Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

QUOTE(bonda @ 2009 03 25, 13:04)
mianas mirksiukas.gif  ale vienas dalykas yra fotkint jau tai kas yra, tik koki tai teisinga kampa pasirinkus mirksiukas.gif , o kitas -susideliot paciai kazkokius daiktus kazkaip doh.gif  ax.gif

Gerai cia pasakei mirksiukas.gif
Atsakyti
tai ar pavyko kam nors parsisiust pamokas?
as pabandziau 3 ir 8 parsiust, siunciasi ir greit,gal per pora minuciu parsisiunte. o pasileidzia ir su quick time player ir su VLC media player.
ar likusias det?
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2009 03 25, 13:20)
as pabandziau 3 ir 8 parsiust, siunciasi ir greit,gal per pora minuciu parsisiunte. o pasileidzia ir su quick time player ir su VLC media player.
ar likusias det?

Dek dek smile.gif

p.s. labas dienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2009 03 25, 14:20)
ar likusias det?

Dek dek mirksiukas.gif
man visos parsiusinte, tik nevisas dar perziurejau biggrin.gif

ACIU seava 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 25, 13:04)
mianas mirksiukas.gif  ale vienas dalykas yra fotkint jau tai kas yra, tik koki tai teisinga kampa pasirinkus mirksiukas.gif , o kitas -susideliot paciai kazkokius daiktus kazkaip doh.gif  ax.gif

o man kaip atrodo lengva fotkint kai pati sudelioji, sustatai. O va pamatyt tinkam1 kampą, čia jau labai sunku.
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 25, 13:55)
o man kaip atrodo lengva fotkint kai pati sudelioji, sustatai. O va pamatyt tinkam1 kampą, čia jau labai sunku.

matai, man pvz nesidelioja..pirmiausia tai daikta labai sunku pasirinkt doh.gif o paskui nesidelioja cool.gif
Atsakyti
1.NR16
2.NR17
3.NR18
4.NR19
5.NR20
Papildyta:
user posted image

cia mano praeito savaitgalio darbelis. kaip jums? uz kritika is anksto dekui,bet jei pagirtumet irgi dekui ax.gif smile.gif
Atsakyti
Na, kaip db ryskumas ir t.t. ? g.gif (jei darant foto, tai tikriausiai pirma idomesne ane? g.gif ) (blyn... vel remelio neuzdejo... nusisausiu... doh.gif )

user posted image

user posted image

Ojjj... begu mazint foto... atsiprasau...!! tuojaus...

Nemazina blink.gif nepykit lb tik doh.gif (siandiena man viskas streikuoja, objektyvas vel mirkciojo, photobucketas pakibo, neleidzia ikelt foto, db imageshack irgi neleidzia mazesniu det sad.gif ... )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 25 kovo 2009 - 14:18
QUOTE(seava @ 2009 03 25, 14:11)
cia mano praeito savaitgalio  darbelis. kaip jums? uz kritika is anksto dekui,bet jei pagirtumet irgi dekui ax.gif  smile.gif

Labai jau uzdaryta-pridaryta foto,noreciau i orginala pasiziureti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 25, 14:15)
Labai jau uzdaryta-pridaryta foto,noreciau i orginala pasiziureti ax.gif

user posted image
Atsakyti
Zitlali,man zinok antra super thumbup.gif Jau israiska veido pas vaika,tai nemirtinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 25, 14:13)
Na, kaip db ryskumas ir t.t. ?  g.gif 

antra man visai patinka mirksiukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(seava @ 2009 03 25, 14:19)

man tai ryskumo trukumas ax.gif
Atsakyti