Antra? geras... ok, aciu! Lauksiu pastabu bendrai del ju.
Originali foto man lbiau patinka, ana ruda lb vietomis nubalinta (nzn kaip teisignai issireiksti )
QUOTE(bonda @ 2009 03 25, 14:21)
Ir man ryskumo trukumas
QUOTE(liamuna @ 2009 03 25, 12:32)
Uzduotis butu RITMAS. ieskom ritmo aplinkiniam gyvenime, mus supanciuose daiktuose, aplinkoje. (kazkada maciau pas pazengusius si ND)
Ši man labiau patinka
Zitali, man labiau patinka pirma nuotrauka . Antroje viskas labai pasvirę į kairę pusę, atrodo, kad leliukas tuoj iškris iš kadro
Zitlali
man irgi pirmoji graziau, bet abi grazios
O apie Seavos patvarkyma nelabai nusimanau, bet nelabai ziurisi
man irgi pirmoji graziau, bet abi grazios
O apie Seavos patvarkyma nelabai nusimanau, bet nelabai ziurisi
Zitlali, pirmoji gal labiau...vos vos dešinėj daugiau erdvės norėtųsi ir kairėj trugdo baldas išsikišęs ar kas ten...Antroj galvytė jau ant ribos atrodo, o norėtųsi virš jos erdvės plius patiesint kadrą. Dar rekomenduoju tau naudoti flickr.com, nes photobucketas kokybę numuilina
seava, rekomenduoju nefotografuoti iškart j/b, o tik spalvotą foto versti į j/b ar kaip kitaip su ja žaistis.
seava, rekomenduoju nefotografuoti iškart j/b, o tik spalvotą foto versti į j/b ar kaip kitaip su ja žaistis.
QUOTE(seava @ 2009 03 25, 14:11)
cia mano praeito savaitgalio darbelis. kaip jums? uz kritika is anksto dekui,bet jei pagirtumet irgi dekui
o tu ir fotografai JB? Šiaip visi pataria fotografuot spalvota, o po to verst.
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 25, 14:13)
Na, kaip db ryskumas ir t.t. ? (jei darant foto, tai tikriausiai pirma idomesne ane?
Mielos foto
Zitlali, pirmoje foto erdvės rankytei trūksta, o antroje - virš galvos.
Pirma labiau patinka, ta vaikiuko poza gera tokia.
Sweet dreams...
Sweet dreams...
as tai nematau puse SM lapo ir tas labaaaaaai nervuoja
aha, fotografavau j/b.
dekui uz nuomones
man paciai sita nuotrauka grazi, labiausiai del to,kad apsvietimas ir is priekio ir is nugaros.o siaip tai as esu dar visiska pradinuke fotografijoj
nepamenu vardo, bet man labai patiko portretai kazkurios mergaites ,ten kur viena nuotrauka su pyrageliu.
Zitlali lasiukai liuxiski, atrodo kaip photoshopintos spalvos. manau Zitlali teisingam kely!!!grazios nuotraukos.
ir daug cia nerealiu nuotrauku,yra i ka akis paganyt.
dekui uz nuomones
man paciai sita nuotrauka grazi, labiausiai del to,kad apsvietimas ir is priekio ir is nugaros.o siaip tai as esu dar visiska pradinuke fotografijoj
nepamenu vardo, bet man labai patiko portretai kazkurios mergaites ,ten kur viena nuotrauka su pyrageliu.
Zitlali lasiukai liuxiski, atrodo kaip photoshopintos spalvos. manau Zitlali teisingam kely!!!grazios nuotraukos.
ir daug cia nerealiu nuotrauku,yra i ka akis paganyt.
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 25, 15:13)
Na, kaip db ryskumas ir t.t. ? (jei darant foto, tai tikriausiai pirma idomesne ane? ) (blyn... vel remelio neuzdejo... nusisausiu... )
Ojjj... begu mazint foto... atsiprasau...!! tuojaus...
Nemazina nepykit lb tik (siandiena man viskas streikuoja, objektyvas vel mirkciojo, photobucketas pakibo, neleidzia ikelt foto, db imageshack irgi neleidzia mazesniu det ... )
Ojjj... begu mazint foto... atsiprasau...!! tuojaus...
Nemazina nepykit lb tik (siandiena man viskas streikuoja, objektyvas vel mirkciojo, photobucketas pakibo, neleidzia ikelt foto, db imageshack irgi neleidzia mazesniu det ... )
o man dar gal siltesniu spalvu noretusi.. o siaip labai grazus kleckas , graziai nufotografuotas
QUOTE(lamella @ 2009 03 25, 15:43)
Zitlali, pirmoje foto erdvės rankytei trūksta, o antroje - virš galvos.
Sweet dreams...
Sweet dreams...
oi kaip sodriai ir ryskiai
QUOTE(lamella @ 2009 03 25, 14:43)
Sweet dreams...
Lamella,man asmeniskai visko per daug tavo nuotraukoje.Nes noriu pasiziureti koks knygos pavadinimas,paskui o kas ta knyga laiko,ranka?aha,kazin kieno,paskui galvoju kokios uzuolaidos kad tokius grazius seselius meta,o paskui tai galvoju,kad noreciau matyti didesne katino letena,nes man tai graziausia katinu vieta.Va kiek visko prigalvojau ziuredama i tavo foto