Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 25, 11:05)
Pas mane su QuickTime

turiu, bet neatidaro, siunciuos per nauja rolleyes.gif
man irgi 4 ir 5 neissaugojo kazko, nors dariau viska vienodai, bandysiu vel
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 25, 11:35)
aisku mirksiukas.gif  ale kol kas sunkiai isivaizduoju tongue.gif  bet cia irgi mianas vel ax.gif  tongue.gif

jo, jo dabar pagalvojau, kad labiau meniska, nei technika uzduotis doh.gif

QUOTE(Egzo @ 2009 03 25, 11:36)
bigsmile.gif natiurmortas?

na kazkas panasaus.

Na gal dar ka sugalvosiu techniskai, dar turiu pora dieneliu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 25, 11:54)

na niekaip man neduoda downloadind Seavos idetu pamokeliu  doh.gif atsidaro iki click to download, o paspaudus nieks nevyksta  cool.gif

o kaip kitoms?

man duoda -riek du syk ten spaust..paspaudi, tad apaluki ir vel spaudi mirksiukas.gif tik man ilgai eina -tai namie gal bandysiu mirksiukas.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 25, 12:02)
taip taip ir veel miaaaanas  rolleyes.gif nufotkinsi techniskai, bet ne miaaaniskai - neivertins tongue.gif

vat man ir visad susikerta, kad lyg ir techniniai namu darbu, bet va be miaaano, be razinku, kaip kad sakot ne is vietos  biggrin.gif

as cia nepiktai, as cia tik garsiai pamislyjau wink.gif

as su tavim garsiai irgi misliju: biggrin.gif lotuliukas.gif

kaip ir siame ND, kur daiktas is keliu poziciju fotkinamas... tai va -tas koliazas irgi gaunas didelis mianas mirksiukas.gif kai galetum tik ziuret i pacias tas 3 ar daugiau fotkes mirksiukas.gif nes jau ir pacias 3 ar 4 ar dar daugiau foto gerai nufotkint ir apdirbt, jei reik, irgi reikia ir laiko, ir pastangu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 25, 12:05)
Na aš džiaugčiaus, kad sugebėčiau tobulai techniškai nufotkint, kad ir be meno biggrin.gif nes dabar labiau atvirkščiai man gaunas  doh.gif

o man atvirskciai, duok man savo daleeeleee miaaano ideju ax.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 03 25, 12:05)
aš vakar normaliai parsisiunčiau visas, Ten atidarius langą spaudžiam Download, tada reikia palauk kažkiek sekundžių ir vėl spaust download.

tai vat kad laukiu laukiu, kol ismeta, kad sorry, your session have timed out doh.gif nu bandysiu - kaip nors iveiksiu visitiek cool.gif
Atsakyti
Turiu viena minti techniniams ND, bet tai nevisiems bus idomu, blush2.gif , nes gausis kaip ir pirmos dalies "kompoz. ir itaiga" kartojimas.
Bet pasakysiu: jei bus pritarianciu tai darysim mirksiukas.gif

Uzduotis butu RITMAS. ieskom ritmo aplinkiniam gyvenime, mus supanciuose daiktuose, aplinkoje. (kazkada maciau pas pazengusius si ND) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 03 25, 12:32)
Turiu viena minti techniniams ND, bet tai nevisiems bus idomu,  blush2.gif , nes gausis kaip ir pirmos dalies "kompoz. ir itaiga" kartojimas.
Bet pasakysiu: jei bus pritarianciu tai darysim  mirksiukas.gif

Uzduotis butu RITMAS. ieskom ritmo aplinkiniam gyvenime, mus supanciuose daiktuose, aplinkoje. (kazkada maciau pas pazengusius si ND) biggrin.gif

na, man sita simta sykiu geriau bigsmile.gif thumbup.gif nei tos spalvos ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 25, 12:02)
taip taip ir veel miaaaanas  rolleyes.gif nufotkinsi techniskai, bet ne miaaaniskai - neivertins tongue.gif

vat man ir visad susikerta, kad lyg ir techniniai namu darbu, bet va be miaaano, be razinku, kaip kad sakot ne is vietos  biggrin.gif

Ir as apie ta pati daznai pasigalvoju. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 03 25, 13:32)

O temoj matei, ar pas ju albume? kazin pvz sutiktu jie parodyt g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 03 25, 13:32)
Turiu viena minti techniniams ND, bet tai nevisiems bus idomu,  blush2.gif , nes gausis kaip ir pirmos dalies "kompoz. ir itaiga" kartojimas.
Bet pasakysiu: jei bus pritarianciu tai darysim  mirksiukas.gif

Man tai gerai ir ta ir ta užduotis, su viskuo sutinku. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 25, 13:02)

Tai, kad fotografija yra menas, tai net ir techniniuose darbuose jo norisi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 25, 12:56)
O temoj matei, ar pas ju albume? kazin pvz sutiktu jie parodyt g.gif  blush2.gif

Albumuke maciau, dar nebuvo uzrakintas nuo pasaliniu. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 03 25, 14:00)
Albumuke maciau, dar nebuvo uzrakintas nuo pasaliniu.  tongue.gif

Tau pasiseke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 25, 12:58)

Tai, kad fotografija yra menas, tai net ir techniniuose darbuose jo norisi. biggrin.gif

mianas mirksiukas.gif ale vienas dalykas yra fotkint jau tai kas yra, tik koki tai teisinga kampa pasirinkus mirksiukas.gif , o kitas -susideliot paciai kazkokius daiktus kazkaip doh.gif ax.gif
Atsakyti