Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

QUOTE(bonda @ 2009 03 25, 17:28)
stikline, ale tu ten taip normaliai padalyvavus thumbup.gif nu malacius thumbup.gif

blush2.gif

Armana, man tai j/b..akys nerealios wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na bandau antra karta prie jusu prisijungti karsta.gif

1ND:

user posted image
f/5,6

user posted image
f/8

user posted image
f/14

2ND
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 25 kovo 2009 - 20:49
Ju.Ju, didesnias nuotraukytes rodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
3 ND

user posted image

user posted image

user posted image

4ND

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
5ND
Vaklar vakare fotkinau doh.gif Na niekaip riskumo neisgavau dry.gif
user posted image
auto

user posted image
pusiauauto

user posted image
rankinis

Diena.

user posted image
auto

user posted image
pusiauauto

O rankinis nesigavo verysad.gif Nzn kodel, na niekaip neprieme kai fotkinau balta lapa dienos sviesoje...kodel?? gal del to kad jau vakarejo... nes tuo paciu metu ijungus sviesa, puikiai viska suprato, taciau nuotrauka gavosi melyna cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 25, 15:43)
Sweet dreams...
user posted image

wub.gif
Keičiamės katinais biggrin.gif
Atsakyti
Na, paskutinis sian... idomu kaip jum sicia atrodo apsvietimas g.gif irgi nieko gero?
user posted image

Viskas, atsijungineju doh.gif akys neberodo.. saldziu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 25 kovo 2009 - 21:22
Zitlali, apšvietimas man labai gražus, tik nelabai fokuso randu smile.gif Nors aš aštrumo liga ir nesergu, pačiai kažkaip nebepavyksta fokusuoti (bet kaltinu tai objektyvą, negi save)... smile.gif
Atsakyti
Zitlali... wub.gif wub.gif wub.gif Paslaptinga... Bet visose nuotraukose trūksta fokuso smile.gif Ieškok, kažkur pametei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 25, 21:14)
Na, paskutinis sian... idomu kaip jum sicia atrodo apsvietimas  g.gif irgi nieko gero?

tikrai grazu ir miela begalo ir fotkinimo kampas tinkamas ir apsvietimas, nu bet ale nu taip norisi kad butu skaidriau . .. . . . ax.gif
-----------------------------------------------------------
ai tiesa turiu pasiulyma: turiu pardavimui Sony A350 + 18-70mm kit. Naudojimo zymiu net nesimato. padaryta +/-3000 kadru. i komplekta ieina: fotikas, objektyvas, 1GB CF kortele, objektyvo dangteliai, firminis dirzelis, pakrovejas ir korteliu skaitytuvas. Kaina 1100 Lt wink.gif uz papildoma 100 lt prideciau sandisk CF 8GB Extreme III kortele. O gal kam jos ir taip reikia biggrin.gif

Jei iskils kokie klausimai - i AZ wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 25 kovo 2009 - 22:07
QUOTE(Armana @ 2009 03 25, 17:06)
Įdedu kritikai, kuri geriau - spalvota ar nespalvota?

man irgi tik spalvota wub.gif bet vertikaliai fotkint but buve geriau smile.gif

Lamella, tavo katinas wub.gif labai ryski foto wub.gif
Atsakyti
Armana,man abu varijantai nerealus wub.gif
Atsakyti
lamella Sweet dreams... man labai net thumbup.gif ir spalvos ir ryškumas kaip jau sakė. Ir man labai raminančiai veikia tos įstrižos linijos - knyga, katinukas, pagalvė. Labai liuks thumbup.gif

Seava - ačiū už PS pamokas thumbup.gif aš tik kažkur praleidau 11-15 g.gif
man žinok tavo nuotraukos abi atrodo labai plokščios, jokių šešėlių, nesijaučia gylio visai. Ar čia pasekmė to kad fotografuota jb iškart? g.gif

Armanos įdėtos akutės-sagutės patinka abu variantai. Spalvotas mielesnis, bet JB nuima foto spalvotumą.

Ju Ju ND man atrodo geri mirksiukas.gif

QUOTE(vugi @ 2009 03 25, 14:56)
O as dar jum visom pavydziu aiskaus minciu destymo smile.gif.. o man paciai tik grazu/negrazu gaunasi... atrodo jei jau grazu tai niekas ir nebekliuna, o jei negrazu tai jau ir viskas...aisku kartais isiziurejus ilgiau, geriau, pradeda visokie dalykeliai kliuti ir graziose nuotraukose, bet man tada kaip koks razinku siknoj ieskojimas...

žinok tas ateina su laiku. Tikrai, aš iš pradžių išvis nemokėjau komentuot. Dabar va pradedu susiprast kas man patinka/nepatinka nuotraukoj. Kada nors išmoksiu ir normaliai komentuot mirksiukas.gif

Atsakyti