Nu, kad prisiziurejau ritmu bet labiausiai tai luuuzau nuo Anasko 50+10 , nu suuuper sugalvojo ziurejau ziurejau, ale vistiek iziurejau, tik po to perskaiciau komentarus, bet nereaaalu nereeeeaaaalu
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 25, 16:05)
tai ir as nematau ir mane taip pat ziauriai TAI erzina. cia ryskiai SM chaltura kartais net negaliu cituot mygtuko paspaust po posto , nes jo paprasciausiai nerodo
o cia jau mes , tos kurios didesnio formato foto sukeliam kaltos , po to ir istampo visus langus...
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 25, 16:07)
Lamella, o man viskas tinka tavo foto... bet gal ir teisingai sako, kad erdves truksta... truputi suspausta, bet siaip man pacyyynka
O del spalvu pasiltinimo tai nemoku dar shopu naudotis tiek cia nukeliau is fotiko ir sudejau... mokinsiuos savaitgali
Aciu visoms
O del spalvu pasiltinimo tai nemoku dar shopu naudotis tiek cia nukeliau is fotiko ir sudejau... mokinsiuos savaitgali
Aciu visoms
oi nepergyvenk del spalvu, net ir pazengusios del spalvu matymo individualumo diskutuoja.. cia tik mano toks jausmas, kad kudikelius siltesnem spalvom matyt norisi
QUOTE(vugi @ 2009 03 25, 15:15)
o cia jau mes , tos kurios didesnio formato foto sukeliam kaltos , po to ir istampo visus langus...
tai kad va anskciau tai kad ir idedavo per dideles fotkes, irgi istampydavo bet galedavai pastumt i kuria puse ir pasimatydavo viskas, o dabar matyt apribojimus kokius uzdejo, kad jei per didele idedi fotke, tia tiek ir nesimatys lango. matomai cia del tvarkos
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 25, 16:21)
matomai cia del tvarkos
Nia, čia reklaminis fonas, jį nuims kažkada...greitu laiku tikiuos
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 25, 15:13)
Nu, kad prisiziurejau ritmu bet labiausiai tai luuuzau nuo Anasko 50+10 , nu suuuper sugalvojo ziurejau ziurejau, ale vistiek iziurejau, tik po to perskaiciau komentarus, bet nereaaalu nereeeeaaaalu
aha, fainu yra ir ta gerule ale atspejau
bet... yra ir man nepatinkanciu
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 25, 15:21)
tai kad va anskciau tai kad ir idedavo per dideles fotkes, irgi istampydavo bet galedavai pastumt i kuria puse ir pasimatydavo viskas, o dabar matyt apribojimus kokius uzdejo, kad jei per didele idedi fotke, tia tiek ir nesimatys lango. matomai cia del tvarkos
zinok, man kartasi cia arba patiekalu forume buna taip niekur kitur taip nera buve daugiau
Ačiū už nuomones, nes taip ir galvojau,kad visko per daug
O spalvos tai beveik nekoreguotos tik saturation uždėjau.
QUOTE(vugi @ 2009 03 25, 16:36)
mergaites, o gal jus zinot kokius action'us Sea_ naudoja? nu jos nuotraukyciu spalvos man labai labai.. , galvoju gal bus isdavus pasalpti...
Man ir įdomu kokie ten actionai, bet kol kas dar neišdavė paslapties.
QUOTE(BN @ 2009 03 25, 14:56)
QUOTE(Valetta @ 2009 03 25, 15:03)
panasu , tik kad ieskom tik ritmo, jokiu spiraliu, trikampiu ir t.t. jie gali but, bet privalomas dalykas nuotraukoje yra ritmas
(na jei daug priesinsis, galvosiu dar ka nors )
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 25, 15:21)
na man leidzia puslapi stumdyt, ir net dar geriau viska rodo, kai nuotrauka istampo langa
QUOTE(lamella @ 2009 03 25, 15:35)
aneeee? tai liuks tada
QUOTE(liamuna @ 2009 03 25, 16:42)
na man leidzia puslapi stumdyt, ir net dar geriau viska rodo, kai nuotrauka istampo langa
o man darbe ir gi labai gerai rodo :D.. nes monitorius didelis .. uztat namie tai vargo vakariene