Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

QUOTE(bonda @ 2009 03 25, 16:27)
bet... yra ir man nepatinkanciu blush2.gif  lotuliukas.gif

Tai, kad visiems neįmanoma įtikt biggrin.gif tai nerealu ir būtų net nenormalu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 25, 15:47)
Tai, kad visiems neįmanoma įtikt biggrin.gif tai nerealu ir būtų net nenormalu biggrin.gif

bet, zinok, tikrai nemaziau nei kad musu ND buna blush2.gif pati net nusistebejau -uztat ir garsiai parasiau blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 03 25, 15:44)
o man darbe ir gi labai gerai rodo biggrin.gif:D:D.. nes monitorius didelis smile.gif.. uztat namie tai vargo vakariene smile.gif

na mano nera toks jau ir didelis (laptopas) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 03 25, 15:56)
Neuzrakintas musu albumas su ritmu wink.gif
techniniai ND

Aciukas bigsmile.gif

O jau grozio kiek prisiziurejau biggrin.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 25, 16:13)
Nu, kad prisiziurejau ritmu biggrin.gif bet labiausiai tai luuuzau nuo Anasko 50+10 , nu suuuper sugalvojo  thumbup.gif  lotuliukas.gif  ziurejau ziurejau, ale vistiek iziurejau, tik po to perskaiciau komentarus, bet nereaaalu nereeeeaaaalu  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As tas ramuneles kai iziurejau, tada daejo, bet komentaru iki tol neskaiciau schmoll.gif biggrin.gif

QUOTE(bonda @ 2009 03 25, 16:27)
bet... yra ir man nepatinkanciu blush2.gif  lotuliukas.gif

gal ryyyyyyyyyskumo truksta bigsmile.gif bonda, as tik juokauju, nieko asmenisko blush2.gif

Siandiena labiausiai lamellos foto uzstrigo, nu jau spalvos spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 25, 15:49)
bet, zinok, tikrai nemaziau nei kad musu ND buna blush2.gif pati net nusistebejau -uztat ir garsiai parasiau blush2.gif  tongue.gif

thumbup.gif as ir taip pamasciau, kad pas mus zymiai gal net ir idomesniu buvo, tik nedrysau tai garsiai pasakyt blush2.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 03 25, 15:53)
na mano nera toks jau ir didelis (laptopas) blush2.gif

pas mane irgi nemazas laptopas ir dar placiaekranis, bet nerodo pilno SM lango jei kas istampo puslapi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 25, 15:55)

gal ryyyyyyyyyskumo truksta bigsmile.gif  bonda, as tik juokauju, nieko asmenisko blush2.gif

aha biggrin.gif , bet ir ne tik mirksiukas.gif ale ten ir neryskiu maciau, kurios man super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 25, 15:57)
thumbup.gif as ir taip pamasciau, kad pas mus zymiai gal net ir idomesniu buvo, tik nedrysau tai garsiai pasakyt  blush2.gif

tai ko jau tokia nedrasi? g.gif g.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 25, 16:59)
tai ko jau tokia nedrasi? g.gif  g.gif  tongue.gif

nu gi ir man nedrasu daugiau ismanacius kritikuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 03 25, 16:07)
nu gi ir man nedrasu daugiau ismanacius kritikuoti  ax.gif

as kai ziuriu fotkes, tai man nelabai svarbu ar tik megejo, ar biski besidomincio, ar kokio profo -ziuriu i visas vienodai mirksiukas.gif ir galiu pasakyt kas man patinka ar nepatinka -nesvarbu kieno ax.gif o jei labai nusikalbeciau, gi pradziamoklei galima ax.gif tongue.gif as daug ko nematau, ka kiti mato, gal su laiku... mirksiukas.gif bet uztat ka ka, bet ryskuma matau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 25, 16:18)
as kai ziuriu fotkes, tai man nelabai svarbu ar tik megejo, ar biski besidomincio, ar kokio profo -ziuriu i visas vienodai mirksiukas.gif  ir galiu pasakyt kas man patinka ar nepatinka -nesvarbu kieno ax.gif o jei labai nusikalbeciau, gi pradziamoklei galima ax.gif  tongue.gif as daug ko nematau, ka kiti mato, gal su laiku... mirksiukas.gif  bet uztat ka ka, bet ryskuma matau tongue.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 25, 17:18)
as kai ziuriu fotkes, tai man nelabai svarbu ar tik megejo, ar biski besidomincio, ar kokio profo -ziuriu i visas vienodai mirksiukas.gif  ir galiu pasakyt kas man patinka ar nepatinka -nesvarbu kieno ax.gif o jei labai nusikalbeciau, gi pradziamoklei galima ax.gif  tongue.gif as daug ko nematau, ka kiti mato, gal su laiku... mirksiukas.gif  bet uztat ka ka, bet ryskuma matau tongue.gif

oi prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
stikline, ale tu ten taip normaliai padalyvavus thumbup.gif nu malacius thumbup.gif
Atsakyti
Uoj, Armana, dėkui. blush2.gif
Valetta, ačiū. 4u.gif Visiems neįtiksi. : )
wyshnia, dėkui. aciuks.gif
Rico, kad aš prieš tai tik 2 teturėjau. ;/ Trečio neišbandysiu tikriausiai.
seava, tai čia apie mano tikriausiai. blush2.gif ačiū.
Atsakyti