Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

Nu, kad prisiziurejau ritmu biggrin.gif bet labiausiai tai luuuzau nuo Anasko 50+10 , nu suuuper sugalvojo thumbup.gif lotuliukas.gif ziurejau ziurejau, ale vistiek iziurejau, tik po to perskaiciau komentarus, bet nereaaalu nereeeeaaaalu thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 25, 16:05)
tai ir as nematau ir mane taip pat ziauriai TAI erzina. cia ryskiai SM chaltura biggrin.gif kartais net negaliu cituot mygtuko paspaust po posto , nes jo paprasciausiai nerodo  doh.gif

o cia jau mes , tos kurios didesnio formato foto sukeliam kaltos blush2.gif , po to ir istampo visus langus... blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 25, 16:07)
Lamella, o man viskas tinka tavo foto...  ax.gif bet gal ir teisingai sako, kad erdves truksta... truputi suspausta, bet siaip man pacyyynka biggrin.gif

O del spalvu pasiltinimo tai nemoku dar shopu naudotis tiek sad.gif cia nukeliau is fotiko ir sudejau... mokinsiuos savaitgali

Aciu visoms  4u.gif

oi nepergyvenk del spalvu, net ir pazengusios del spalvu matymo individualumo diskutuoja.. smile.gif cia tik mano toks jausmas, kad kudikelius siltesnem spalvom matyt norisi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Vugi OK biggrin.gif As vis svajoju kada 'pazaliuos' mano fotkes lotuliukas.gif silpna net daros biggrin.gif laiko tik reik atrast tam shopui doh.gif

Paziejau ritmus, yra i ka paziet bigsmile.gif gaila negaliu da ND daryt tu doh.gif reik greiciau pirmus atsiskaityt...
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 03 25, 15:15)
o cia jau mes , tos kurios didesnio formato foto sukeliam kaltos blush2.gif , po to ir istampo visus langus... blush2.gif

tai kad va anskciau tai kad ir idedavo per dideles fotkes, irgi istampydavo bet galedavai pastumt i kuria puse ir pasimatydavo viskas, o dabar matyt apribojimus kokius uzdejo, kad jei per didele idedi fotke, tia tiek ir nesimatys lango. matomai cia del tvarkos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 25, 16:21)
matomai cia del tvarkos smile.gif

Nia, čia reklaminis fonas, jį nuims kažkada...greitu laiku tikiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 25, 15:13)
Nu, kad prisiziurejau ritmu biggrin.gif bet labiausiai tai luuuzau nuo Anasko 50+10 , nu suuuper sugalvojo  thumbup.gif  lotuliukas.gif  ziurejau ziurejau, ale vistiek iziurejau, tik po to perskaiciau komentarus, bet nereaaalu nereeeeaaaalu  thumbup.gif

aha, fainu yra thumbup.gif ir ta gerule thumbup.gif lotuliukas.gif ale atspejau bigsmile.gif lotuliukas.gif
bet... yra ir man nepatinkanciu blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 25, 15:21)
tai kad va anskciau tai kad ir idedavo per dideles fotkes, irgi istampydavo bet galedavai pastumt i kuria puse ir pasimatydavo viskas, o dabar matyt apribojimus kokius uzdejo, kad jei per didele idedi fotke, tia tiek ir nesimatys lango. matomai cia del tvarkos smile.gif

zinok, man kartasi cia arba patiekalu forume buna taip cool.gif niekur kitur taip nera buve daugiau schmoll.gif
Atsakyti
Ačiū už nuomones, nes taip ir galvojau,kad visko per daug 4u.gif
O spalvos tai beveik nekoreguotos tik saturation uždėjau. smile.gif
Atsakyti
mergaites, o gal jus zinot kokius action'us Sea_ naudoja? nu jos nuotraukyciu spalvos man labai labai.. blush2.gif, galvoju gal bus isdavus pasalpti...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 03 25, 16:36)
mergaites, o gal jus zinot kokius action'us Sea_ naudoja? nu jos nuotraukyciu spalvos man labai labai.. blush2.gif, galvoju gal bus isdavus pasalpti...smile.gif

Man ir įdomu kokie ten actionai, bet kol kas dar neišdavė paslapties. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 03 25, 14:56)
Neuzrakintas musu albumas su ritmu wink.gif
techniniai ND

aciuks.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 03 25, 15:03)
aciu uz nuoroda  4u.gif

bet ar nebus labai panasu i praejusios ND  g.gif

panasu mirksiukas.gif , tik kad ieskom tik ritmo, jokiu spiraliu, trikampiu ir t.t. jie gali but, bet privalomas dalykas nuotraukoje yra ritmas
(na jei daug priesinsis, galvosiu dar ka nors g.gif )

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 25, 15:21)

na man leidzia puslapi stumdyt, ir net dar geriau viska rodo, kai nuotrauka istampo langa tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 25, 15:35)
O spalvos tai beveik nekoreguotos tik saturation uždėjau. smile.gif

aneeee? bigsmile.gif tai liuks tada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 03 25, 16:42)
na man leidzia puslapi stumdyt, ir net dar geriau viska rodo, kai nuotrauka istampo langa  tongue.gif

o man darbe ir gi labai gerai rodo biggrin.gif:D:D.. nes monitorius didelis smile.gif.. uztat namie tai vargo vakariene smile.gif
Atsakyti