Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

lamella, man tai spalvos wub.gif kaip cia tokias padarei? mirksiukas.gif
Atsakyti
Vugi, jei dar gali pakoreguoti žinutę išimk nuotraukų nuorodas, nes labai jau tampo langą doh.gif ax.gif oj jau nebereik, naujas lapas biggrin.gif
bet vistiek pasikartosiu komentuodami ištrinkime nuorodas, nes labai daug vietos užima blush2.gif

Lamellos foto man irgi šiek tiek apkrauta atrodo...o spalvytės patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 25 kovo 2009 - 14:55
va dar viena. ir begu i darba, visa diena akis SM pravarvinau lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Zitlali, grazios pastelines spalvos vaikucio foto, o jau pozos thumbup.gif man antroji labiau 4u.gif
QUOTE(seava @ 2009 03 25, 14:11)

dekui uz pamokeles, bet ar jums atsisiuncia g.gif pabandziau, tai tik atidaro, bet net isaugot neina unsure.gif per Opera cia g.gif
grazi poza berniuko, bet foto apdirbimas nelabai blush2.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 25, 14:46)
as tai nematau puse SM lapo ir tas labaaaaaai nervuoja doh.gif

man viskas matosi, tik favoritu nera doh.gif

Lamella, apie kokia cia krize kalbejai blink.gif grazi foto, katinelio sapnai rolleyes.gif gal apacia kiek blasko g.gif arba be knygos pabandyk unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 25 kovo 2009 - 14:56
O as dar jum visom pavydziu aiskaus minciu destymo smile.gif.. o man paciai tik grazu/negrazu gaunasi... atrodo jei jau grazu tai niekas ir nebekliuna, o jei negrazu tai jau ir viskas...aisku kartais isiziurejus ilgiau, geriau, pradeda visokie dalykeliai kliuti ir graziose nuotraukose, bet man tada kaip koks razinku siknoj ieskojimas... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2009 03 25, 15:55)

Per pilka, trūksta kontrasto. Mergaitė neįsipaišius į kadrą..rankytės norisi visos.
Atsakyti
Neuzrakintas musu albumas su ritmu wink.gif
techniniai ND

Atsakyti
QUOTE(seava @ 2009 03 25, 14:55)

na, nerysku ax.gif

QUOTE(vugi @ 2009 03 25, 14:56)
O as dar jum visom pavydziu aiskaus minciu destymo smile.gif.. o man paciai tik grazu/negrazu gaunasi... atrodo jei jau grazu tai niekas ir nebekliuna, o jei negrazu tai jau ir viskas...aisku kartais isiziurejus ilgiau, geriau, pradeda visokie dalykeliai kliuti ir graziose nuotraukose, bet man tada kaip koks razinku siknoj ieskojimas... ax.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man ir arba patinka, arba ne..arba rysku, arba ne -jei ne -tai jau blogai tongue.gif lotuliukas.gif o as tu sunkumu kazkurioj pusej nematau niekada ax.gif nes man nieko nesveria lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 03 25, 14:56)
Neuzrakintas musu albumas su ritmu wink.gif
techniniai ND

aciu uz nuoroda 4u.gif

bet ar nebus labai panasu i praejusios ND g.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2009 03 25, 14:11)
cia mano praeito savaitgalio  darbelis. kaip jums? uz kritika is anksto dekui,bet jei pagirtumet irgi dekui

tik pazvelgus, pamaniau i rkas cia idejo toki prieskario laiku fotke - man taip asociajavosi wink.gif o jei toks ispudis, tai vadinasi to tu ir siekei, ane? wink.gif vadinas viskas tau pavyko. o jau patinka nepatinka - cia jau amzina tema. tu shaunuole smile.gif

QUOTE(lamella @ 2009 03 25, 14:43)
Sweet dreams...
user posted image

nu klausyk - nesierzink su tokiom spalvom, a? ph34r.gif kaip tu jas nuspalvini tokias biggrin.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 25, 14:46)
as tai nematau puse SM lapo ir tas labaaaaaai nervuoja

tai ir as nematau ir mane taip pat ziauriai TAI erzina. cia ryskiai SM chaltura biggrin.gif kartais net negaliu cituot mygtuko paspaust po posto , nes jo paprasciausiai nerodo doh.gif

QUOTE(seava @ 2009 03 25, 14:55)
va dar viena. ir begu i darba, visa diena akis SM pravarvinau

o si jau niekaip manes nekabina schmoll.gif

siaip tai man laaabai retai kada jb patinka smile.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 03 25, 14:55)
dekui uz pamokeles, bet ar jums atsisiuncia  pabandziau, tai tik atidaro, bet net isaugot neina 

viena issisaugojau perkrovus kompa, kitos is eiles arba bet kurios kitos jau vel neduoda uzsiseivint bash.gif nugi tingisi man kiekviena karta perkraut doh.gif

QUOTE(BN @ 2009 03 25, 14:56)
Neuzrakintas musu albumas su ritmu
techniniai ND

tai jau sperinsimes bigsmile.gif aciuks.gif dekavojam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2009 03 25, 15:55)
[

as ir pritariu, kad per daug pilkos spalvos.. veidukai per pilki
QUOTE(bonda @ 2009 03 25, 15:59)
na, nerysku ax.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  man ir arba patinka, arba ne..arba rysku, arba ne -jei ne -tai jau blogai tongue.gif  lotuliukas.gif o as tu sunkumu kazkurioj pusej nematau niekada ax.gif nes man nieko nesveria  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Lamella, o man viskas tinka tavo foto... ax.gif bet gal ir teisingai sako, kad erdves truksta... truputi suspausta, bet siaip man pacyyynka biggrin.gif

O del spalvu pasiltinimo tai nemoku dar shopu naudotis tiek sad.gif cia nukeliau is fotiko ir sudejau... mokinsiuos savaitgali user posted image

Aciu visoms 4u.gif
Atsakyti