lamella, man tai spalvos kaip cia tokias padarei?
Vugi, jei dar gali pakoreguoti žinutę išimk nuotraukų nuorodas, nes labai jau tampo langą oj jau nebereik, naujas lapas
bet vistiek pasikartosiu komentuodami ištrinkime nuorodas, nes labai daug vietos užima
Lamellos foto man irgi šiek tiek apkrauta atrodo...o spalvytės patiko
bet vistiek pasikartosiu komentuodami ištrinkime nuorodas, nes labai daug vietos užima
Lamellos foto man irgi šiek tiek apkrauta atrodo...o spalvytės patiko
va dar viena. ir begu i darba, visa diena akis SM pravarvinau
Zitlali, grazios pastelines spalvos vaikucio foto, o jau pozos man antroji labiau
dekui uz pamokeles, bet ar jums atsisiuncia pabandziau, tai tik atidaro, bet net isaugot neina per Opera cia
grazi poza berniuko, bet foto apdirbimas nelabai
man viskas matosi, tik favoritu nera
Lamella, apie kokia cia krize kalbejai grazi foto, katinelio sapnai gal apacia kiek blasko arba be knygos pabandyk
QUOTE(seava @ 2009 03 25, 14:11)
dekui uz pamokeles, bet ar jums atsisiuncia pabandziau, tai tik atidaro, bet net isaugot neina per Opera cia
grazi poza berniuko, bet foto apdirbimas nelabai
QUOTE(Pukė @ 2009 03 25, 14:46)
as tai nematau puse SM lapo ir tas labaaaaaai nervuoja
man viskas matosi, tik favoritu nera
Lamella, apie kokia cia krize kalbejai grazi foto, katinelio sapnai gal apacia kiek blasko arba be knygos pabandyk
O as dar jum visom pavydziu aiskaus minciu destymo .. o man paciai tik grazu/negrazu gaunasi... atrodo jei jau grazu tai niekas ir nebekliuna, o jei negrazu tai jau ir viskas...aisku kartais isiziurejus ilgiau, geriau, pradeda visokie dalykeliai kliuti ir graziose nuotraukose, bet man tada kaip koks razinku siknoj ieskojimas...
QUOTE(seava @ 2009 03 25, 15:55)
Per pilka, trūksta kontrasto. Mergaitė neįsipaišius į kadrą..rankytės norisi visos.
QUOTE(seava @ 2009 03 25, 14:55)
na, nerysku
QUOTE(vugi @ 2009 03 25, 14:56)
O as dar jum visom pavydziu aiskaus minciu destymo .. o man paciai tik grazu/negrazu gaunasi... atrodo jei jau grazu tai niekas ir nebekliuna, o jei negrazu tai jau ir viskas...aisku kartais isiziurejus ilgiau, geriau, pradeda visokie dalykeliai kliuti ir graziose nuotraukose, bet man tada kaip koks razinku siknoj ieskojimas...
man ir arba patinka, arba ne..arba rysku, arba ne -jei ne -tai jau blogai o as tu sunkumu kazkurioj pusej nematau niekada nes man nieko nesveria
QUOTE(BN @ 2009 03 25, 14:56)
aciu uz nuoroda
bet ar nebus labai panasu i praejusios ND
QUOTE(seava @ 2009 03 25, 14:11)
cia mano praeito savaitgalio darbelis. kaip jums? uz kritika is anksto dekui,bet jei pagirtumet irgi dekui
tik pazvelgus, pamaniau i rkas cia idejo toki prieskario laiku fotke - man taip asociajavosi o jei toks ispudis, tai vadinasi to tu ir siekei, ane? vadinas viskas tau pavyko. o jau patinka nepatinka - cia jau amzina tema. tu shaunuole
QUOTE(lamella @ 2009 03 25, 14:43)
nu klausyk - nesierzink su tokiom spalvom, a? kaip tu jas nuspalvini tokias
QUOTE(Pukė @ 2009 03 25, 14:46)
as tai nematau puse SM lapo ir tas labaaaaaai nervuoja
tai ir as nematau ir mane taip pat ziauriai TAI erzina. cia ryskiai SM chaltura kartais net negaliu cituot mygtuko paspaust po posto , nes jo paprasciausiai nerodo
QUOTE(seava @ 2009 03 25, 14:55)
o si jau niekaip manes nekabina
siaip tai man laaabai retai kada jb patinka
QUOTE(Valetta @ 2009 03 25, 14:55)
dekui uz pamokeles, bet ar jums atsisiuncia pabandziau, tai tik atidaro, bet net isaugot neina
viena issisaugojau perkrovus kompa, kitos is eiles arba bet kurios kitos jau vel neduoda uzsiseivint nugi tingisi man kiekviena karta perkraut
QUOTE(BN @ 2009 03 25, 14:56)
tai jau sperinsimes dekavojam
QUOTE(seava @ 2009 03 25, 15:55)
[
[
as ir pritariu, kad per daug pilkos spalvos.. veidukai per pilki
QUOTE(bonda @ 2009 03 25, 15:59)
na, nerysku
man ir arba patinka, arba ne..arba rysku, arba ne -jei ne -tai jau blogai o as tu sunkumu kazkurioj pusej nematau niekada nes man nieko nesveria