokiu dalyku doh.gif
Atsakyti
Galetu tooookia AKCIJA kokia Vilbra sugalvot blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 22, 19:30)
galima taip?  bigsmile.gif as nesuprantu, man nusimazina tos nuotraukos taip, kad padidinus visa lapa kvadraciukai buna... plius man forma lapo be rysio, kaip ji nukirpti?  g.gif oj nemegstu tokiu dalyku  doh.gif

Manau kolektyvas nesupyks, dek mirksiukas.gif
Atsakyti